ReBorn1982 написа:То с това в главата (което го има Йокич) се раждаш, това не се учи или изгражда.
Раждаш се с основата, но как ще я развиеш си зависи от теб и от средата. Доста таланти си заминават без реализация.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:То с това в главата (което го има Йокич) се раждаш, това не се учи или изгражда.
Drunken_Master написа:BREAKING: Los Angeles Lakers star LeBron James is unsure if he’ll be with team when 2023-24 season starts in fall and retirement is under consideration, league sources tell @NBAonTNT, @BleacherReport.
Buck32 написа:Drunken_Master написа:BREAKING: Los Angeles Lakers star LeBron James is unsure if he’ll be with team when 2023-24 season starts in fall and retirement is under consideration, league sources tell @NBAonTNT, @BleacherReport.
Опитва се да отклони вниманието от загубата на нула - хората сега ще говорят само за отказването му. Макар че аз лично, при цялото ми хейтърство, нямам забележки поне към усилията, които положи в тези плейофи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:Аз мисля, че доказа, че все още е първа цигулка. Води и при точките, и при асистенциите. Прави и по 10 борби средно. Кво да говорим изобщо!?
Как си се вкопчил в тая статистика ..... през цялото време трепереше Антъни да не изпревари по точки средно на мач любимия ти ..... не, че разликата между двамата е голяма де ....
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:Buck32 написа:emi_cska написа: Нямам респект и уважение към леброн и лейкърс и за туй не ги пиша с главни букви
Надали някога ще питам такъв въпрос "как беше тая дума на български?"
По-лесно ми е и по-бързо ми е да пиша така няма значение
Когато ти ми каза няма за нещо ще получаваш такъв отговор за мен
Извинявай, Лейкърс какво са ти сторили, ако не е тайна? Аз бих казал, че писането правилно е уважение към езика. Е, има изключения, но тук нито сме Фокнър, нито Джойс.
Ходила е с Мета Уърлд Пийс и оня я е изоставил, знам истината. Преди това е била върла привърженичка не езерняците. Дори си беше татуирала "Уълрлд Пийс" на рамото. Сега, затова го раздава "миролюбива" в темата за войната. За да оправдае татуса.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта