NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2020 10:58

Luka and all that, ама е редно да отбележим и Донован Мичъл. Момчето е с 50+ в два от мачовете и води Юта към една доста изненадваща елиминация на Денвър. Особено с оглед на контузиите в състава им.

Donovan Mitchell is averaging 39.5 points, 4.5 rebounds and 5.8 assists per game, while shooting 55% from the floor, 51% from 3 and 96% from the line in this series so far.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лука Дончич

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2020 11:02

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2020

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2020 11:49

Много ми е забавна тезата за носталгията по едновремешният баскетбол от осемдесетте и деветдесетте години, понеже видите ли, едно време имало звезди в абсолютно всеки тим. А нима сега не е така ? В Лейкърс си имат ЛеБрон и Дейвис, в Клипърс си имат Ленърд и Пол Джордж, в Юта си имат Мичъл и Гобер, в Нетс си имат Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, в Денвър е Йоката, в Портланд е Лилард, в Бъкс е Янис, в Тъндър е Крис Пол, в Сиксърс са Ембийд и Бен Симънс, в Селтикс са Кемба Уокър и Тейтъм, в Далас са Дончич и Порзингис, в Рокетс са Уестбрук и Хардън, в Атланта е Йънг, в Раптърс са Сиакам и Лаури, в Сънс е Букър и т.н и т.н. Колко от тези суперзвезди няма да влязат в Залата на славата ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 2020

Мнениеот Buck32 » 24 авг 2020 12:26

Около половината? Изброил си 24 имена, някои от тях вече сигурни, други съвсем в началото, трети - изминали доста от пътя и още не е ясно. Примерно ПДж13 с тези представяния. Но то не е и задължително. И тогава не всеки отбор си имаше ХОФове. Макар че при напредващата толерастия и старание да не обидим никого може и повечко от изброените да влязат.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2020

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2020 12:39

Бък, чоукъри и такива, които къртят куха статистика ги е имало постоянно.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2020 12:54

Така както си ги изброил, към момента е редно да влязат не повече от трима -ЛеБрон, КД и Ленард.

Другите са спорни, но да речем че Пол, Хардън, Уестбрук и Лаури могат да имат някакви претенции към момента. Аз харесвам Лилард, но освен ROTY има само all-star, които дори не трябва да се броят за залата, особено тези в последните 20 години. Кемба с кво ще влезе, с една спечелена плейофна серия в кариерата си ли? Дейвис и Гобер има още да постигнат, за момента имат някакви успехи но нищо чак фрапиращо.

Останалите са твърде млади и рано в кариерите си, че да прогнозираме кой ще е hof-er. Да, има супер много млади таланти в лигата, което е отлично, но още от сега да ги пращаме в Залата на Славата ми се вижда рано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 24 авг 2020 12:56

Днес е хубав ден за българската демокрация, както повтаряше Сашко Йорданов преди години :lol: :lol: :lol:
Първо Лука ми напълни душата и ме накара сериозно да се замисля, могат ли Далас да изхвърлят големия фаворит? Според мен става възможно (ако Плейоф Пи продължи да играе в същия дух). Ще стискам палци за Далас.
Юта поведе 3:1, което много ме кефи, щото са ми най-симпатични на Запад.
Маями води убедително 3:0, което също ме кефи, щото са ми много симпатични в този състав.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 24 авг 2020 12:59

Drunken_Master написа:Много ми е забавна тезата за носталгията по едновремешният баскетбол от осемдесетте и деветдесетте години, понеже видите ли, едно време имало звезди в абсолютно всеки тим.

Къде пък я видя тази теза?
И къде сложи Йънг и Букър (млади - зелени с по един ол стар) в HOF.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2020

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2020 13:12

Как къде ? Навсякъде се плещят подобни глупости, нали си влизал в Sportal.bg...
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 авг 2020 13:15

Къри и Томпсън да не са окачили кецовете вече, че не ги виждам в дискусията :lol:

Върни се в “Архив”