ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Божковото дружество няма нищо общо с ЦСКА.Ти така като цветарка можеш да си скачаш на Гошовото,Пенчевото и т-н., когато,щото са чисти.И след това на следващото като се омърсят.Между другото какво става с "организираните" врекли се във вярност на Черепа?Там май се купуват и продават направо цели кошери. 

Logical person написа:Стига с този фетиш към "изплащането на дълговете". 21 век сме, пазарен капитализъм, свикнете с мисълта че не е срамно да имаш кредити, дългове и т.н. над 90% от фирмите, които развиват дейност имат дългове. едва ли има олигофрен на планетата който да изсипе 20 млн кеш за кефа на форум гонг.
Дълговете могат да се управляват с по около 1,5 млн лева годишно. Не е кой знае какво.
Тва е теория на Лупи. Но тогава Ганчев говореше за мъртви хватки. Как изведнъж се оказа, че Лупи е бил прав? Значи МОЖЕШЕ. Но никой не си купи акции...Беха скъпи. Днес излиза по изгодно да си собственик на дългове и отбор във В група. Меко казано странно.
Кировец написа:skabrin написа:Кировец написа:skabrin написа:За 4 дена 70 страници. "Джуджето няма да строЙ", "всички сте тъпи, а само аз съм умен", платения приказен герой, малко Томов и малко боклуци (нови и стари). Стигнахме до там, че сините фенове да носят градивните коментари.
В момента всичко си е чист спам и никаква градация в мнения и аргументи. Истината е, че има един ЦСКА!!! Няма "джуджета", ДПС-та. Има собственици (единствени) и дали се справят ще видим след няколко месеца, дотогава пълна подкрепа за всеки застанал начело на отбора. Като чета мненията, половината са фенове на собственици, а другите на БАЗИ?!?!?? Щели сме да играем по селата и нямало да построим втора Маракана. Е и? Нали ни има?!?!?? Припознаването, което ако било на Литекс е лошо, ама ако е на Божковото дружество си е направо по-оригинален клуб от единственият?!?!?? Вие сериозно ли????? Сериозно ли някой иска "джуджето" да се провали, само за да се изтъпани и гордо да каже "Аз ви казах?"
Не го пиша това с цел да влизам в полемики с някой. Всички аргументи вече ги прочетох и както казах не са претърпели никакво развитие. Просто се замислете кое е добре за клуба и постъпете според собствената си съвест. Аз стискам палци на г-н Ганчев и на Инджов, без г-н за момента, но с надежда след няколко месеца да ми е спечелил пълното уважение!!!
Само ЦСКА!
Градация не е прекръстване на друг отбор. Дружество на Божков с марка и стадион е ЦСКА. Сегашно дружество с 30 млн дългове и без лиценз също е ЦСКА. Божков предложи план ЦСКА в най-независим вид. Днешния ЦСКА е обвързан от 10-ки зависимости. Всички, които днес са в ЦСКА искаха почване на чисто, т.е. като Божков. Не е срамно. По белия свят е така. Тък, че много не умувай кой да прекръстиш и да припознаеш. Не е нормално.
Щом това ти казва сърцето, кой съм та да те съдя?!?? За мен има само един клуб и за него не се налага "припознаване". Уважавам мнението ти, но се радвам, че цска-нещо си не се състоя и моят отбор не се "надгради". Спирам, че си влизаме в руслото на спама.
Тогава що трябваше да набиеш 5въпроса на Вие сериозно ли? Да сериозно ние не щеме ЦСКА РАДОМИР, ЦСКА ЛОВЕЧ ИЛИ ЦСКА ЛОКО СФ. ЯСНО ЛИ Е?
Страхотно, и аз не ги искам. Само за да ти стане още по-ЯСНО, аз за разлика от теб не желая и ЦСКА БОЖКОВ! Мислех и да те питам за разликата между ЦСКА Радомир и ЦСКА Божков или ЦСКА ЛОКО Сф и тн ( за мен няма разлика, но за теб явно има), но влизаме в зоната на личните обиди, а там съм по-слаб. Лека от мен.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
гражданин от село написа:Божковото дружество няма нищо общо с ЦСКА.Ти така като цветарка можеш да си скачаш на Гошовото,Пенчевото и т-н., когато,щото са чисти.И след това на следващото като се омърсят.Между другото какво става с "организираните" врекли се във вярност на Черепа?Там май се купуват и продават направо цели кошери.
Пълни глупости. Ам кат се замисля ти трудно пишеш нещо качествено. Навсякъде фалита на едно дружество води създаването на ново и така дадения клуб продължава да съществува. ЦСКА нямаше да открива топлата вода.
- Logical person
- Контакти:
Кировец написа:Logical person написа:Стига с този фетиш към "изплащането на дълговете". 21 век сме, пазарен капитализъм, свикнете с мисълта че не е срамно да имаш кредити, дългове и т.н. над 90% от фирмите, които развиват дейност имат дългове. едва ли има олигофрен на планетата който да изсипе 20 млн кеш за кефа на форум гонг.
Дълговете могат да се управляват с по около 1,5 млн лева годишно. Не е кой знае какво.
Тва е теория на Лупи. Но тогава Ганчев говореше за мъртви хватки. Как изведнъж се оказа, че Лупи е бил прав? Значи МОЖЕШЕ. Но никой не си купи акции...Беха скъпи. Днес излиза по изгодно да си собственик на дългове и отбор във В група. Меко казано странно.
Никаква теория на Лупи не е това. Така се управляват дългове по цял свят. Дори да имаш едни свободни 20 млн е глупаво да ги дадеш на кредиторите, вместо да ги вложиш в ресурс. И този ресурс да ти увеличи оборота и приходите.
Teo написа:@ Тоя форум там няма нищо общо с червената идеология
Няма да, само тук има - като почнеш с бай петко и свършиш на кашамуна. Идеология ли бе да го опишеш

Logical person написа:Стига с този фетиш към "изплащането на дълговете". 21 век сме, пазарен капитализъм, свикнете с мисълта че не е срамно да имаш кредити, дългове и т.н. над 90% от фирмите, които развиват дейност имат дългове. едва ли има олигофрен на планетата който да изсипе 20 млн кеш за кефа на форум гонг.
Само че ние малко сме загубили управление. Затова е толкова интересно какво ще стане реално сега. И откъде тая промяна на идеите на Гришата? Щото ако няма сериозна причина, може да се окаже поредната отсрочка на края. Все пак, ако имаше сериозни намерения да управлява дълга, можеше да почне да го прави два месеца по-рано и сега щяхме да сме в А група, с футболисти, които струват пари, с приходи от ТВ права, може би и от участие в ЛЕ.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Скабрин, ние тука отдавна сме дискутирали кое е правилното, ти нас на балами нема да направиш. Но ситуацията изискваше избор. Най-логичен е този на Божков. Товсеки иска шейх от Дубай да чисти тия дългове на тва дружество. Много ме дразнят латерни като тебе.
-
Кировец написа:гражданин от село написа:Божковото дружество няма нищо общо с ЦСКА.Ти така като цветарка можеш да си скачаш на Гошовото,Пенчевото и т-н., когато,щото са чисти.И след това на следващото като се омърсят.Между другото какво става с "организираните" врекли се във вярност на Черепа?Там май се купуват и продават направо цели кошери.
Пълни глупости. Ам кат се замисля ти трудно пишеш нещо качествено. Навсякъде фалита на едно дружество води създаването на ново и така дадения клуб продължава да съществува. ЦСКА нямаше да открива топлата вода.
Просто не мисли,не ти се отдава.Чети и се учи.

memnto написа:Teo написа:@ Тоя форум там няма нищо общо с червената идеология
Няма да, само тук има - като почнеш с бай петко и свършиш на кашамуна. Идеология ли бе да го опишеш
Нещо и ти изчезна напоследък, да не би да ти е гузно, че подкрепяше урода от микре

@ Няма проблем може да си излееш мъките при другарчетата ти в оригиналния или там както си го наричате(Припознавателния форум)