Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот topchaki » 20 юни 2012 20:33

Не искал в България ? Аи стига бе!!А къде ?Да търка пеиките и да гледа мачове отблизо като Барби.Ама Барби си я е изиграл вече

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 юни 2012 20:35

santiliana написа:и предпочитам такива лоши момчета като него да са в Левски, а не разни хрисими душици, умрели в кожата си...

Напълно съм съгласен!
Хайде да не си кривим душите, ако си уредим връщането на Гарата ще скоча до тавана и ще пищя от кеф.
Това е голям нападател за нашите стандарти, бил такъв бил онакъв, искам играч, който като поеме топката от центъра да разстреля вратаря и да вижда двете греди все едно са на двата корнера, а не като други, които останат сами срещу вратаря вратата да им се струва кибритена кутийка.
Гарата е две класи над всички нападатели, които са играли за Левски, с едно изключение - Гунди.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 20 юни 2012 20:39

deepblue1963 написа:
santiliana написа:
deepblue1963 написа:А управлението на МПС с фалшива книжка?
А промилите?
И оправданието "ами другите..." не върви!И не ме интересува!

нали не мислиш, че той е тръгнал да си вади тази "фалшива книжка"? Ями обясни как един професионален футболист който е постоянно по лагери и подготовки за мачове, при това чужденец незнаещ думичка на български, ще съумее да си направи тази книжка. Ако има някой, който е за кауша, това е администратора, директорите и собственика на клуба, които са му дали ключовете от служебната кола, от жилището и различните документи. Разбира му на Гарра пипето коя книжка каква е в България...

Много се отклонихме от темата,затова за последно!
Оправданието:"Аз съм чужденец,не зная български и не познавам НК..." пред съда не важи!
Впрочем,във Франция да не би да карат фиркани до козирката?Там законите различни ли са?Там книжките по кюшетата ли си ги вадят?
Защо Бардон,Жоазиньо,Мюлдер,Грийн и др. не ги хванаха с фалшиви книжки?
Ако Дембеле си беше изкарал курсовете,беше си взел изпита пред КАТ и си беше взел книжката от тях,нямаше да е фалшива,нали?
Спирам дотук...

Абе той е карал пиян, и истинска книжка да имаше кво от тва, нямаше да му направят пак проблеми ли :mrgreen:
САМО ЛЕВСКИ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 юни 2012 21:07

Кво става бе хора ? Наредихте ли състава вече ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 21:09

даже и медалите раздадохме, приятелю :lol:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 20 юни 2012 21:18

ivaka написа:Гарата е две класи над всички нападатели, които са играли за Левски, с едно изключение - Гунди.

Пич ти от кога гледаш Левски ? :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 юни 2012 21:20

santiliana написа:даже и медалите раздадохме, приятелю :lol:

хах

Ае Санти , днес спомена нещо за Мурлев , та се сетих за една случка . Бях доста малък и бяха ме наказали за неква простотия само че избягах и отидох да гледам тренировката на Левски . Тогава тъкмо го бяхме зели тоя Мурлев (от цска мисля) , та бяха Сирака , Михайлов , Мурлев и Кокъла и си разцъкваха . По едно време майка ми се дотъри и шамарите ми бяха в кърпа вързани , но тогава се намеси Сирака :))) ....да съм бил 6-7 годишен .
Не си спомям срещу кой отбор беше , ама тоя Мурлев си отбеляза фамозен автогол -бразилски , прехвърли вратаря , а топката се удари в горната греда и влезе . Май беше срещу берое . Та верно тоя Мурлев беше едно от най големите дървета играли някога в защитата на Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 юни 2012 21:28

Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена... :oops:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 юни 2012 21:33

santiliana написа:Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена... :oops:

Че и за капак ядохме бой от унгарците пред стадиона...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 юни 2012 21:36

santiliana написа:Казвам ти, в онези времена дните ми бяха черни. Такъв отбор като тогавашния никога не сме имали. Може би само творението на Гонзо от миналия шампионат може да го конкурира. Няма да забравя, имахме за бек Ст. Пумпалов. Мисля, че го бяхме взели от Бургас. Та на реванша с Ференцварош, онези унгарци го направиха буквално "луд". Биха ни с 4:1. А на другия ден в "Народен спорт" написаха, че този ни играч напълно е оправдал фамилията си...Бяха много лоши времена... :oops:

Споняш ли си един мач с Вележ Мостар :))) , на косъм бяйме от отпадане ...имаше един Калин Банков.......майко мила жива трагедия .
Иначе в тия времена (мачовете с Ференцварош) бяхме напрво леш .

Върни се в “Архив”