Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Какво правим сега 7 дни ?

Мнениеот gonzofenka » 20 авг 2009 03:32

:( Уфффф!Гадно ми е!Не мога даже да заспя...Имах гадно предчувствие,което с никого не споделих,но дори и то беше за 1:1,не за 1:2.Въпреки всичко бях на стадиона....и пак ще ходя :roll: Струва ми се,че Батков беше отписал мача тотално.Първо,още след мача с Баку ми направи отвратително впечатление,че надлъж и нашир се говореше,как мача на годината бил минал и оттук нататък каквото стане!И медиите ''подготвяха'' удобно общественото мнение за това....Четох статия,как нямало нищо фатално да отпаднем,как работата била свършена с Баку още....Е ДА,БАТКОВ НЯМА ПАРИ,НО НЕ ГИ ЛИ ИСКА ТЕЗИ ПРОСЛОВУТИ 7 МИЛИОНА ПОВЕЧЕ ОТ 2та за лига Европа?????!!!!!!!!!(2 ли бяха,колко там,но са си много по-малко)Така можеше и той да е доволен,пък и пари за селекция малко повече да има,да купим двама класни играчи,да речем,с които догодина пак да влезне в шампионска лига,да вземем 7 млн. и т.н,и т.н...Абе кофти...Следва и изказването му от тази вечер,че пожелава на другите отбори да са там,където е Левски,тоест-лига Европа.А все пак не сме паднали 0:5,та да отписва тотално всичко.Далеч съм от мисълта,че имаме кой знае какви шансове,но защо пък да излизат пораженчески настроени...А пък уважавания и дори направо обичан от мен Гонзо щеше да ги надъхва и да създаде победителски дух...Не би..... :( :( И той с едни изказвания,които не му отиват.Вярно е,че вече не е футболист,а ръководител и трябва да е по-премерен в изказванията,но къде му е хъса,знам,че го има!....Уффффф :evil: :( В химна на Ш.Л.се пее:die Meister,die Besten (,майсторите(или господарите),най-добрите...).Ами с играта и грешките от тази вечер, дори само заради тези думи от химна нямаме място в този турнир. :( :( ДАНО ПЪК СТАНЕ ЧУДО И МЕ ОПРОВЕРГАЯТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА.НЯМА ДА ИМА ПО-ЩАСТЛИВА ОТ МЕН,АКО СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ОТМЯТАМ ОТ ТОВА МНЕНИЕ!!!Сега 7 дни си кротуваме и чакаме да видим....
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Истината и равносметката

Мнениеот love_hurts » 20 авг 2009 03:38

Честно казано очаквах да ги биете тези, ама те ви смазаха по абсолютно всеки показател. Като прочетох Бардон какво е казал ме напуши смях. Левски игра 15 минути и това си е. Днес ще видиме как ще се представят ЦСКА. Иначе за Левски заслужено изгубихте да не кажем, че разликато можеше и да е по-голяма. Тактически бяха подредени Дебрецен много добре и този чернокожия им нападател увладя 80% от топките ... Кажи ми какво е това.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 авг 2009 03:40

love_hurts написа:Честно казано очаквах да ги биете тези, ама те ви смазаха по абсолютно всеки показател. Като прочетох Бардон какво е казал ме напуши смях. Левски игра 15 минути и това си е. Днес ще видиме ЦСКА. Иначе за Левски заслужено изгубихте да не кажем, че разликато можеше и е по-голяма. Тактически бяха подредени много добре и този чернокожия им напреде където е 80% то топките той ги овладява първи ... Кажи ми какво е това.

Няма страшно . Казах го вече няколко пъти и пак ще повторя :mrgreen: Бием там с 3:1 . ;)
P.S. Успех срещу Динамо днеска ;)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 20 авг 2009 03:47

Незнам защо се заблуждават всички че там можем да бием нямаме шансове те тук ни ...камоли там да не ни , там един равен 0-0 и това ще да бъде , толкова с тоя треньор и тоя президент . Не може да слагаш треньор който е изгонен от Славия и търсен за корупция в Сърбия ... с такива хора толкова ..
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: честито на печелившите!!!

Мнениеот originalni.be » 20 авг 2009 03:48

хехе аз смятам че който ги е познал вече пътува за морето и няма да му останат че да ни черпи :Д :) :) :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот originalni.be » 20 авг 2009 03:49

аз предлагам Батков и Патко да ги засилят в някой язовир и двамата с една котва и да не ги виждаме повече тия двама ...
ORIGINALNI...BE =)

vesodoc
Контакти:

Re: Без Драми !

Мнениеот vesodoc » 20 авг 2009 04:29

Айде стига вече! Оставете отбора намира!
Паднаха, при това позорно, но това е животът. И недейте да обиждате младите.
Хем викате "Школата, та школата!", "Младите, та младите", а искате да направите на пет стотинки Жоро Христов, Генев, Сърмов, Тасевски, Жо. Те да не са ветерани???
Помните ли кво направи Малката перука с Шалке? Тогава той беше със статут на млада надежда. Вярно, няколко години по-късно пази за първия в Холандската първа дивизия!
Значи трябва време. Не ги мачкайте момчетата!!!!
Никой не си представяше, че изобщо ще стигнем дотук с нов треньор, с Гонзо и със зигзагообразните действия на Борат. А пък на! Ще има да играем още мачове в Лигата.
Някой беше пуснал мнението, че е по-добре да играем засега там, където ще завъртим по-голям коефициент, защото е вероятно да извъртим поне няколко равни. И е прав!
Не помните ли, че преди да влезнем в ШЛ, първо играхме в Лигата (УЕФА). Това е твърде дълъг цикъл. Ще има време да се изглади всичко. Не бъдете максималисти!

vesodoc
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот vesodoc » 20 авг 2009 04:34

aloha^guy написа:Всеки ,който каже ,че Левски има шансове на реванша и ще победи с 2 гола разлика ( и това стане ) Ще го черпя с един ГУЛАШ ( УНГАРСКО НАЦИОНАЛНО ЯСТИЕ ОТ КЪЛЦАНО И ЗАДУШЕНО ГОВЕЖДО) със ДЕБЪРЦИНИ 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Да, аз съм оптимист. Имах предчувствие, че този мач ще се развие зле. Просто си ги представях от сутринта как вечерта се извиняват "Може би бяхме пренавити..." и прочие други глупости.
И въпреки това съм оптимист за мача в УНгария.
Обичам ГУЛАША с повече люто, а дебърцините с повече горчица (по възможност френска).
Благодаря!
САМО ЛЕВСКИ!!!!
МОМЧЕТАТА ИМАТ НУЖДА ОТ НАШАТА ПОДКРЕПА ТОЧНО В ТАКИВА МОМЕНТИ!!!!!

vesodoc
Контакти:

Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?

Мнениеот vesodoc » 20 авг 2009 04:41

gonzofenka написа::( Гадно!Много гадно. :(

Разбирам те.
Не се ядосвай. Може би е за добре.
Може би наистина е добре да поиграем малко в Лига Европа, за да направим няколко равни, да вземем поне една победа. На момчетата да им дойде самочувствието. Да се успокоят.
И догодина с набъбналия коефициент - отново атака!!! Пак ще са някакви такива отбори като Баку и Дебрецен. Стига са кълняли разни песимисти, че това ни бил последния шанс и прочие. Горе главата! И погали прекрасното си куче със златно сърце :)
Моят е един достоен, много одъртял пудел, но въпреки това и той има златно сърце :)И естествено лае за Левски!!!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Без Драми !

Мнениеот maximalniq » 20 авг 2009 05:30

vesodoc написа:Айде стига вече! Оставете отбора намира!
Паднаха, при това позорно, но това е животът. И недейте да обиждате младите.
Хем викате "Школата, та школата!", "Младите, та младите", а искате да направите на пет стотинки Жоро Христов, Генев, Сърмов, Тасевски, Жо. Те да не са ветерани???
Помните ли кво направи Малката перука с Шалке? Тогава той беше със статут на млада надежда. Вярно, няколко години по-късно пази за първия в Холандската първа дивизия!
Значи трябва време. Не ги мачкайте момчетата!!!!
Никой не си представяше, че изобщо ще стигнем дотук с нов треньор, с Гонзо и със зигзагообразните действия на Борат. А пък на! Ще има да играем още мачове в Лигата.
Някой беше пуснал мнението, че е по-добре да играем засега там, където ще завъртим по-голям коефициент, защото е вероятно да извъртим поне няколко равни. И е прав!
Не помните ли, че преди да влезнем в ШЛ, първо играхме в Лигата (УЕФА). Това е твърде дълъг цикъл. Ще има време да се изглади всичко. Не бъдете максималисти!

Нещо не си прочел ника ми ли какво? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”