Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pens
Контакти:

Re: Какво правим сега 7 дни ?

Мнениеот pens » 20 авг 2009 02:46

Съжалявам, глупава грешка ;)
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 02:47

Ок ама програмата когато се прави се знаят горе долу тия неща и могат да сеуредят. Или в крайна сметка някоя контрола. Не всички първенства са започнали.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Мечтан тим за ШЛ на Левски,но Уви!

Мнениеот moonlight » 20 авг 2009 02:48

Пък на мен ми омръзна да чета как този не ставал , другия ставал , пък третия бил юноша , пък другия бил чалгар . Прекалявате вече с такива твърдения. Има ли смисъл от излишно напрежение в отбора ? Това са момчетата , които играят в момента в Левски . Куци , кьорави , сакати , чалгари , хевиметъли , каквито ще да са . Те са ЛЕВСКИ в момента . Друго няма , НЯМА и да има . Разберете го най-после :!:

b.w.
Контакти:

Истината и равносметката

Мнениеот b.w. » 20 авг 2009 02:52

Няма какво да се лъжем -Левски няма отбор за ШЛ.Всички искахме,но не става само с късмет-трябва и игра!А игра нямаше.Следва най-логичният въпрос на света.Защо?Причините са няколко и всички до болка болезнени.Най-голямата е в лицето Тодор Батков.Адвокатът на Чорни разсмя света с НЕУМЕНИЕТО си да бъде собственик на клуб като Левски.Ясно ни е ,че няма пари да издържа клуба,но за съжаление няма и на кой да го продаде на този етап.Действията му нямат никаква логика,този човек доказа,че моментни алкохолни кризи могат да преобърнат на 360 градуса политиката на клуба.Такъв ръководител на синия клуб не ни е НЕОБХОДИМ!В Левски се работи на ПАРЧЕ.Няма никаква стратегия като клуб,привличат се свободни агенти(повечето задължително над 30 години и задължително играли с променлив успех в Левски)защото си ги знаем,че са "доказани играчи",според Бай Ганьо.В един момент даваш шанс на юношите,после ги преотстъпваш,а на тяхно място привличаш стари и вече минали най-добрите си футболни години играчи,а талантите от школата подписват с цска.Виновни пак няма,както и недоволни.Отборът няма СТИЛ НА ИГРА И ЯСНА ПРЕДСТАВА КАК ДА ВКАРА ГОЛ В ПРОТИВНИКОВАТА ВРАТА.В повечето случаи топката се разиграваше в нашето наказателно поле,след което задължително се търсеше Бардон,единствения който може да изнесе играта извън полето.От това по голяма безпомощност аз поне не знам.Като прибавим и безкрайните(и се оказа доста комични) опити на т.н. ни крила Йовов(след него Жоазиньо) и Зе Соареш "да нахлуят в противниковото наказателно поле",без ясната представа кой ще отиграе след това балонните им топки,безпомощността става пълна.Шутове от средно и далечно разстояние липсваха.Целта им беше или да влезнат с топката във вратата,или в моментите на никакви идеи се търсеха балонни центрирания към единствения ни централен нападател,което показва,че играчите са безпомощни пред един добър в тактическо отношение отбор.И това се видя със страшна сила тази вечер.Липсата на РЕЗЕРВНА СКАМЕЙКА,също я прибавяме към настоящите проблеми на Левски,за които отново вина има Бай Ганьо.Не може за клуб с претенциите на Левски да няма кой адекватно да замени ключови фигури,като Гаджев или Бардон примерно.Пак опираме до средствата за нови попълнения и натиска на Борат да запази сегашния състав,на който ТОЙ,а не Боримиров и Велев,прави т.н. селекция.При това положение се обезмисля функцията на спотнотехничесткия директор,бил той Гонзо или Боримиров.Те биват безгласни букви и извинение на Борат при поредния провал в Европа или у нас.Както и се заставя треньорът(отново ,който и да е той)да работи с наличния потенциал,който,както видяхме,не е никак голям.При това положение ПРОВАЛЪТ Е АБСОЛЮТНО ГАРАНТИРАН!
Надявам се да успеете да заспите все пак!Най-лошото е ,че идват нови мачове в Европа...,а промяна към подобрение не се и задава.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот moonlight » 20 авг 2009 03:00

Следващия разбирач :mrgreen: Днеска сме много активни :mrgreen: Братле , Батков ли е виновен за контузията на Гаджев ? Батков ли е виновен за контузията на Миланов ? Батков ли е виновен за контузията на Бензукан ? Батков ли е виновен ,че на Гошо Петков му вкараха гол от 40 метра ? Стига сте ги винили :!: Има втори мач и аз съм оптимист за него , пък кой каквото ще да мисли :!: Аз вярвам в Левски ! Вярвам в тези момчета . И съм сигурен ,че ще ни зарадват ! ОТНОВО :!:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 авг 2009 03:05

Само обаче как слагат Асус и Жоб , играчи които даже не са гледали как играят, обаче видяли им визитките и айде голямата работа, Асус най-много на 1-2 клипчета да сте го видяли , а тоя Жоб никъде...А 2мата сега къде играят , аре моля ви се стига глупости, пък и къде е Гаджев? ( а да контузен ;) и жиката е контузен и така половината Левски на вятъра)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 20 авг 2009 03:07

... бай дъ уей - това за младите които много могат - не са ли тези млади , част от младежкия национален отбор , който отбор който го хване той го бие в последните години ... мисълта ми е че не съм много оптимист относно младите и , че ако се налагат тотално ще цъфнем и вържем . Вярно е че ако това стане това ще е по добре за самите млади повече кинти , мадами от сой и т.н. , но дали потенциала който имат е достатъчен за да сътворят нещо по така е съвсем отделен въпрос , още повече че фактите говорят че големия проблем при тях е сбърканата методика по която ги обучават от малки - и техническа и тактическа ... виж как да ходят по фолк кръчми това го усвояват до съвършенство ... а по въпроса за трансверите - дали все пак не е по правилно сегашното положение - върно че е гадно български отбор като излезе на малко по високо в чужбина да го бият като бръшнян чувал , ама дали е логично да се купуват футболисти от по 3-5 милиона евра за да играят в нашето първенство - в смисъл на ясно ли сме че ако се купят , и почнат да играят в България , то ще е логично и билета а мач да стане да речем 20 евро ... колко хора ще ходят по стадионите ... май по добре да се съобразяваме със ситуацията .. не че е много приятно ама ...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 авг 2009 03:09

Linky написа:Само обаче как слагат Асус и Жоб , играчи които даже не са гледали как играят, обаче видяли им визитките и айде голямата работа, Асус най-много на 1-2 клипчета да сте го видяли , а тоя Жоб никъде...А 2мата сега къде играят , аре моля ви се стига глупости, пък и къде е Гаджев? ( а да контузен ;) и жиката е контузен и така половината Левски на вятъра)

Между другото аз предлагам вместо Асус да сложим Мохамед Зидан . :mrgreen: Нали имаше преди 4-5 години интерес към него , та да го сложим и него :lol:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Истината и равносметката

Мнениеот Linky » 20 авг 2009 03:09

Не, но мисля че индивидуални грешки на защитата са ни виновни - сега дали това е до самите играчи които играят в нея или до треньора не мога да кажа, Минев обаче при втория гол , незнам такова трагично изпускане на играч отдавна не бях гледал :shock: имах чувството, че той даже не си даде и капка мъка да го пази, а на първия гол , незнам кой трябваше да му попречи да бие топката , но който и да било не го направи , но и двете като че ли са 50% индивидуални 50% треньорски грешки, сега като гледам на повторения головете и ми става лошо , достанич не им ли е казал кой да бие като някой минава през центъра или тръгва да бие, самите играчи не могат ли да преценят че човек не трябва да се остави да бие...от друга страна за 2рия гол, Минев цял мач играе от дясно - що за абсурд, но пък от дясно или от ляво, толкова ли не може да пази 1 играч?А най-лошото е че даже и Гошо овисваше доста този мач,айде атаката сме им свикнали на тея изгъзици , ама явно без жиката и рабех, сме потресаващи..
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ivo_jm
Контакти:

честито на печелившите!!!

Мнениеот ivo_jm » 20 авг 2009 03:23

ЛЕВСКИ СОФИЯ - ДЕБРЕЦЕН 1.45 3.45 4.00 за жалост 2
БЪРНЛИ - МАН. ЮН. 8.00 4.25 1.15 1
ЗАЛЦБУРГ - МАКАБИ ХАЙФА 1.50 3.40 3.75 2
БАРСЕЛОНА - МАН. СИТИ 1.35 3.85 4.35 2

Който е познал нещо да черпи,да не скатава!!!! :)
Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!

Върни се в “Архив”