Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков намекна,че дава пари за някой играч,ама?
Аз мисля, че и треньорските рокади по никое време, също оказаха негативно влияние на отбора. Всеки треньор си има виждания, а на самите футболисти никак не им е лесно да сменят тактиките от една на друга, за толкова кратко време. В някой моменти се виждаше хаус в играта, особенно в защитен план, именно заради недостатъчна обиграност и добро позициониране .
Re: Спокойно момчета!!!
Аз към 10-тата минута прогнозирах, че Дебрецен ще бият. Срещу такива отбори, които тичат и пресират Левски не може да играе. Не знам стил ли е, кондиция ли, характер ли... Ама и при тая сиромашка селекция бяхте без половината отбор, даже без почни цилия, ако гледаме и качеството. А Дебрецен не са нищо особено, макар че тая вечер срещу вас изглеждаха много силни. Така че имате всички шансове да ги изненадате там.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Re: Бардон: Дебрецен имаха 2 положения...
Не гледа реално на нещата ...
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
Re: Бардон: Дебрецен имаха 2 положения...
Mдааа...Две положения на всеки 10 минути! Не му прави чест на Бардон! А на машиниста да му кажа,ако няма пари да вади отбора на борсата и да маха! С пръдня,боя не ставааааа!

Първо : не мисля ,че съм ти споменавал от кой град съм
Второ : няма как да съм момиче,при положение,че пиша в мъжки род
Трето: не разбираш ли от базик
Четвърто: Мача го гледах в компанията на фенове на Левски и щях да се радвам ИСКРЕНО ,ако бяхте направили нещо..но уви
Пето: Реваншът за мен е безсмислен,успех в ЛЕ ...там ,където ние все още не сме
Второ : няма как да съм момиче,при положение,че пиша в мъжки род
Трето: не разбираш ли от базик

Четвърто: Мача го гледах в компанията на фенове на Левски и щях да се радвам ИСКРЕНО ,ако бяхте направили нещо..но уви
Пето: Реваншът за мен е безсмислен,успех в ЛЕ ...там ,където ние все още не сме

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
Не знам кой какво е гледал но Левски няма физическа подготовка,Кокала не трябва да му дават и на стадиона да ходи каму ли да се защитава.Батков върви по стъпките на Христолов,лъже маже но рано или късно ще се разбере.Без Чорни няма пари,без пари само с късмет като тази година ще има някаква лига.Това е истината приятели,погледнете бюджетите на двата клуба за последните 5 години
В ЦСКА положението е същото, но там поне се знае че пари няма а ентусиазъм бол.Литекс има пари но няма манталитет на победители и ще е така докато се взимат играчи от долните дивизий.Но май е по добре да гледаме ШЛ по телевизията а не да берем срам на стадиона с футболисти които при всяка атака връщат топката на зад,това е анти футбол.Без школи и обучени треньори БГ футбола няма бъдеще,отмина времето на мутрите и техните кинти-парите са изпрани.Остана ни истината и колкото и да е злокобна това е положението.

You`re My Wicked Live
- Doctor Who
- Контакти:
msm написа: В някой моменти се виждаше хаус в играта, особенно в защитен план, именно заради недостатъчна обиграност и добро позициониране .
след гола, до малко преди края на полувремето, никой не знаеше къде се намира и с каква цел е там. шок и ужас..
- maximalniq
- Контакти:
Без Драми !
Без Драми,спокойно.Има мач реванш,имаме шансове,ако отпаднем ще играем в Лига Европа.Дебрецен са дали пари за футболисти през лятото,бяха по-добри от нас и закономерено ни биха.Ще видим какво ще става на реванша.Разберете,че на този етап всеки един български отбор е максимум за Лига Европа.Батков ще купува класни и скъпи футболисти когато влезем в ШЛ,не мога да го разбера това ама карай...Зарадваха ни на реванша с Баку ,дано да ни радват и още много тази година. Ще си играем със Ботев,Локо Мездра и другите "отбори" ще гостуваме на стадионите намазани с грес,ще ни целят с въздушни пушки и ще играем в ШЛ ,как я мислите вие... Това е България и само в България може да се случи това.Бягайте докато можете

- levskarinvt
- Контакти:
Re: Спокойно момчета!!!
защо написа:Аз към 10-тата минута прогнозирах, че Дебрецен ще бият. Срещу такива отбори, които тичат и пресират Левски не може да играе. Не знам стил ли е, кондиция ли, характер ли... Ама и при тая сиромашка селекция бяхте без половината отбор, даже без почни цилия, ако гледаме и качеството. А Дебрецен не са нищо особено, макар че тая вечер срещу вас изглеждаха много силни. Така че имате всички шансове да ги изненадате там.
Аз Не съм лного съгласен,че Дебрецен не са нищо особено.Не вярвам,че има български отбор,който да е по-добър от тях.А и са отбор със сериозни финансови средства.
- Lord VOODOO
Re: Златното момче Рабех...
Blue World Order написа:не е убил никой,не е счупил нищо. за кво затвор? Ставийски уби двама,а не е лежал и ден.
Ти не си добре!!! И какво да го оставим това пияне да убие някого,за да влезе в затвора ли?
А и не му е за втори път, а за трети - т.е. рецидив!
И ако един пияница ви е златното момче.... нямам думи

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал