Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златното момче Рабех...
Тоя циганин трябва да е в затвора......ти ако беше на негово място - 2 пъти с алкохол за по-малко от година, дали нямаше да си в затвора??
- Sagittarius
Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
За смях е,как да не е за смях
.Тотална тактическа неграмотност пред един посредствен европейски отбор,който има точно 3 добри футболиста,но знае как да се нареди на терена?Съдията остави свободна игра(както си трябва) и хоп-балеринките Тасевски,Зе,Йовов,Сърмов - колко топки загубиха?Тук ли момента да критикуваме БГ съдиите които когато играч на Левски падне веднага дават фал и им създават грешна илюзия?90 минути не може да си пренастроиш играта и тъпата схема 4-3-3 е удачна срещу Миньор,а не срещу 4-5-1,когато срещу твоите 3 халфа са пуснали цели 5,при това единия е доста класен играч?Може ли да гледаш като тъпак 90 минути как крилата ти не могат да преодолеят 1 път бековете на съперника и въпреки всичко пак да си играеш 4-3-3 като малоумник?Смешно е,как да не е смешно.изгониха грамотен български треньор като Емил Велев,който само с правилно подреждане на отбора стана Шампион без нито едно попълнение,за да докарат един сръбски неграмотник изгонен от 8 отбора в това число и тотален провал със средняк като Славия?
Много прозорливо мнение.

Съдията развали мача, защото не накъсваше играта постояннои ни оставяше да играем през цялото време. Нашите са свикнали да играят по 20 мин. на полувреме и се видя, че типичните български фалове от типа виждаш че губиш топката и падаш не минават.
Много прозорливо мнение.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
аз няма да го критикувам много ,но той игра с гръб към вратата цял мач,и не спечели нито една топка той просто не се бореше ,няколко пъти при спиране на топката тя отскачаше на два метра.Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.
- Blue World Order
- Контакти:
не е убил никой,не е счупил нищо. за кво затвор? Ставийски уби двама,а не е лежал и ден.
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!
Абе като цяло, малко лош късмет, Левски не игра на 100%, получи се интересен и бърз мач, но отбора на Дебрецен ми се струва много класен отбор!!! И ако не се стегнат тези футболисти, чак ме е яд кви пари взимат за такива мачове, а нищо не правят, ще ядем голям пердах в Унгария... 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
- Контакти:
Re: Г.Петков пропуска ли реванша?
PFC Litex написа:Баку първи мач http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=ev.html
Баку втори мач http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=ev.html
евала вижда се ясно ,че ще играе
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.
- Doctor Who
- Контакти:
Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания
Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.
+10
с Христов и Ортега заедно, нещата са съвсем различни. - Йовов са ++ за Тасевски. Тоя сърбин доста ме шокира като изкара Дарко и остави Ицо..

- Sagittarius
Blue World Order написа:не е убил никой,не е счупил нищо. за кво затвор? Ставийски уби двама,а не е лежал и ден.
Онзи ден убиха цяло семейство на пътя за Слънчев бряг.Убиецът е шофьор заловяван 2 пъти да кара пиян.Е,от 3-тия път-стана.Да го чакат да убие и тоя манго ли?Всички които карат пияни - в панделата,иначе няма да се спре с това

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Защото има условна присъда.......Трябва да убие някой за да влезне в затвора ли ??!?!?!
А за Ставийски е същата работа като и на тоя циганин.....
А за Ставийски е същата работа като и на тоя циганин.....
И с него и без него, все тая. Не виждам, как би отразил удара при първия гол, и дали щеше нещо да помогне при втория, при положение , че там бяха 4 защитници.