Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Златното момче Рабех...

Мнениеот eMs1 » 20 авг 2009 01:01

Тоя циганин трябва да е в затвора......ти ако беше на негово място - 2 пъти с алкохол за по-малко от година, дали нямаше да си в затвора??

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот Sagittarius » 20 авг 2009 01:02

За смях е,как да не е за смях :idea: .Тотална тактическа неграмотност пред един посредствен европейски отбор,който има точно 3 добри футболиста,но знае как да се нареди на терена?Съдията остави свободна игра(както си трябва) и хоп-балеринките Тасевски,Зе,Йовов,Сърмов - колко топки загубиха?Тук ли момента да критикуваме БГ съдиите които когато играч на Левски падне веднага дават фал и им създават грешна илюзия?90 минути не може да си пренастроиш играта и тъпата схема 4-3-3 е удачна срещу Миньор,а не срещу 4-5-1,когато срещу твоите 3 халфа са пуснали цели 5,при това единия е доста класен играч?Може ли да гледаш като тъпак 90 минути как крилата ти не могат да преодолеят 1 път бековете на съперника и въпреки всичко пак да си играеш 4-3-3 като малоумник?Смешно е,как да не е смешно.изгониха грамотен български треньор като Емил Велев,който само с правилно подреждане на отбора стана Шампион без нито едно попълнение,за да докарат един сръбски неграмотник изгонен от 8 отбора в това число и тотален провал със средняк като Славия?
Съдията развали мача, защото не накъсваше играта постоянно :) и ни оставяше да играем през цялото време. Нашите са свикнали да играят по 20 мин. на полувреме и се видя, че типичните български фалове от типа виждаш че губиш топката и падаш не минават.

Много прозорливо мнение.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

largoboss
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот largoboss » 20 авг 2009 01:03

аз няма да го критикувам много ,но той игра с гръб към вратата цял мач,и не спечели нито една топка той просто не се бореше ,няколко пъти при спиране на топката тя отскачаше на два метра.Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 20 авг 2009 01:04

не е убил никой,не е счупил нищо. за кво затвор? Ставийски уби двама,а не е лежал и ден.
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 01:06

Абе като цяло, малко лош късмет, Левски не игра на 100%, получи се интересен и бърз мач, но отбора на Дебрецен ми се струва много класен отбор!!! И ако не се стегнат тези футболисти, чак ме е яд кви пари взимат за такива мачове, а нищо не правят, ще ядем голям пердах в Унгария... :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

largoboss
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот largoboss » 20 авг 2009 01:06

PFC Litex написа:Баку първи мач http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=ev.html

Баку втори мач http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=ev.html

евала вижда се ясно ,че ще играе
КОГАТО СЪМ ТУК СЪМ НА ПОНЕ ДВЕ ЧАШИ ВИНО СЛЕД ТЕЖКИЯ ,И НАПРЕГНАТ ДЕН.

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Re: Йовов изпратен с аплодисменти, Г. Христов с освирквания

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 01:06

Но за мен това е грешна домакинска тактика да се играе само с Христов напред.

+10

с Христов и Ортега заедно, нещата са съвсем различни. - Йовов са ++ за Тасевски. Тоя сърбин доста ме шокира като изкара Дарко и остави Ицо.. :o

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 авг 2009 01:06

Blue World Order написа:не е убил никой,не е счупил нищо. за кво затвор? Ставийски уби двама,а не е лежал и ден.

Онзи ден убиха цяло семейство на пътя за Слънчев бряг.Убиецът е шофьор заловяван 2 пъти да кара пиян.Е,от 3-тия път-стана.Да го чакат да убие и тоя манго ли?Всички които карат пияни - в панделата,иначе няма да се спре с това :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 авг 2009 01:07

Защото има условна присъда.......Трябва да убие някой за да влезне в затвора ли ??!?!?!
А за Ставийски е същата работа като и на тоя циганин.....

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 авг 2009 01:07

И с него и без него, все тая. Не виждам, как би отразил удара при първия гол, и дали щеше нещо да помогне при втория, при положение , че там бяха 4 защитници.

Върни се в “Архив”