storm написа:Блан е добър наставник, дано не дойде в Интер.. Аз предлагам Дзакерони за заместник на Раниерката..
Ти пък... не искаш ли да ги поеме Марадона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Блан е добър наставник, дано не дойде в Интер.. Аз предлагам Дзакерони за заместник на Раниерката..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:storm написа:Блан е добър наставник, дано не дойде в Интер.. Аз предлагам Дзакерони за заместник на Раниерката..
Ти пък... не искаш ли да ги поеме Марадона![]()
Middlesbrough написа:storm написа:Блан е добър наставник, дано не дойде в Интер.. Аз предлагам Дзакерони за заместник на Раниерката..
![]()
enguerino написа:Middlesbrough написа:storm написа:Блан е добър наставник, дано не дойде в Интер.. Аз предлагам Дзакерони за заместник на Раниерката..
![]()
А бе Юве кво направи днес с Болоня че нещо не ми се отваря лайвскора
storm написа:Поредния смачкан от нас отбор, които си заминава с точка...
Следващия мач ще е шоу, защото сме без централни защитници за него..
durex написа:storm написа:Поредния смачкан от нас отбор, които си заминава с точка...
Стормче здавате яко титлата ми се струва и така ще направите Милан шампион и ще ни изпреварят по титли
acmilan написа:durex написа:storm написа:Поредния смачкан от нас отбор, които си заминава с точка...
Стормче здавате яко титлата ми се струва и така ще направите Милан шампион и ще ни изпреварят по титли
Ще ви изпреварим, като вие ще ни помогнете, чрез ХИКС() с Юве
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта