Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Левски как успя да изкоши финансово Борето? На 35 години и много добрите футболисти не могат да имат претенции за заплата на нивото на Ипсуич примерно. Или бъркам с разсъжденията? Пък и както каза колегата горе, Стилян беше казъл, че ще завърши кариерата си в България. Мислиш, че ще е в ЦСКА ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Не ми сравнявай Борето със Стилиян щото втория взима минимум 10 пъти повече пари. Ако не и повече. А и подозирам, че Борето не е имал други предложения, освен вероятно от втора или трета бундеслига.
Освен това какъв проблем виждаш в това Стилиян да завърши кариерата си в ЦСКА? Щото е бил фен на Левски като малък?
Не бъди по-голям идеалист от колкото си в действителност! 
Освен това какъв проблем виждаш в това Стилиян да завърши кариерата си в ЦСКА? Щото е бил фен на Левски като малък?

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
vaskonti написа:Не ми сравнявай Борето със Стилиян щото втория взима минимум 10 пъти повече пари. Ако не и повече. А и подозирам, че Борето не е имал други предложения, освен вероятно от втора или трета бундеслига.
Освен това какъв проблем виждаш в това Стилиян да завърши кариерата си в ЦСКА? Щото е бил фен на Левски като малък?Не бъди по-голям идеалист от колкото си в действителност!

И каква е гаранцията, че след няколко години Стилян ще е искан от голям отбор? За 35 годишни заляазващи звезди никой не драпа.
Защо да завърши кариерата си в ЦСКА? Да го псувате като мангали ли? Пък и като е бил фен на Левски като малък, се предполага, че и сега е.
Аз идеалист?

-
vaskonti написа:Освен това какъв проблем виждаш в това Стилиян да завърши кариерата си в ЦСКА?
Ами според мен ...... не е особенно добре дошъл на "Армията" ...
Мисля, че основаната група "червени" привърженици вече го заклеймиха като - предател !
А и, защо трябва да завърши в ЦСКА ?
След като очевидно има симпатии към Левски ?
За мен няма съмнение, че ако Стенли завърши караиерата си в България, то ще го направи при нас ...

Не целя заяждане или провокация с това си мнение ...
Просто фактите говорят в полза на едно такова предположение.
Разликата в заплатите между Мюнхен от преди 6-7 години и Вила в момента със сигурност е поне 10 пъти. До колкото си спомням Стилиян играе в момента за около 60 хиляди паунда. На седмица обаче. Борето е взимал подобни пари сигурно за 3 месеца, при това в добрите му години. Разбира се, това е мое предположение, но едва ли съм далеч от истината.
Въпреки заявеното му намерение да завърши кариерата си в България, това едва ли ще стане поради ред причини, най-явната от които е, че няма кой да му плаща заплата, каквато ще му плаща дори изпадащ английски отбор от първа дивизия.
Ок, няма смисъл да си гадаем, а пък вие да си се самонавивате колко привлекателен за Стилиян би бил Левски само защото като малък бил ваш фен. Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.
Въпреки заявеното му намерение да завърши кариерата си в България, това едва ли ще стане поради ред причини, най-явната от които е, че няма кой да му плаща заплата, каквато ще му плаща дори изпадащ английски отбор от първа дивизия.
Ок, няма смисъл да си гадаем, а пък вие да си се самонавивате колко привлекателен за Стилиян би бил Левски само защото като малък бил ваш фен. Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.
- bigbonusprize
- Контакти:
vaskonti написа: Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.
Я го обясни това по-подробно? Защо е по-вероятно? Сигурно защото Монтана са тим с традиции, всяка година се борят за шампиони и всяка година играят в Европа?

bigbonusprize написа:vaskonti написа: Мен ако питате ако до 3-4 години Монтана стане приличен тим е по-вероятно там да отиде. Не бих се учудил хич.
Я го обясни това по-подробно? Защо е по-вероятно? Сигурно защото Монтана са тим с традиции, всяка година се борят за шампиони и всяка година играят в Европа?
Монтана е родният тим на Стилиян. Ако след 3-4 години спретнат приличен тим, който да участва в ЕКТ...защо не?
- Santiago Munezz
- Контакти:
АКО спретнат приличен тим.Ама АКО не спретнат
Като гледам заучаствали са в евротурнирите такива отбори като Монтана.По-вероятно е общината да им спре издръжката и да изпаднат отколкото да спретнат отбор за Европа.

Като гледам заучаствали са в евротурнирите такива отбори като Монтана.По-вероятно е общината да им спре издръжката и да изпаднат отколкото да спретнат отбор за Европа.
[center]
[/center]

Santiago Munezz написа:АКО спретнат приличен тим.Ама АКО не спретнат![]()
Абе няма лошо да си мечтаете за подобен играч. Аз също бих искал да дойде в ЦСКА след време. Всеки отбор в България би искал. Но няма дори една причина да препочете Левски пред някой друг от водещите наши отбори. Това, че като дете ви бил фен...от такива неща се вълнуват само феновете. При професионалистите няма сантименти.
-
- Контакти:
Изобщо е в сферата на фантастиката играчи като Стилиян,че и Бербо и Мартин да се завърнат в България и да играят в края на кариерите си,по скоро да ги завършат в някой отбор в по-долна дивизия на Англия отколкото в България пресен пример е Кишишев.По скоро може да се надяваме до година две да се завърне Божинов отколкото Стилиян