Buck32 написа:rmfan5 написа:Хаха аз съм фен на ЛеБрон, но Бъкс си ме кефят от край време, пак пробваш да си налагаш твоите виждания че ЛеБрон е виновен за всичко, обеденения в НБА има от както я има лигата, а и още повече ако Кливълънд бяха градили отбор около ЛеБрон както Бъкс за Янис никой не знае дали щеше да напусне.
Jrue и Krhis са много класни two way играчи, Бъкс определено не са отбор с един играч.
Първо, никой отбор не е с един играч. С една суперзвезда - да. Второ - виновен не съм казал, аз това не го виждам като вина, а просто индикация за човека. На мен може да не ми харесва, но друг да му вика евала - няма лошо. Трето - не се опитвам да налагам вижданията си. Просто се опитвам да си обясня нещата по логичен и прагматичен начин - не е ли логично, фен на човек, който е тръгнал към титлите чрез лични договорки с други суперзвезди, да има негативно отношение към отбор, успял без такива врътки? Това малко хвърля сянка върху действията на любимеца му - ама и така ли можело? Никога обаче не съм абсолютизирал нещата - това, че ми звучи логично като поведение на фен на Леброн, не означава, че всичките му фенове са на такава позиция.
Еми то това си е абсолютизиране до някъде, това че си фен на ЛеБрон не означава че не се кефиш на натурални отбори в крайна сметка сме фенове на самият спорт преди всичко.
Друг е въпроса че освен Сан Антонио и ГСУ (през 2015) аз не се сещам за други отбори които да са успели да вземат титлата без някакви сериозни трейдове или привличането на свободни агенти.
"който е тръгнал към титлите чрез лични договорки с други суперзвезди" - това твърдение няма никаква логика за мен, Кавс не успяха да направят добър отбор около Джеймс при първият му престой за 7 години при което смятам че е съвсем нормално един играч да има правото да си смени отбора.
И това с договорките ами то това е напълно нормално справка - Дреймонд оговаряше КД, Кайри оговаряше КД, Ленърд оговаряше Пол Джордж, КД оговаряше Джеймс Хардън. Тея хора прекарват голяма част от живота си заедно съвсем нормално е да си лафят кой с кого иска да играе.
Още повече всеки отбор се стреми към титла и привличането на най-добрите играчи все едно Лейкърс да кажат - АД е супер ама щото с ЛеБрон са си лафили не го искаме и ще си караме с по-слабите играчи - логиката бяга доста.