NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот rmfan5 » 08 апр 2022 17:27

Buck32 написа:Това е интересно - Бъкс реално след 2011 май са първият отбор шампион само с 1 истинска звезда (може да сложим звездичка за ГСУ от 2015, защото Клей и Дреймънд още не бяха така утвърдени), и срещат такова настроение тук. За феновете на Джеймс е обяснимо, защото показва, че обединенията не са задължителни, но другите защо не ги долюбват. На мен са ми по-скоро безразлични - миналата година бях за Хоукс заради Боги и Гало, сега от изток щом не са Селтикс - каквото дойде.

Хаха аз съм фен на ЛеБрон, но Бъкс си ме кефят от край време, пак пробваш да си налагаш твоите виждания че ЛеБрон е виновен за всичко, обеденения в НБА има от както я има лигата, а и още повече ако Кливълънд бяха градили отбор около ЛеБрон както Бъкс за Янис никой не знае дали щеше да напусне.

Jrue и Krhis са много класни two way играчи, Бъкс определено не са отбор с един играч.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

35

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2022 17:29

Змията до този момент е недоказал се, поне в моите очи. Взе две шампионски титли с отбор, който беше шампион и без него, та играл и с окуцелия отбор на Кавалиърс. Майната му... Въпроса е, че направи огромна грешка, която според мен осъзна, но дано да не е късно. Това момче заслужава да вземе поне още един пръстен. Стискам му палци ! С подобно тяло, с такива дълги ръце като на маймуна е невъзможно, да бъде спрян...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 апр 2022 23:32

[quote="rmfan5"Хаха аз съм фен на ЛеБрон, но Бъкс си ме кефят от край време, пак пробваш да си налагаш твоите виждания че ЛеБрон е виновен за всичко, обеденения в НБА има от както я има лигата, а и още повече ако Кливълънд бяха градили отбор около ЛеБрон както Бъкс за Янис никой не знае дали щеше да напусне.

Jrue и Krhis са много класни two way играчи, Бъкс определено не са отбор с един играч.[/quote]
Първо, никой отбор не е с един играч. С една суперзвезда - да. Второ - виновен не съм казал, аз това не го виждам като вина, а просто индикация за човека. На мен може да не ми харесва, но друг да му вика евала - няма лошо. Трето - не се опитвам да налагам вижданията си. Просто се опитвам да си обясня нещата по логичен и прагматичен начин - не е ли логично, фен на човек, който е тръгнал към титлите чрез лични договорки с други суперзвезди, да има негативно отношение към отбор, успял без такива врътки? Това малко хвърля сянка върху действията на любимеца му - ама и така ли можело? Никога обаче не съм абсолютизирал нещата - това, че ми звучи логично като поведение на фен на Леброн, не означава, че всичките му фенове са на такава позиция.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 08 апр 2022 23:50

Леброн официално е аут за последните две срещи на Лейкърс
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Интернет комар

Мнениеот Drunken_Master » 09 апр 2022 17:21

Айде да направим едно залогче с въображаеми парички, какъв ще бъде финала тая година... ;)
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: Интернет комар

Мнениеот Buck32 » 09 апр 2022 17:39

Drunken_Master написа:Айде да направим едно залогче с въображаеми парички, какъв ще бъде финала тая година... ;)

За по-вълнуващо може да го направим в натура - месечен бан за непозналите, а на победителите, Регър да им опрости 1-2 случая

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 09 апр 2022 18:02

Бруклин - ГСУ от мене :)
Keep Walking

Larsenn
Контакти:

Re: Интернет комар

Мнениеот Larsenn » 09 апр 2022 18:11

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Айде да направим едно залогче с въображаеми парички, какъв ще бъде финала тая година... ;)

За по-вълнуващо може да го направим в натура - месечен бан за непозналите, а на победителите, Регър да им опрости 1-2 случая

Да бе, тебе Регар няма да те банне, нали сте си от Лейкърс. Само ние ще го отнесем :Д

Моите прогнози много често са на нивото на сър Чарлз :Д. НЕма да участвам, поради което.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 09 апр 2022 18:17

Oф, аре стига, де...
Ай, почваме след няколко дни от първия кръг, за да бъде по-интересно... :))
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 09 апр 2022 19:54

Buck32 написа:
rmfan5 написа:Хаха аз съм фен на ЛеБрон, но Бъкс си ме кефят от край време, пак пробваш да си налагаш твоите виждания че ЛеБрон е виновен за всичко, обеденения в НБА има от както я има лигата, а и още повече ако Кливълънд бяха градили отбор около ЛеБрон както Бъкс за Янис никой не знае дали щеше да напусне.

Jrue и Krhis са много класни two way играчи, Бъкс определено не са отбор с един играч.

Първо, никой отбор не е с един играч. С една суперзвезда - да. Второ - виновен не съм казал, аз това не го виждам като вина, а просто индикация за човека. На мен може да не ми харесва, но друг да му вика евала - няма лошо. Трето - не се опитвам да налагам вижданията си. Просто се опитвам да си обясня нещата по логичен и прагматичен начин - не е ли логично, фен на човек, който е тръгнал към титлите чрез лични договорки с други суперзвезди, да има негативно отношение към отбор, успял без такива врътки? Това малко хвърля сянка върху действията на любимеца му - ама и така ли можело? Никога обаче не съм абсолютизирал нещата - това, че ми звучи логично като поведение на фен на Леброн, не означава, че всичките му фенове са на такава позиция.

Еми то това си е абсолютизиране до някъде, това че си фен на ЛеБрон не означава че не се кефиш на натурални отбори в крайна сметка сме фенове на самият спорт преди всичко.
Друг е въпроса че освен Сан Антонио и ГСУ (през 2015) аз не се сещам за други отбори които да са успели да вземат титлата без някакви сериозни трейдове или привличането на свободни агенти.

"който е тръгнал към титлите чрез лични договорки с други суперзвезди" - това твърдение няма никаква логика за мен, Кавс не успяха да направят добър отбор около Джеймс при първият му престой за 7 години при което смятам че е съвсем нормално един играч да има правото да си смени отбора.

И това с договорките ами то това е напълно нормално справка - Дреймонд оговаряше КД, Кайри оговаряше КД, Ленърд оговаряше Пол Джордж, КД оговаряше Джеймс Хардън. Тея хора прекарват голяма част от живота си заедно съвсем нормално е да си лафят кой с кого иска да играе.

Още повече всеки отбор се стреми към титла и привличането на най-добрите играчи все едно Лейкърс да кажат - АД е супер ама щото с ЛеБрон са си лафили не го искаме и ще си караме с по-слабите играчи - логиката бяга доста.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”