Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Old_death » 16 май 2014 10:06

W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...

А на базата на какво са подали тия документи за евролиценз ? На базата на класиране , финал за купата или пак по "ония начин " на Тонев ? Хиляда пъти съм те засичал , че се изказваш неподготвен ! Въпросът е лесен и изисква елементарен отговор . На каква база Левски е подал документи за евролиценз . Отговори ми кратко и ясно без увъртания , или пак няма да получа отговор , както на въпросът ми : " Колко е платил Левски за да играе на Герена ? "
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 май 2014 10:11

W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че ЦСКА няма да вземе лиценз.

Малко допълнение - Баждеков каза, че сте подали документи за евролиценз, тъй като от УЕФА ви били подканили. Сложи това изказване на фона на току що излязлата "статия", че същата тази УЕФА е решила да не дава лиценз на ЦСКА. Едното няма връзка с другото, нали?

Баждеков не е споменавал ЦСКА, така че не може да му се търси отговорност. Понеже гледам,че на някои хора не им издържат нервите,ще спра да пиша в тоя форум в следващите няколко дни, докато изтече IPO-то, след това ще коментираме пак, защото според мен от крайния резултат на предлагането му зависи лиценза Ви.

Ще направиш най - добре , ако въобще ограничиш писанията си само до отбора , който поддържаш , иначе рискуваш да спукаш жлъчката си от злоба . Грабвай лопатата и отивай да строиш сектора , вместо да се занимаваш с работи , които не са ти ясни !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2014 10:12

Old_death написа:А на базата на какво са подали тия документи за евролиценз ? На базата на класиране , финал за купата или пак по "ония начин " на Тонев ? Хиляда пъти съм те засичал , че се изказваш неподготвен ! Въпросът е лесен и изисква елементарен отговор . На каква база Левски е подал документи за евролиценз . Отговори ми кратко и ясно без увъртания , или пак няма да получа отговор , както на въпросът ми : " Колко е платил Левски за да играе на Герена ? "

На база казуса BUL 03. Синята УЕФА, както и предполагам синьото БФС, са решили да се презастраховат и да бъдат подготвени с резервен план при едно евентуално повторение на резила BUL 03.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 май 2014 10:22

TristaNNN написа:
Old_death написа:А на базата на какво са подали тия документи за евролиценз ? На базата на класиране , финал за купата или пак по "ония начин " на Тонев ? Хиляда пъти съм те засичал , че се изказваш неподготвен ! Въпросът е лесен и изисква елементарен отговор . На каква база Левски е подал документи за евролиценз . Отговори ми кратко и ясно без увъртания , или пак няма да получа отговор , както на въпросът ми : " Колко е платил Левски за да играе на Герена ? "

На база казуса BUL 03. Синята УЕФА, както и предполагам синьото БФС, са решили да се презастраховат и да бъдат подготвени с резервен план при едно евентуално повторение на резила BUL 03.

Браво ! Разясни казуса , Когато няма отговор на някой въпрос , и простотията може да изиграе тая роля . Хайде ти отговори на въпроса . Не говоря за дати за писма и за други работи , На каква база Левски е подал документи за евролиценз . След като базата за класиране в еврозоната отпада категорично , защото от тая година не сте били в нея , остава Тоневия "един или друг начин " . Ето за това иде реч . Трябва да си малоумен за да не съчетаеш това "съвпадение " между изказването на Баждеков , атаката на ММ и успокоенията на пресаташето на БФС . Вече ви духахме попарата през 2008 - ма година и не сме такива наивници , каквито бяхме тогава. И тогава до последно Перуката и подчинените му тупкаха топката , докато вече нямаше технологично време за реакция .
Последна промяна от Old_death на 16 май 2014 10:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2014 10:23

Old_death написа:
W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че Цска няма да вземе лиценз. Иначе не знам защо ме нападате, след като Тодоров буквално ви се кара, че не сте извадили по 30 лева...

А на базата на какво са подали тия документи за евролиценз ? На базата на класиране , финал за купата или пак по "ония начин " на Тонев ? Хиляда пъти съм те засичал , че се изказваш неподготвен ! Въпросът е лесен и изисква елементарен отговор . На каква база Левски е подал документи за евролиценз . Отговори ми кратко и ясно без увъртания , или пак няма да получа отговор , както на въпросът ми : " Колко е платил Левски за да играе на Герена ? "

На база класирането в първенството през март месец и мачовете за Купата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 16 май 2014 11:17

W84me написа: Понеже гледам,че на някои хора не им издържат нервите,ще спра да пиша в тоя форум в следващите няколко дни, докато изтече IPO-то, след това ще коментираме пак, защото според мен от крайния резултат на предлагането му зависи лиценза Ви.

Не е зле да си държиш на думата, за да не вземе някой да си помисли, че си голословен.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2014 11:51

Old_death написа:
TristaNNN написа:

Браво ! Разясни казуса , Когато няма отговор на някой въпрос , и простотията може да изиграе тая роля . Хайде ти отговори на въпроса . Не говоря за дати за писма и за други работи , На каква база Левски е подал документи за евролиценз . След като базата за класиране в еврозоната отпада категорично , защото от тая година не сте били в нея , остава Тоневия "един или друг начин " . Ето за това иде реч . Трябва да си малоумен за да не съчетаеш това "съвпадение " между изказването на Баждеков , атаката на ММ и успокоенията на пресаташето на БФС . Вече ви духахме попарата през 2008 - ма година и не сме такива наивници , каквито бяхме тогава. И тогава до последно Перуката и подчинените му тупкаха топката , докато вече нямаше технологично време за реакция .

Ама разбира се, защо ли реших, че ще прочета нещо нормално в отговор. Такива сте си вие, когато отговорът не гали чувствителната армейска душа, то той обезателно се счита за простотия, провокация, омраза и т.н. Аз споделих моята най-резонна теория по темата, разбирай го както искаш. И стига вече с тия тези за това как, едва ли не, ви цакаме, за да играем на ваше място в ЛЕ, смехотворно е. Щом сте духали супата през 2008 (за тогава се сърдете само на ръководството си!) , не би трябвавло да имате притеснения сега.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2014 11:53

bilyaletdinov написа:Васконти, Баждеков ли е виновен, че румънското менте Алекс Пакурар ви осъди за повече от 1/4- милион евро в УЕФА?
Много удобно никой в ЦСКА не коментира този казус. Както винаги проблемът е изместен, а фокусът насочен върху лошите левскари, които правят всички по силите си, въпреки че клуба им в момента е на автопилот и няма кой да пусне една жалба до БФС, за да играят в Европа.

Какво общо има това бре! Баси, наистина ли не можете да разберете какво точно питам?!??! Питам за 38 път, а дано някой от вас вдене най-накрая - има ли връзка между излизането на онази статия и изказването на Баждеков точно 2 часа по-късно, че Левски е получил писмо от УЕФА да си подаде документите за ЕКТ? Питам също от кога УЕФА праща подобни писма - на който и да е, когато и да е?Често ви казвам, ако и тоя път на това ми "отговорите" с въпрос за Пакурар или Гърнето, направо ще се гръмна, бахму... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 май 2014 11:58

Абе лилавите да се примирят, че няма да играят в Европа. :lol:
Мачовете с нас следващия сезон ще им припомнят какво е да играеш с европейски отбор и това е. Стига им. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2014 12:02

vaskonti написа:Какво общо има това бре! Баси, наистина ли не можете да разберете какво точно питам?!??! Питам за 38 път, а дано някой от вас вдене най-накрая - има ли връзка между излизането на онази статия и изказването на Баждеков точно 2 часа по-късно, че Левски е получил писмо от УЕФА да си подаде документите за ЕКТ? Питам също от кога УЕФА праща подобни писма - на който и да е, когато и да е?Често ви казвам, ако и тоя път на това ми "отговорите" с въпрос за Пакурар или Гърнето, направо ще се гръмна, бахму... :|

А Баждеков казвал ли е, че е получил писмо от Левски или това са фенски/журналистически интерпретации? Питам, защото думите на Баждеков са "по искане на УЕФА", а не че е получавал писмо. Или аз съм пропуснал, ако има друга информация.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”