alexveselinov написа:@parvanoff
Дискусия със зомбирани герберасти трудно се прави,особено ако и работиш в същия момент.В тон с твоя коментар ще ти припомня някои неща:
Кой е първи приятел с Ердоган и му ходи по конгресите?
На големия концерт-митинг на ГЕРБ в Арена Армеец беше ли Месут Йълмаз?
Колко турски фирми строиха пътища и магистрали по времето на Бойко?
Така че не ми говори за етнически партии и тем подобни.Фактите приятелю са че Волен изрита от властта вашия любимец(Вожда и учителя на българския народ) и за това сега хвърляте огън и жупел срещу него.Колкото до протестите няма сила на света,която може да ме убеди че не са инициирани от ГЕРБ.
То и ти си "зомбиран АтаТЮРкист", но както виждаш в името на истината често ти отговарям на въпросите. Въпросът е ти кога ще отговориш?
Не познавам първият приятел на ердоган-ти нима го познаваш? Разбирам какво имаш предвид, но начинът ти на изразяване е меко казано странен. И до какво доведе това? До назначаване на областни управители от "неетническата" партия ли? От назначаване на министри, зам. министри, председатели на комисии и директор на ДАНС от тази "неетническа" партия ли? До какви действия, които уронват интересите на нацията ни доведоха контактите с един президент на държава? Искаш да скъсаме отношенията си с тази държава ли? Да и обявим война може би? Да затворим границите?
И като е бил, какво? И до какво доведе това? До назначаване на областни управители от "неетническата" партия ли? От назначаване на министри, зам. министри, председатели на комисии и директор на ДАНС от тази "неетническа" партия ли? До какви действия, които уронват интересите на нацията ни доведоха контактите с един президент на държава? Искаш да скъсаме отношенията си с тази държава ли? Да и обявим война може би? Да затворим границите?
Кажи колко и какви са били офертите им и дали не са били най-изгодни за определения участък?
Ти нищо отново не отговори. Аз отново ти отговорих. Сега ще отговориш ли?