Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Спокойно момчета!!!

Мнениеот levskarinvt » 20 авг 2009 00:23

Doctor Who написа:няма как да съм спокоен братле. тва да нямаш елементарна психика и да искаш да играеш в ШЛ направо ме дразни.
тва професионални футболисти, хора които са се отдали на тази професия и си изкарват прехраната и пиенето в Син Сити с нея - не могат нито да си подават, нито да се пласират, нито да стрелят точно към вратата, нито притежават някакво самочувствие и психика извън чалготеката. треньорите няма да ги споменавам, у нас имаме големи 'специалисти' и за тов и ни е на такова ниво футбола...

Така е ама какво можем да направим ние по въпроса?Просто такъв им е манталитета на българските играчи.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 20 авг 2009 00:25

Що правите трагедии?Отборите са равностойни,унгарците да не би да направиха по-малко грешки отзад?Там мачът ще е същият,всичко може да стане.Естествено шансовете вече са 80-20 за тях,но има още 90 минути,а може и 120 да са...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот durex » 20 авг 2009 00:25

Как ми се искаше Митрев да варди...Колкото до гола никой не го очакваше тоя топовен удар за това стана гола

gong
Контакти:

Re: Ратко Достанич провали отбора

Мнениеот gong » 20 авг 2009 00:26

restless написа:Бардон за къв го държа на терена като едва ходеше?
Тоя пък - цял гол си вкара човекът, бе... Какво не си доволен? Сега ще видиш как ще вкарва в родния шампионат...
Направо ще мачка, ще тъпче като носорог именитите отбори на Спортист Своге например... Или Локо Мездра... Или пък Ботев... Локо Пд.. Там, само там. Няма смисъл да се излага държавата повече....
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот delqnski47 » 20 авг 2009 00:26

spartaka написа:Мале вече толкова е слаб бг футбола,че отбор като Дебрецен игра така сякаш "белият балет"беше преди няколко минути на Герена.Вече сме последна дупка на кавала,докъде го докарахме 15 мин. игра и цял мач безидейност,едва ли ще е по-различно на реванша,ще стане някой равен от сорта на 1-1 и то само,защото дебърцините няма да се напъват,направо не ми се мисли и в Лига Европа какво ни чака,а да не говорим утре и за ЦСКА,може би ще берат и те голям срам на бг терен,дано да бъркам,надеждата ми е само в Литекс и то заради това,че играят с беларусите от БАТЕ,ама като цяло сме за оплакване,футбола тотално замира драги фенове като цялата ни държава,тотално безхаберие :( :( :cry: :cry: :!: :!: :?: :?: :o

И Литекс ще берат зор при положение че играят така както играха с Пирин :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 20 авг 2009 00:27

durex написа:
gong написа:
durex написа:Само Левски!!! Другата седмица да отиват в Унгария да мачкат и да влизаме там където ни е мястото!!!!
А то е...? Къде?

ШЛ естествено!!!!

Аха, добре... Ще му кажа.
Когато си прост, то е завинаги!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 20 авг 2009 00:28

Не могат да играят в ритъм сряда - събота. Това е.
Имайте предвид, че Левски е в момента може би най-добре подготвеният физически отбор в България. Смятайте тогава колко сме назад от истината.
Освен това ебати колко им е крехка психиката!!!
"Прегоряли момчетата!" Могат да прегорят, ако на финала на ШЛ паднат с дузпи. Могат да прегорят, ако половината отбор е контузен и са излязли юношите.
Тия нашите аз наистина не знам за какво играят. Явно не е за пари, щото за по 70 000 евро човек ще си изплюе дробовете за 90 минути...Лигльовци!!!! Срам ме е!

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 20 авг 2009 00:28

gong написа:
restless написа:Бардон за къв го държа на терена като едва ходеше?
Тоя пък - цял гол си вкара човекът, бе... Какво не си доволен? Сега ще видиш как ще вкарва в родния шампионат...
Направо ще мачка, ще тъпче като носорог именитите отбори на Спортист Своге например... Или Локо Мездра... Или пък Ботев... Локо Пд.. Там, само там. Няма смисъл да се излага държавата повече....
Бардон е пич и добър играч. Но не е във форма! И срещу Баку след 60-65мин видимо отпада.

GoingDown
Контакти:

Re: Тази вечер Реал Мадрид(Дебрецен) беше на Герена!!

Мнениеот GoingDown » 20 авг 2009 00:32

Упех на Цска и Литекс утре , но ще каза цскари не ни се смейте , няма нищо смешно просто дебрецен си ни биха щото са по добри , както вас утре динамо ще ви бият колкото и да не ми се иска , просто футболът ни е на дъното ... :( :evil:

Lupusss
Контакти:

Re: Г.Петков пропуска ли реванша?

Мнениеот Lupusss » 20 авг 2009 00:32

А другите 100 положения как не станаха ? Явно не е бил само топовния удар .. 1во полувреме 14 удара към вратата на Левски 5 точни

Върни се в “Архив”