Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Какво става с Рабех?!

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 18:15

Наставникът на Левски Емил Велев се оплете в лъжи относно ситуацията с Юсеф Рабех на днешната пресконференция на тима. Запитан за причината, поради която мароканецът не е в групата, Велев отговори: "Нещо го боли крака".
Последва уточнение от журналистите, че на днешната тренировка Рабех е тренирал наравно с останалите и е бил удари, след което Велев призна: "Знаете, че му се насъбра много в последно време. Видях, че днес тренираше с желание, но очаквам и в следващите тренировки Рабех да покаже, че иска да играе в Левски. Когато го направи, отново ще играе", коментира треньорът.
Той уточни, че Левски ще се раздели със скандалния си футболист, стига да се намери отбор, който да го купи.
Изображение Изображение

levskar4eto_kn
Контакти:

Re: СИНЯ ИНВАЗИЯ В КЮСТЕНДИЛ !

Мнениеот levskar4eto_kn » 03 мар 2009 18:31

мом4ета аз сам от кн тук в този град 90 % са левскари тоеа е градат сас синио сарце както и моето ;)

ss_killer
Контакти:

Re: 300 фена на ЦСКА викат за Вихрен срещу Левски, Голди ги има

Мнениеот ss_killer » 03 мар 2009 18:38

Майк не разбрах защо банна reebok той според мен не каза нищо обиждащо,а и много бързо режете левскарите
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 03 мар 2009 18:49

Спокойно, не е с постоянен бан

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 мар 2009 19:11

нормално-чорбарите не обичат ЦСКА,чорбарите мразят ЛЕВСКИ.

Погледни глупостите,които пишеш и как се обръщаш към нас,а после искай някой да ви уважава!!!Такива мазохисти няма.Апропо,какво разбираш под чорбари?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Рабех се изцепи на 3ти март!

Мнениеот berbatov » 03 мар 2009 19:55

Начало » Новини03 март 2009 18:56 Калоян Ангелов
Ексклузивно за novsport.com

Юсеф Рабех пред Novsport: Велев ми даде почивка, защото го помолих, искам да се махна от Левски

Мароканският защитник на Левски Юсеф Рабех заяви пред Novsport.com, че иска да се махне от клуба. Той допълни, че знае за предложения от Русия към него, но за момента не е сигурно, дали ще напусне клуба преди края на сезона. Все пак мароканецът отбеляза, че би доиграл сезона в Левски, ако от клуба не успеят да го трансферират.

"Аз не искам да играя повече в Левски. Искам трансфер. Искам да се махна от тук. Знам, че имам предложения от Русия, но не знам нищо повече. Не мога повече да живея в България. Моето желание е да заиграя в друго първенство. Все още не знам къде ще стане това, но се надявам в най-скоро време да има повече яснота около бъдещето ми. Нещата, които се изговориха за мен ми подействаха. Чувствам се изтощен и уморен. Това беше причината треньорът Емил Велев да не ме включи в групата за мача с Вихрен. Аз му казах, че имам нужда от почивка и той ми даде. Пожелавам на съотборниците ми да победят Вихрен и без мен и вярвам, че могат да го направят. Моите приятели Рашко и Шаки се чувстват супер в отбора. Шаки за съжаление имаше операция и не успя да покаже истинските си качества, но той наистина е много добър. Ако не отида някъде другаде в близко бъдеще, няма да има проблем да доиграя сезона в Левски. Аз обаче искам 100 процента трансфер. Не искам да съм повече в отбора", заяви Рабех.

Още ще го търпите ли бе, ЛЕВСКАРИ???
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Рабех се изцепи на 3ти март!

Мнениеот hlucho » 03 мар 2009 19:57

:?:
Какво толкова, не му се играев България! Коя му е изцепката?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 19:58

Това не е ли малко провокативна тема,кажи ми сега.......
Защо поне ДНЕС не се занимавате с провокации???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 03 мар 2009 20:02

omax написа:Колеги не се ловете на провокацийте на тъпи псевдо журналисти.Фен съм на ЦСКА, но не виждам как и кой може да ме накара да викам за друг отбор и да държа чуждо знаме в ръка. Единственото което целят с такива статий е омраза и напрежение, което честно казано не е необходимо на никого. Айде де не се подаваме на тъпи медийни провокаций, който искат да имат новини в парцалите си, но това е много опасна политика която водят. Разумните фенове не биха приели тази новина на сериозно.
Замисляте ли се дали някой от вас-привържениците на Левски могат да ви накарат да хванете знаме на Пирин например в Сряда от 16.00? Не го вярвам....
Айде малко нормално отношение и между нас феновете за да се радваме на футбола у нас - добър или лош - наш си е:-)

Успех в Сряда на всички отбори и нека по добрите победят с игра на терена, а не извън него.

Много вярно!Журналистите обичат да си играят с нас.Но истинските фенове не би трябвало да се връзват.Дори трябва ЛЕВСКИ и ЦСКА да се обединят срещу подобни неверни писания!Но ако се окажат вярни- лошо...!Аз лично ти благодаря за мнението. ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 03 мар 2009 20:05

hlucho написа::?:
Какво толкова, не му се играев България! Коя му е изцепката?

Еми ти ако си вадиш хляба и други работи в чужда държава,ще имаш ли наглостта да кажеш: ами аз веч не искам :( точно на няционалния празник и преди старта на първенството ?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Архив”