Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот vaskonti » 15 май 2014 22:39

Дай да се уточним - ти смяташ, че 1. УЕФА е подканила Левски около 30 март да си подаде документите, 2. УЕФА е подканила Левски около 10 май(дано тази конкретна дата да те устройва повече) да си подаде документите, 3. УЕФА не е подканила Левски за нищо подобно, тоест Баждеков лъже. Кое от тези три неща смяташ, че е станало, защото заради пословичното ти желание да си все на контра не успявам да разбера твоето мнение за това какво е станало.
Обърни внимание - не те питам дали Левски са си подали документите, питам те дали са го направили вследствие на нарочно писмо от УЕФА. Въпреки, че... май смяташ, че това не е от значение... и точно за това смятам, че си пиян.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 май 2014 22:42

vaskonti написа:
Баждеков лъже, че сте подали документи заради подкана от УЕФА. Вероятно наистина сте подали документи, но със сигурност не е защото УЕФА е поискала това. А тази лъжа, съчетана с лъжата на ММ са като двете половини на една цяла лъжа. Две половини, очевидно пасващи си перфектно. Като двете страни на една монета. Само не ми казвай, че не виждаш връзка и че това е просто съвпадение...

Баждеков не намесва ЦСКА, даже е казал, че не знае как вървят нещата с лицензите към момента. А дали има искане на УЕФА и какво е имал предвид под "искане на УЕФА", нямам представа. Може да е имал предвид, че по искане/правило на УЕФА до еди-коя си дата всеки отбор, който има желание да играе в ЕКТ, трябва да подаде документи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 22:59

vaskonti написа:Дай да се уточним - ти смяташ, че 1. УЕФА е подканила Левски около 30 март да си подаде документите, 2. УЕФА е подканила Левски около 10 май(дано тази конкретна дата да те устройва повече) да си подаде документите, 3. УЕФА не е подканила Левски за нищо подобно, тоест Баждеков лъже. Кое от тези три неща смяташ, че е станало, защото заради пословичното ти желание да си все на контра не успявам да разбера твоето мнение за това какво е станало.
Обърни внимание - не те питам дали Левски са си подали документите, питам те дали са го направили вследствие на нарочно писмо от УЕФА. Въпреки, че... май смяташ, че това не е от значение... и точно за това смятам, че си пиян.

Аз смятам, че Левски са си подали документите с желание и за евролиценз. Няма логика да ги подадат по друг начин, ако все още имат шанс за класиране в ЕКТ. Именно затова и те питах, към крайният срок за подаване, те имаха ли все още шанс или не? Ти упорито избягваш отговора на този въпрос, нищо че си трезвен :mrgreen:

УЕФА не раздава лицензи, тя само отнема права, ако се докажат неверни данни или нарушения на изискванията. Така че няма как УЕФА да подкани "Левски" за нещо. Ако Баждеков е казал това, то е бил по- пиян от един от нас двамата 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2014 08:39

Кашчей написа:
vaskonti написа:Дай да се уточним - ти смяташ, че 1. УЕФА е подканила Левски около 30 март да си подаде документите, 2. УЕФА е подканила Левски около 10 май(дано тази конкретна дата да те устройва повече) да си подаде документите, 3. УЕФА не е подканила Левски за нищо подобно, тоест Баждеков лъже. Кое от тези три неща смяташ, че е станало, защото заради пословичното ти желание да си все на контра не успявам да разбера твоето мнение за това какво е станало.

Аз смятам, че Левски са си подали документите с желание и за евролиценз. Няма логика да ги подадат по друг начин, ако все още имат шанс за класиране в ЕКТ. Именно затова и те питах, към крайният срок за подаване, те имаха ли все още шанс или не? Ти упорито избягваш отговора на този въпрос, нищо че си трезвен :mrgreen:

УЕФА не раздава лицензи, тя само отнема права, ако се докажат неверни данни или нарушения на изискванията. Така че няма как УЕФА да подкани "Левски" за нещо. Ако Баждеков е казал това, то е бил по- пиян от един от нас двамата 8-)

Честно, идея си нямам как по-ясно да си задам въпроса така, че да не ми отговаряш нещо, нямащо никаква връзка с каквото и да е.
Не те питам дали и кога Левски са подали документи, питам те дали са го направили след подкана от УЕФА както твърди Баждеков! А той го твърди точно 2 часа след публикация, че УЕФА нямало да даде лиценз на ЦСКА. Наистина ли не можеш да разбереш този крайно елементарен въпрос? Това се отнася и за Томи, който също упорито ми обяснява съвсем странични неща, също нямащи никаква връзка! Тук няма никакво значение дали УЕФА раздава лицензи или не! Въпросът ми е какво внушение се създава с въпросната статия в съчетание с въпросното изказване! Ако и сега мислиш да ми изпадаш в глупости за 30 март и за това какви принципни процедури има УЕФА, по-добре недей.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 09:20

Какво спорите, не мога да разбера :? Баждека пак пробва добрите стари милиционерски номера, които впрочем ги доведоха до сегашното дередже 8-) Разбрали са, че ще има отбор и от Гибралтар в квалификациите, затова се силят - това е нова дестинация :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2014 09:43

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
W84me написа:Баждеков каза, че са подали документи за евролиценз. Никъде не е споменавал, че ЦСКА няма да вземе лиценз.

Малко допълнение - Баждеков каза, че сте подали документи за евролиценз, тъй като от УЕФА ви били подканили. Сложи това изказване на фона на току що излязлата "статия", че същата тази УЕФА е решила да не дава лиценз на ЦСКА. Едното няма връзка с другото, нали?

Аз точно за това искам ръководството на ЦСКА да поиска от Баждеков посмото от УЕФА.Да се види какъв лъжец е подуенеца и повече сините да не се оправдават,че нямали нищо общо с атаката.

Откъде-накъде бе, наглец! Самозабравилото се арогантно ръководство да било искало от Баждеков, ти чуваш ли се какво говориш :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 май 2014 09:43

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Честно, идея си нямам как по-ясно да си задам въпроса така, че да не ми отговаряш нещо, нямащо никаква връзка с каквото и да е.
Не те питам дали и кога Левски са подали документи, питам те дали са го направили след подкана от УЕФА както твърди Баждеков! А той го твърди точно 2 часа след публикация, че УЕФА нямало да даде лиценз на ЦСКА. Наистина ли не можеш да разбереш този крайно елементарен въпрос? Това се отнася и за Томи, който също упорито ми обяснява съвсем странични неща, също нямащи никаква връзка! Тук няма никакво значение дали УЕФА раздава лицензи или не! Въпросът ми е какво внушение се създава с въпросната статия в съчетание с въпросното изказване! Ако и сега мислиш да ми изпадаш в глупости за 30 март и за това какви принципни процедури има УЕФА, по-добре недей.

Във философията се нарича случайност и се обяснява по следния начин.Ти си вървиш по тротоара и върху теб пада керемида от покрива.Тя пада по законите на гравитацията,ти си вървиш по твоя път.В един момент твоя и нейния път
се пресичат.Съвсем случайно.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 май 2014 09:50

Васконти, Баждеков ли е виновен, че румънското менте Алекс Пакурар ви осъди за повече от 1/4- милион евро в УЕФА?
Много удобно никой в ЦСКА не коментира този казус. Както винаги проблемът е изместен, а фокусът насочен върху лошите левскари, които правят всички по силите си, въпреки че клуба им в момента е на автопилот и няма кой да пусне една жалба до БФС, за да играят в Европа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2014 09:55

bilyaletdinov написа:Васконти, Баждеков ли е виновен, че румънското менте Алекс Пакурар ви осъди за повече от 1/4- милион евро в УЕФА?
Много удобно никой в ЦСКА не коментира този казус. Както винаги проблемът е изместен, а фокусът насочен върху лошите левскари, които правят всички по силите си, въпреки че клуба им в момента е на автопилот и няма кой да пусне една жалба до БФС, за да играят в Европа.

Осъдил е мъдури :lol: Ще стане като с мегаделото на Гуидо Ди Вани :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 май 2014 10:01

[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/11111/vladkoizicu/pak1.jpg[/rimg] [rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/11111/vladkoizicu/pak2.jpg[/rimg]

Сигурно не ги е осъдил, а това е дошло от някой принтер на Тодорини кукли :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”