Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот metodito » 18 авг 2013 20:48

milen.hristov написа:Веднага ти казвам по-некадърен треньор и директор, лицето Георги Александров Иванов

Оле, Милене, стига хейтва така грозно по Гонзо. И аз си хейтвам лекичко по Наско, ма гледам да не прекалявам. С Гонзо за три години два пъти бяхме в Лига Европа.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 18 авг 2013 22:58

Раев, махни се от Левски!
Отивай в микре при жена си!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 18 авг 2013 23:05

НАСКО СИРАКОВ ДА ОТГОВОРИ : КОЙ ВЗЕ МИЛИЕВ В ЛЕВСКИ ???? И ВЯРНО ЛИ Е , ЧЕ СИ ВРЪЩАМЕ И ГЛАВАТА ???

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 01:15

kempesmario написа:НАСКО СИРАКОВ ДА ОТГОВОРИ : КОЙ ВЗЕ МИЛИЕВ В ЛЕВСКИ ???? И ВЯРНО ЛИ Е , ЧЕ СИ ВРЪЩАМЕ И ГЛАВАТА ???

С тая криза в защитата Милиев ни трябва! Колкото и абсурдно да звучи! За резерва е добър, ама да не ни трови нервите всеки мач. :oops:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 01:19

Rivaldo10 написа:Сираков е виновен, че не направи селекция, когато трябваше, което ни коства отпадане от ЛЕ на много ранен етап и загуба на много точки в първнеството! Все още се чакат нови играчи, засега само обещава, действия няма! Изгони не лоши играчи, преди да им намери заместници, а си мисля, че можеха да им намерят и отбори, за да се вземат някакви пари, не да се дават за неустойки!
Тонев е виновен, че привлече не малко некадърни играчи и определено треньори, които не се справиха добре!
Гонзо е виновен, че не е добър треньор, не се справи и особено добре като директор!
Сираков и Гонзо са направили много за Левски, всички ние сме се радвали след много техни мачове. Хубаво е се прояви уважение и към двамата. Определено трябва да бъдат критикувани, когато се налага, но без непрекъснати обиди. ;)

Напълно съм съгласен с теб, Пешо! Както споменаха по-назад в темата, Лудогорец и Ботев купуват 11 души, правят отбор и постигат резултати, а после инвестициите им се връщат. Ние всяка година пращаме скаути, взимаме хора с визитки (когато са били на 20 години) и после чакаме резултати. Да де, ама няма как да стане. При нас оправданието е, че все още не са се адаптирали към играта/първенството. Е добре, в ЛЕВСКИ с квадратни топки ли играят, че трябва да се адаптират новите? Треньорите ни професори ли са, че чужденците не могат да им разберат тактиките ?! Типично по български: един път някой не излезе и не каза: АЗ СЪМ ВИНОВЕН, НЕ СЕ СПРАВИХМЕ СЪС СЕЛЕКЦИЯТА. Всеки път се оправдаваме с някой друг....

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 авг 2013 02:05

kempesmario написа:НАСКО СИРАКОВ ДА ОТГОВОРИ : КОЙ ВЗЕ МИЛИЕВ В ЛЕВСКИ ???? И ВЯРНО ЛИ Е , ЧЕ СИ ВРЪЩАМЕ И ГЛАВАТА ???

ААА НЕ! Пепел ти на устата. Едва се отървахме от Главата. Върнат ли го, трябва да ги линчуваме!
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 авг 2013 02:19

Ей, няма да закачете момчето. Иво Иванов си има договор с Берое и точка по въпроса! :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 авг 2013 10:03

Levski4Ever написа:

ААА НЕ! Пепел ти на устата. Едва се отървахме от Главата. Върнат ли го, трябва да ги линчуваме!

:lol: Аз след като го взеха Милиев точно това си помислих :o :!:

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 авг 2013 10:13

Аз се чудя защо не взехме свободния агент Кавдански, който е с 2 класи над всичките ни защитници в момента........

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2013 10:27

Хосе Верду Николас няма да идва на "Герена", тъй като се оказал прекалено скъп
Ръководството на Левски е на път да се размине с желания от тях нападател на Панатинайкос Хосе Верду Николас - Точе. От "Герена" обмисляха да предприемат офанзива по привличането му, но финансовите затруднения най-вероятно ще ги откажат.

В Гърция твърдят, че Точе струва 200 000 евро, а освен това заплатата му никак не е малка. Именно заради високите разходи по него "детелините" искат да го разкарат. От Левски обаче са ориентирани предимно към свободни агенти и няма как да се бръкнат с 200 бона. На "Герена" освободиха четирима заради високи заплати и идва ли целта им е да привлекат ново финансово бреме.

Върни се в “Архив”