Rivaldo10 написа:Сираков е виновен, че не направи селекция, когато трябваше, което ни коства отпадане от ЛЕ на много ранен етап и загуба на много точки в първнеството! Все още се чакат нови играчи, засега само обещава, действия няма! Изгони не лоши играчи, преди да им намери заместници, а си мисля, че можеха да им намерят и отбори, за да се вземат някакви пари, не да се дават за неустойки!
Тонев е виновен, че привлече не малко некадърни играчи и определено треньори, които не се справиха добре!
Гонзо е виновен, че не е добър треньор, не се справи и особено добре като директор!
Сираков и Гонзо са направили много за Левски, всички ние сме се радвали след много техни мачове. Хубаво е се прояви уважение и към двамата. Определено трябва да бъдат критикувани, когато се налага, но без непрекъснати обиди.

Напълно съм съгласен с теб, Пешо! Както споменаха по-назад в темата, Лудогорец и Ботев купуват 11 души, правят отбор и постигат резултати, а после инвестициите им се връщат. Ние всяка година пращаме скаути, взимаме хора с визитки (когато са били на 20 години) и после чакаме резултати. Да де, ама няма как да стане. При нас оправданието е, че все още не са се адаптирали към играта/първенството. Е добре, в ЛЕВСКИ с квадратни топки ли играят, че трябва да се адаптират новите? Треньорите ни професори ли са, че чужденците не могат да им разберат тактиките ?! Типично по български: един път някой не излезе и не каза: АЗ СЪМ ВИНОВЕН, НЕ СЕ СПРАВИХМЕ СЪС СЕЛЕКЦИЯТА. Всеки път се оправдаваме с някой друг....