Мнениеот vrvolleyball » 19 авг 2009 23:44
ААА друга песен запяхте ? Достанич е провалил отбора ??? Не беше ли Кокала бе ? Това е българина , когато един гракне нещо всички по него !!! Това са т.н. тартори на агитката , които винаги защитават нечии други интереси !!! Разберете го !!! С какво се промени играта на Левски след идването на Ратко ??? С НИЩО !!! По-грамтен тактически ли е Ратко , като извади Тасевски , единствения качествен футболист , който умее да задържа топката ... Левски не го провали смао Ратко !!! Всички вие , които искахте смяна на треньора по никое време , още повече , че при стария треньор победихме Цска и станахме шампиони ..... Викайте сега оставка , ама няма , защото хората долу до оградата не го викат сега ! Президент ли е Батков ? НЕ - МЕКА МАРА е той , щом се потдава на 50 човека долу до оградата ! А тези 50 човека , които всички наричат ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ , днес трябва да носят отговорността !
П.С. Това си е мое мнение , не ме интересуват другите , просто исках да напиша какво мисля , и точно заради това не съм на стадиона ! Защото Левски няма футболисти , няма треньор , няма адекватно ръководство и няма сърце , за да играе в ШЛ ! А помня и други мачове без марокански и бразилски " звезди " , когато Левски игра със сърце срещу Юве , Галатасарай и Динамо ... Искахте друг , ето ви Ратко , не го обвинявайте , обвинявайте себе си !