Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот pampi » 29 сеп 2011 12:58

Blagoy написа:
Обърнете внимание как е коментирал чешкият президент! А сега го сравнете с коментарите по темата на "българските" президент и премиер.

Обърнете и внимание какви мерки възнамерява да вземе чешката власт, отчитайки правилно общественото недоволство и настроения!

Че ти къде чу "българският" президент да казва нещо по темата?
Другият пък пътища открива и ленти реже... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 сеп 2011 12:59

plovdiv_chernobql написа:btv е абсолютна подлога на дпс, тва се разбра още щом започна пропагандата с турските сериалчета, просто сега е поредният случай, който го доказва.

П.С. Май хакнаха и хулиганс.бг, още едно място, където някои от хората се организираха за протестите. :X

Тече безцеремонна цензура на българското мнение. Шнур за ГЕРБ и тая тиква борисоф. Едва ли ще има нормален българин, който да подкрепи тия гяури, наричащи себе си управляващи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 сеп 2011 13:00

pampi написа:
Blagoy написа:
Обърнете внимание как е коментирал чешкият президент! А сега го сравнете с коментарите по темата на "българските" президент и премиер.

Обърнете и внимание какви мерки възнамерява да вземе чешката власт, отчитайки правилно общественото недоволство и настроения!

Че ти къде чу "българският" президент да казва нещо по темата?
Другият пък пътища открива и ленти реже... 8-)

Той нашия президент дойде и отби номера. Оглеждаше се тъпо с полу-усмихнатата си физиономия. Имам чувството, че два часа преди да дойде на посещения, някой от антуража му е звънна и му е казал: "Аве, Гьоре, дай да земем да идем малко там а? Да ни видят, че сме се отбили..."
Той не знаеше кво да каже и само кимаше, докато слушаше хората.

От момента на размириците, до сега, се наблюдава един "феномен" в политическия живот у нас - всеки се опитва да си спаси кариерата с мълчание и омаловажаване на проблемите. Има и в другата крайност - някои си правят ПР.

Учат се хората. Тоя път никой няма да се изцепи: "Да дойдат танковете", а после да обяснява, че бил казал "Да дойде Станко" и просто явно не сме го разбрали.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 сеп 2011 13:08

Машината за цензура и манипулации над обществото работи на пълни обороти ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 29 сеп 2011 13:10

За съжаление имаме най-тъпите и продажни политици в Европа...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 сеп 2011 13:17

MuFc1878 написа:Последно отклонение от темата. По памет си спомням, някъде бях чел, че англичаните са искали да помогнат на османците отново да ни поробят след освобождението, но планът се е осуетил.

Правилно си спомняш и техния човек на англичаните се казва майор Сенклер(Хидает паша)действа в Родопите но бива разбит от Капитан Петко Войвода.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 29 сеп 2011 13:23

Имам чувството нарочно се правят на толкова тъпи. Просто не мога да повярвам, че са си такива по рождение...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 29 сеп 2011 13:27

CTAHKO написа:Машината за цензура и манипулации над обществото работи на пълни обороти ;)

Боклук ТВ се превърна в удобна маша за манипулиране на населението. И това на фона на вчерашните социологически резултати (макар, че не вярвам особено, но...), че от събота до вторник зрителите й са намелели с 27%. Джорджинката м/у Слави и Миролюба Емил Бенатова била гледана от ок. 320 000 души- толкова, колкото са зрителите на една обикновена кабелна телевизия.
Именно Боклук ТВ насади мнението, че протестиращите са хулигани, пияндури, наркомани, пиромани. Именно служител на телевизията подпитваше непрекъснато "кога ще има арести на протестиращи". Именно тая телевизия вчера с особено задоволство е показала сурата на родоотстъпника с пъпчасала сура, дето е закрил групите във "Фейсбук". Именно тая телевизия продължава да насажда вредителското си и нищоструващо мнение, че хората с будна гражданска съвест, които ежедневно протестират, са нацисти, скинари, ксенофоби. Именно тая телевизия пусна неверния слух, че за 10 мин. партия АТАКА била подготвила свои симпатизанти и членове за вербална атака с/у тях и лицето М. Е. Бенатова, лъжейки хората, че всички ние сме нейни членове и симпатизанти (на партията). Именно тая телевизия продължава с това абсолютно лъжливо твърдение, надявайки се да стане истина.
Последна промяна от Labros на 29 сеп 2011 13:29, променено общо 1 път.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 29 сеп 2011 13:27

Последно в събота от 14ч. пак по градовете или всички в София? Тотално се обърках вече, гойко май успя да си свърши работата...

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 29 сеп 2011 13:46

vinagi~s~vas написа:Последно в събота от 14ч. пак по градовете или всички в София? Тотално се обърках вече, гойко май успя да си свърши работата...

Ние си отиваме на нашия протест в неделя, който е официален в Пловдив. Всички други, организирани в интернет са несигурни и всеки сам си решава и отговаря за себе си къде ще ходи.
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Върни се в “Архив”