ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2015 19:53

Синьо сърце написа:Тео, 1982, аз и Оld death споменахме какво е най-вероятно да стане. Никой никакви дългове няма да плаща, ще играете една година във В група и после отивате на вариант ЦСКА 23 и припознаване...
Много пара са 30 млн...да речем, че някои дългове отпаднат по давност и се намалят, но пак остават много. Така го виждам аз, а може и да греша... ГГ не е толкова богат, че да захвърли на вятъра 20-30 млн.

Пак ще ти кажа, че при започнал сезон не могат да се правят никакви промени в статуса на отбора, защото веднага губи лиценз и започва следващият сезон в по-долна група. Това, че във В група не се изисква лиценз не променя нещата, защото за там важат други правила, които водят до същия резултат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2015 20:01

GA_ veliki написа:
Юлиян Инджов отрече, че е мажоритарен акционер в ЦСКА. Бизнесменът добави, че все още няма официална сделка за дяловете с Гриша Ганчев.

Няма сделка!Като какъв тогава ГГ се разпорежда на.... :roll:

Като "ексклузивен купувач". Така наричаха приватизатора в нашата фабрика преди да е свършил самият процес на приватизация при няколко желаещи субекта.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 20:02

Кашчей написа:
Синьо сърце написа:Тео, 1982, аз и Оld death споменахме какво е най-вероятно да стане. Никой никакви дългове няма да плаща, ще играете една година във В група и после отивате на вариант ЦСКА 23 и припознаване...
Много пара са 30 млн...да речем, че някои дългове отпаднат по давност и се намалят, но пак остават много. Така го виждам аз, а може и да греша... ГГ не е толкова богат, че да захвърли на вятъра 20-30 млн.

Пак ще ти кажа, че при започнал сезон не могат да се правят никакви промени в статуса на отбора, защото веднага губи лиценз и започва следващият сезон в по-долна група. Това, че във В група не се изисква лиценз не променя нещата, защото за там важат други правила, които водят до същия резултат.

Те са си изпипали нещата. Литекс ще си доиграе сезона като Литекс. Чак за другата година ще подадат документи за лиценз с новото име. Промяната няма да касае лиценз 2015/2016 на ловчанлии. Отбори са преименувани в много страни и си има процедура за това. Този път Литекс ще я изпълни точка по точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2015 20:21

Синьо сърце написа:
Кашчей написа:

Те са си изпипали нещата. Литекс ще си доиграе сезона като Литекс. Чак за другата година ще подадат документи за лиценз с новото име. Промяната няма да касае лиценз 2015/2016 на ловчанлии. Отбори са преименувани в много страни и си има процедура за това. Този път Литекс ще я изпълни точка по точка.

Преименувани-да, а колко са минали от Виена в Залцбург примерно, или от Торино в Палермо?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 20:38

Няма да споря, ако трябва ще останат в Ловеч като седалище временно.
Това си е техен проблем, а пък споделяме просто хипотеза. По-важното е, че към днешна дата( поне така изглежда), е ясно бъдещето на ЦСКА поне за година напред. Какви ще ги дроби ГГ, ще видим тепърва. Новите управи на сини и червени имат право на своите 100 дни спокойствие. После ще ги коментираме надълго и нашироко. Поне аз така мисля, че е правилно.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 29 юни 2015 20:50

NOMER14 написа:
GA_ veliki написа:
Юлиян Инджов отрече, че е мажоритарен акционер в ЦСКА. Бизнесменът добави, че все още няма официална сделка за дяловете с Гриша Ганчев.

Няма сделка!Като какъв тогава ГГ се разпорежда на.... :roll:

Като "ексклузивен купувач". Така наричаха приватизатора в нашата фабрика преди да е свършил самият процес на приватизация при няколко желаещи субекта.

Абе то като гледам няма опашка от желаещи субекти.Малкия манджук се е стиснал като болен пръст и не пуска за сега хартийките, ама знае ли се какво са се наговорили.Ама аз ако си продавам къщата и преди да е станала сделката, да дойде "екслузивния купувач" и да ми казва да не си пия облака, че не обичал анасона, вервай нема как да се получи.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2015 20:57

Синьо сърце написа:Няма да споря, ако трябва ще останат в Ловеч като седалище временно.
Това си е техен проблем, а пък споделяме просто хипотеза. По-важното е, че към днешна дата( поне така изглежда), е ясно бъдещето на ЦСКА поне за година напред. Какви ще ги дроби ГГ, ще видим тепърва. Новите управи на сини и червени имат право на своите 100 дни спокойствие. После ще ги коментираме надълго и нашироко. Поне аз така мисля, че е правилно.

Аз не коментирам управниците, а в случая твоите хипотези 8-) И коментирах, защото в първият ти пост с тази хипотеза, беше казал, че Ганчев ще преименува Литекс през зимната пауза, което е абсолютно забранено.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 юни 2015 20:59

Значи управата на ЦСКА трябва да постигне споразумение с множество кредитори и да започне изплащане на дълговете. Сметките са блокирани, има предвидени наказания от УЕФА, вероятно ще излязат нови дела и т.н.
Ако не го направи, не знам дали ще ги чакат 1 година. Всеки кредитор може да подаде молба до съда за стартиране на процедура по фалит.
Второ, Григорий дойде в ЦСКА, след като му забраниха да преименува Литекс. Какво ще се промени след 1 година? Ако властта е същата, пак ще му забранят.
А ако за пореден път излъже феновете на ЦСКА, това ще му е за последно. На него не му трябва ЦСКА без фенове.
Така че не смятам, че вариантът с преименуването на Литекс ще се повтори.
Ако има план за неплащане на задълженията, е по-вероятен вариантът нов клуб и А окръжна, а после поглъщане на други клубове.
Ще видим какво ще се случи. Дано догодина да сме мръднали напред, а не да сме в същия батак.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 29 юни 2015 21:02

djd написа:Значи управата на ЦСКА трябва да постигне споразумение с множество кредитори и да започне изплащане на дълговете. Сметките са блокирани, има предвидени наказания от УЕФА, вероятно ще излязат нови дела и т.н.
Ако не го направи, не знам дали ще ги чакат 1 година. Всеки кредитор може да подаде молба до съда за стартиране на процедура по фалит.
Второ, Григорий дойде в ЦСКА, след като му забраниха да преименува Литекс. Какво ще се промени след 1 година? Ако властта е същата, пак ще му забранят.
А ако за пореден път излъже феновете на ЦСКА, това ще му е за последно. На него не му трябва ЦСКА без фенове.
Ако има план за неплащане на задълженията, е по-вероятен вариантът нов клуб и А окръжна, а после поглъщане на други клубове.
Ще видим какво ще се случи. Дано догодина да сме мръднали напред, а не да сме в същия батак.

Очертава се дългогодишен червен терор в А окр. група :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 юни 2015 21:04

GA_ veliki написа:
djd написа:Значи управата на ЦСКА трябва да постигне споразумение с множество кредитори и да започне изплащане на дълговете. Сметките са блокирани, има предвидени наказания от УЕФА, вероятно ще излязат нови дела и т.н.

Очертава се дългогодишен червен терор в А окр. група :lol:

Мани мани, а за кравите на хората мислиш ли? :lol:

Върни се в “Архив”