vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Tommi написа:Нещо не мога да схвана защо сложихте Баждеков в целата схема.

Защото лиценза на ЦСКА е във връзка с ЦСКА, а Баждеков каза, че бил подканен от УЕФА да подготви документите защото... Левски можело да играе в ЕКТ. А не е трудно да се сетим какъв е единствения начин Левски да играе тази година в ЕКТ.
Ти продължаваш ли да твърдиш, че към 30-и март 2014 година "Левски" е нямал шанс да играе в ЕКТ?
Абе Кашчей, пиян ли си?
С изказването си Баждеков коя дата визира като казва, че УЕФА е подканила сините да подадат документи - 25 март или 11 май? Айде преди да отговориш, помисли - какъв е шанса около 25 март УЕФА да подкани Левски или който и да е друг клуб да си подаде документите? Какъв е шанса УЕФА изобщо да подканя който и да е клуб, на която и да е дата да си подава документите?
Васко, 11-и май беше в неделя. Да не мислиш, че в неделя някой от УЕФА ще звъни на личния на Баждеков и да му каже: Абе, Косьо, я вижте там, подайте
днес документи...
Аз не знам дали съм пиян, ама ти май не разбираш, че когато се подават документи за лиценз за следващата спортна година се указва за какъв лиценз се кандидатства.
Сега иди пий един валидол за теб и не ме мисли мен дали съм пиян. Явно вие и трезви не можете да разсъждавате трезво!