Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Депутатът Христо Монов нарече протестиращите "интернет лумпе

Мнениеот alexveselinov » 20 юни 2013 16:44

@parvanoff(сурикат)
Ти излезе от дупката....
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юни 2013 16:46

batmanlevski написа:
iliyan написа:Само че някои от тези лумпени си взимат по 40лв на вечер и по 300 ако правят погроми !
Май има нещо вярно в думите му ! Интересно колко от тях не са платени ?!

жалкото в случая е,че тези пари ГЕРБ ги крадоха от нас ,от народа и най-вече от майките на които така и не им вдигнаха парите,добре ,че дойде Орешарски ,че прибави 70 лева ,ако Бойко обаче се върне пак ще опапа всичко !

Май доказателствата за платените "лумпени" сочеха друга партия, а? Или падаш от Марс и не си чул напоследък какво става? ;)

alexveselinov написа:@parvanoff(сурикат)
Ти излезе от дупката....

[offtopic]До там ли ти стигна "интелектът"? Нямаше какво да кажеш и започна да обиждаш като мангал? При някои хора май еволюцията е тръгнала в обратна посока...[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 20 юни 2013 16:54

@parvanoff
[offtopic]От какво се уплаши че скри мнението в offtopic?Да не са те банвали напоследък?
На въпроса,взе партийната премия и почна с плювните във форума :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 юни 2013 16:56

През февруари не бяха лумпени, а сега са такива, а? Този ми е преподавател, но не съм му записал предмета. Лумпени са като протестират срещу червената мафия и нейните кукли на конци от псевдосоциалистическата, псевдолибералната и псевдонационалистическата партия, не са лумпени обаче като го правят срещу псевдоконсервативната дясна партия. Да протестирали срещу САЩ, НАТО и ЕС, ама срещу Русия няма за какво, нали, другари? Нищо, че от 68 години насам сме точно нейна колония, а не нечия друга. Ама то се иска поне малко способност за мислене.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 юни 2013 17:04

Venci Micoff:

Кратко писмо до другаря Монов от БСП

Другарю Монов! Пише ви един лумпен! Аз, другарю Монов ползвам тоя пустий интернет! Ползвам го постоянно – чета статии, гледам прогнозата за времето. Чат – пат дори се разплащам през интернет!
Другарю Монов! Не знам дали в ДС са предвидили появата на тая мръсна капиталистическа придобивка – глобалната мрежа, но съм сигурен, че ако вашите съпартийци едно време не бяха изпуснали тая власт, сега щяхме да сме си супер – като в любимите ви Северна Корея и Куба...
Нет Интернет – нет проблем – така ли би казал Йосиф Висарионович, ако беше жив?
Другарю Монов! Не знам какво още да ви напиша! Аз съм добре! Излизам постоянно на площада и викам „Долу БСП“ заедно с 10 годишния си син!
Ако ме видите някъде около мястото, където някога Чайка возеше Тато, а отгоре, на небето блестеше рубинената петолъчка...
Та ако ме видите там някъде – не бъдете строг към мен! Аз съм един упадъчен елемент! И около мен има още 20 000 такива, които не са склонни, като в стихотворението на другаря Радевски да ви „вярват, дори когато грешите“.
Другарю Монов! Време е да се разделим! За разлика от вас на мен ми се налага и да работя, за да изкарам прехрана за семейството си.
На финала искам да ви кажа само едно – интернет не е като мандрите преди 9 септември. И да го нападате, няма да получите безплатни пити с кашкавал!
А сега довиждане, другарю Монов! На вас довиждане, а на партията ви – СБОГОМ!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юни 2013 17:08

ss_killer написа:признавам си всички протестиращи сме на твърда заплата от 400 лева, защо трябва да се прибираме по домовете си, при семействата като може да ходим на протести.
пп: не схващате ли че платените драскачи сте вие, ние които ходим на протестите не го правим в подкрепа на една или друга партия, просто ни е писнало от комунягите да се гаврят с нас, а на вас щом ви е добре стойте си в къщи, но не забравяйте 1997 и 2009 година след като те са били на власт.
"дай да разтуряме седенката"- Настоящия премиер

Е какво му имаше от 2005 -2009 заплатите постоянно растяха и си беше супер всичко се изплащаше както трябва тогава ходих 4 подред на море,дойде Тиквата и почна да се прави на голям разбирач и строител и фалира държавата,сега даже и на басейн не мога да отида.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 20 юни 2013 17:20

Утре отивам с приятели до него и го ограждам. Ще има:
"Извини се,бе, извини се"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юни 2013 17:23

alexveselinov написа:@parvanoff
[offtopic]От какво се уплаши че скри мнението в offtopic?Да не са те банвали напоследък?
На въпроса,взе партийната премия и почна с плювните във форума :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Ако не си разбрал още скривам, когато се сетя мненията си, които не са по темата. Но ти сигурно не знаеш какво е уважение към другите? :shock: Това ли ти бе отговорът? Толкова ли можеш? ;) Ако това смяташ, че е отговор на въпроса защо подкрепяш хората от "неетническата" партия няма какво повече да добавя... Хиляди пъти се опитвах да дискутирам с вас, за да не дойдат тези на власт, а сега отново бягаш от диалог. Пак ще го кажа-това е предателство към България и хората, които са си дали кръвта за тази държава и това, че има хора като теб е нещо много трагично за нацията ни...
И като този над мен, който за няколко "гроша" повече също е готов да го управляват такива...[/offtopic]
Последна промяна от parvanoff на 20 юни 2013 17:25, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 юни 2013 17:24

grasiani написа:
ss_killer написа:признавам си всички протестиращи сме на твърда заплата от 400 лева, защо трябва да се прибираме по домовете си, при семействата като може да ходим на протести.
пп: не схващате ли че платените драскачи сте вие, ние които ходим на протестите не го правим в подкрепа на една или друга партия, просто ни е писнало от комунягите да се гаврят с нас, а на вас щом ви е добре стойте си в къщи, но не забравяйте 1997 и 2009 година след като те са били на власт.
"дай да разтуряме седенката"- Настоящия премиер

Е какво му имаше от 2005 -2009 заплатите постоянно растяха и си беше супер всичко се изплащаше както трябва тогава ходих 4 подред на море,дойде Тиквата и почна да се прави на голям разбирач и строител и фалира държавата,сега даже и на басейн не мога да отида.

Ще ти ти отговоря по възможно най-простия начин.Ти за световна икономическа криза чувал ли си ? Знаеш ли от кога започна и какви са размерите и пораженията и.Знаеш ли какво е нивото на безработица в Гърция Испания Португалия
Франция?Че затварят заводи там и хиляди хора остават без работа.Не съм адвокат на бойко и не го защитавам но
това са обективни факти.Прочети помисли/ако можеш/ и не задавай глупави въпроси.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 20 юни 2013 17:24

alexveselinov написа:Специално за теб и за всички,които искат да се информират.

Толкова много глупости пише тук, че просто няма накъде повече. Но това е и целта на това "писание", а именно да заблуждава хора като теб. Така че вярвай си, цитирай си тази статия без да разбираш нищо от нея и възпявай Фоленчо :mrgreen:

#ignorevolen

Върни се в “Архив”