Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:doktora25 написа:По-скандална и престъпна дузпа не бях виждал!
Чиста дузпа е. Джан-ефенди си разпери ръката все едно ще спира маршрутка на Цариградско
Furious_Monk написа:Симпатизирам страшно много на Неймар... напомня ми на годините, когато ритахме в квартала и минавах по няколко човека. Спомням си, че в един момент, просто нямах нито младостта, нито агресията, нито гъвкавостта и бързината в краката, нито вярата в собствените възможности..
Естествено нивото на професионалните футболисти е много по-високо... но Неймар просто трябва да развие играта си на друго ниво-интелект, спокойствие и повече отборна игра.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
wolf написа:KOPScousers написа:Готини пропуски на Салах и на Вайналдум, особено първото във втората минута...![]()
Вече всичко е ясно, честито на феновете на Реал! С оглед на двата мача, заслужено класиране.
Голям си, евала. Да не си рода с реалиста?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
doktora25 написа:Първо игра с глава, това по новите правила на 100% не е дузпа. Рикошет, топката не отива към вратата, не предотвратява никаква опасност, неумишлено, но рикошетът сам по себе означава че няма дузпа!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
doktora25 написа:Groucho написа:doktora25 написа:По-скандална и престъпна дузпа не бях виждал!
Чиста дузпа е. Джан-ефенди си разпери ръката все едно ще спира маршрутка на Цариградско
Първо игра с глава, това по новите правила на 100% не е дузпа. Рикошет, топката не отива към вратата, не предотвратява никаква опасност, неумишлено, но рикошетът сам по себе означава че няма дузпа!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
doktora25 написа:Първо игра с глава, това по новите правила на 100% не е дузпа. Рикошет, топката не отива към вратата, не предотвратява никаква опасност, неумишлено, но рикошетът сам по себе означава че няма дузпа!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта