Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Хореография

Мнениеот Сектор Б » 19 авг 2009 11:32

tprodanov написа:За димки, факли и каквото и да е няма наказания, освен ако не са хвърлени на пистата. Докато са в сектора всичко е наред. Бомби да няма много, останалото е ОК.

Само да те попитам едно нещо. Какъв е смисъла от димки!?
Според мен това само пречи на играчите! :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 авг 2009 11:33

Да си пожелаем успешен мач довечера!

Мястото ни е в групите на ШЛ!
Авторът на темата: Ще спре ли..

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 11:35

Сектор Б написа:
tprodanov написа:За димки, факли и каквото и да е няма наказания, освен ако не са хвърлени на пистата. Докато са в сектора всичко е наред. Бомби да няма много, останалото е ОК.

Само да те попитам едно нещо. Какъв е смисъла от димки!?
Според мен това само пречи на играчите! :arrow:

Въпрос на вкус, на мен лично ми допада. Някак си ми се струва кофти да се радваме и да си пускаме клипчета на не знам си кви агитки от съседни държави, а същевременно да се правим на ощипани госпожици по време на мач.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 авг 2009 11:40

Това го казаха по ринг. Мисля че беше малко след края на миналото първенство.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 авг 2009 11:41

И димките и факлите създават атмосфера , която бомбите убиват общо взето.
Глобата на брой бомба е има няма 10 000 швейцарски франка.
Това са пари за школата за 2-3 месеца :(
И дано пак някой не търси врага сред свои :idea:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 авг 2009 11:42

Българската журналистика е последното нещо, на което вярвам. Според тях сме с последно предупреждение от 5 години насам и все си продължаваме. Аз съм ЗА по-диви привърженици, стига да е в рамките на безопастността.

galder

Мнениеот galder » 19 авг 2009 11:46

Абе недейте се надъхва чак толкоз, бе !!!! Още помня преди първото участие на Левски в ШЛ с Барса, Томислав Русев надъхваше хората по радиото със студио час преди мача. Дрънкаше ги врели-некипели. След това разиграваше коментар на евентуален развой на мача, в който барса поведе 1:0 и след това сините обърнаха резултата до 1:2 в последната минута. След това сравни играчите на двата отбора по постове. Г. Петков бил по-добър от Виктор Валдес, защитата и халфовата линия не отстъпвали на испанците, а Роналдиньо бил разликата само в нападение Ето'о бил по-известен от нашия Гонзо. Изпадаше в екстаз от собствените си блянове, сетне обиждаше Вердер там нещо с музиканти беше, а аз през това време слушах и онемях как е възможно уважавания от мен журналист да говори такива неща в национален ефир. Всички знаем продължението.....

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ

Мнениеот mormona » 19 авг 2009 12:06

slavi_1914 написа:Значи ако стане да се дават по 2 за победа значи тя няма да се дели а направо ще влезе в клубния коефициент 1 път и 1 път в националния. Но това е само в случай,че се третира както в груповата фаза

Ми то тука ние сички пишем по едно мнение на 15 часа.Трябва сички да седнем и да се разберем как се точкува.Начи това според мене си е редовен кръг.Това не е предварителен кръг , това вече е шампионска лига.Точкива се като в груповата ффаза.А иначе немога да вида на Арсенал как е , щото те не ме греят и не сма ги следял досега.Олимпиякос победи , ма не виждам промяна в ранглистата относно Гърция
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

mavi
Контакти:

Мнениеот mavi » 19 авг 2009 12:19

Стига негативизъм , моля. :)

EG5KO
Контакти:

Ден години храни

Мнениеот EG5KO » 19 авг 2009 12:29

Не мога да разбера защо уж топжурналисти се напъват да ни убеждават, че влизането в ШЛ не е чак толкова важно! Вече в Европа няма мачяве без значение. Освен за конкретния двубой, изходът дава отражение и в клубния коефициент, а от там и за бъдещето на клуба. Ако Левски влезе в групите на ШЛ, то ще прибави минимум 5-7 точки в клубния си коефициент за следващата година. Това е адски важно,тъй като през 2011 г. ще отпаднат ония 15 точки от европохода до 1/4-финала и те трябва да се компенсират до тогава. Да не говорим, че 2 победи над "Дебрецен" биха донесли повече евроточки отколкото евентуално участие в Лига Европа. А по-големия еврокоефициент си носи "късмет" при жребия, милиони в касата на клуба, престиж в УЕФА. Реален престиж, а не спомени за отдавна минало време, като на един софийски клуб с неясна абривиатура. в която не мога да открия буквата "Б" (като боклук).
Само "Левски" - оле!

Върни се в “Архив”