Не мога да разбера омразата към Т. Батков... Да, непопулярен е, гнусен е на външен вид, има досие (че кой ли няма), разбира от футбол една идея по-малко отколкото всеки от нас от корпоративно право... Но ТОДОР КОСТАДИНОВ БАТКОВ ОТДАВНА НЕ Е СОБСТВЕНИК НА "ЛЕВСКИ"! Даже ми става тъжно за него като чета сега... Това е като да си изкарваш яда на иконома, а не на господаря... Истината (чута от моя милост лично от устата на Цветан Василев) е, че Батков не е босът на "Левски" от момента, в който в отбора влезе ВТБ Кепитъл Юръп. Шефът си е Бойко Борисов, но с оглед политическите събития след 03.13 интересът му към отбора клони към нула. Истина е, че Цецо Василев си е цесекар (макар и да му все тая на оная работа), истина е, че Делян е болен левскар. Но е истина също, че Пеевски е господин НИКОЙ, кукла на конци на Цецо и БСП на Генералите (това с ДПС, надявам се, не го вземате насериозно). Истина е, че Бойко иска "Левски" тъй както Бакърджиев го искаше, зарад' същите цели, а не зарад' спорта като такъв. Истина е, че Иво Тонев е Бойко в "Левски". Истина е, че Бойко уреди ВТБ за "Левски" , като това плати цифрата, която Батков чакаше...3 млн. евро за пред хората (нас), двойно за пред Миша-Крiьша... Това е, около 12-15 млн лева за Батков... Последният не е дал повече от 3-4 млн. за "Левски" фирмени пари. Батков НЕ РАЗПОЛАГА с ликвидни средства, за да покрива текущи разходи месец за месец! Истина е, че се търси лице, синьо, чисто и уж загрижено, което да води "Левски" от името на Бойко, Сталийски и котараците- Иван Алексиев , Божката Димитров и Росен Русимов (тия, които подлогата Бареков сочи като потенциални убийци).
Истини има и други, не това е важно... Не така исках да започна, ама се отплеснах. Извинете ме. Аз съм си левскарче. От малък съм си такова, говедо, ако щете. И баща ми беше, и дядо, и другият преди него, нищо, че беше комуняга, партизанин. И червените (ЦСКА) си ги уважавам, нали без тях не можем, а и те без нас...И ний сме дали, и те са дали...И ний сме ги блъскали, а и те нас, нали затова още си гледаме футбол, мамка му! Вижте ни държавата, вижте се вас, нас... Вижте си децата, школото, образованието, знанията, светогледа; вижте кой спира на пешеходната пътека, вижте кой не дупчи билет, вижте кой не плаща данъци, кой не плаща труд, осигуровки; вижте кой ходи на работа по 14 часа и няма време да прочете Чернишка на детето си, вижте детето си, което няма кой да заведе да порита топка...Вижте се вас- обърнете се........кога минаха 20, 25, 30 години...? Една четвърт, една трета, колко от историята на "Левски" ?! Всички бяхте на Удинезе, на Шалке, на Марсилия, на Барса...бяхте и на Бате, на Иртиш, на Беверен, някои и на Олимпия, на Аалст...ще бъдете и на Пирин, и на ЦСКА, и на Лдгрц, и на Лткс, и на Ботев и на Червен трактор (Бинкос) ако е казал Господ. А къде сте като ви мачкат на работа, на гишето в КАТ, НАП, мап и прочее?!
Защо не сме тъй дейни и в други социални области, така, както във футбола?! Защо един не каза "Край! , няма да бачкам повече така" и други го последват?! Кому е нужно да знае колко взима Баштош?! Псувайте ритнитопковеца, че не е онодил Ботев Пд, ама благодарете на боса, че ви е превел 600 лв. заплата за 70 часа труд на седмица за месец.
Много се отнесох, ще приема и псувните, те са ясни, но се ядосвам докато чета. Разберете, "Левски" 'ке го има и с назе' и без назе' , ке го има и след назе' и без назе' ...Ама наш'те деца без назе нема да ги има, а нема ли деца, дето ритат и реват, и "Левски" нема да го има...
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въпроси към Тодор Батков
pavarotti написа:Не мога да разбера омразата към Т. Батков... Да, непопулярен е, гнусен е на външен вид, има досие (че кой ли няма), разбира от футбол една идея по-малко отколкото всеки от нас от корпоративно право... Но ТОДОР КОСТАДИНОВ БАТКОВ ОТДАВНА НЕ Е СОБСТВЕНИК НА "ЛЕВСКИ"! Даже ми става тъжно за него като чета сега... Това е като да си изкарваш яда на иконома, а не на господаря... Истината (чута от моя милост лично от устата на Цветан Василев) е, че Батков не е босът на "Левски" от момента, в който в отбора влезе ВТБ Кепитъл Юръп. Шефът си е Бойко Борисов, но с оглед политическите събития след 03.13 интересът му към отбора клони към нула. Истина е, че Цецо Василев си е цесекар (макар и да му все тая на оная работа), истина е, че Делян е болен левскар. Но е истина също, че Пеевски е господин НИКОЙ, кукла на конци на Цецо и БСП на Генералите (това с ДПС, надявам се, не го вземате насериозно). Истина е, че Бойко иска "Левски" тъй както Бакърджиев го искаше, зарад' същите цели, а не зарад' спорта като такъв. Истина е, че Иво Тонев е Бойко в "Левски". Истина е, че Бойко уреди ВТБ за "Левски" , като това плати цифрата, която Батков чакаше...3 млн. евро за пред хората (нас), двойно за пред Миша-Крiьша... Това е, около 12-15 млн лева за Батков... Последният не е дал повече от 3-4 млн. за "Левски" фирмени пари. Батков НЕ РАЗПОЛАГА с ликвидни средства, за да покрива текущи разходи месец за месец! Истина е, че се търси лице, синьо, чисто и уж загрижено, което да води "Левски" от името на Бойко, Сталийски и котараците- Иван Алексиев , Божката Димитров и Росен Русимов (тия, които подлогата Бареков сочи като потенциални убийци).
Истини има и други, не това е важно... Не така исках да започна, ама се отплеснах. Извинете ме. Аз съм си левскарче. От малък съм си такова, говедо, ако щете. И баща ми беше, и дядо, и другият преди него, нищо, че беше комуняга, партизанин. И червените (ЦСКА) си ги уважавам, нали без тях не можем, а и те без нас...И ний сме дали, и те са дали...И ний сме ги блъскали, а и те нас, нали затова още си гледаме футбол, мамка му! Вижте ни държавата, вижте се вас, нас... Вижте си децата, школото, образованието, знанията, светогледа; вижте кой спира на пешеходната пътека, вижте кой не дупчи билет, вижте кой не плаща данъци, кой не плаща труд, осигуровки; вижте кой ходи на работа по 14 часа и няма време да прочете Чернишка на детето си, вижте детето си, което няма кой да заведе да порита топка...Вижте се вас- обърнете се........кога минаха 20, 25, 30 години...? Една четвърт, една трета, колко от историята на "Левски" ?! Всички бяхте на Удинезе, на Шалке, на Марсилия, на Барса...бяхте и на Бате, на Иртиш, на Беверен, някои и на Олимпия, на Аалст...ще бъдете и на Пирин, и на ЦСКА, и на Лдгрц, и на Лткс, и на Ботев и на Червен трактор (Бинкос) ако е казал Господ. А къде сте като ви мачкат на работа, на гишето в КАТ, НАП, мап и прочее?!
Защо не сме тъй дейни и в други социални области, така, както във футбола?! Защо един не каза "Край! , няма да бачкам повече така" и други го последват?! Кому е нужно да знае колко взима Баштош?! Псувайте ритнитопковеца, че не е онодил Ботев Пд, ама благодарете на боса, че ви е превел 600 лв. заплата за 70 часа труд на седмица за месец.
Много се отнесох, ще приема и псувните, те са ясни, но се ядосвам докато чета. Разберете, "Левски" 'ке го има и с назе' и без назе' , ке го има и след назе' и без назе' ...Ама наш'те деца без назе нема да ги има, а нема ли деца, дето ритат и реват, и "Левски" нема да го има...
МОГА ДА КАЖА САМО БРАВО !!!
Не ви е виновен г-н Батков. Оставете го човека, да е жив и здрав още дълги години и начело на Левски поне 20 още!
crosby87can написа:HardWork написа:[offtopic]На тоя който ми изтри мнението му пожелавам да му изсъхне семката и да го хване проказа! Понеже някое лекенце си позволява да трие напълно редовни мнения ще повторя![/offtopic]
Тодор Батков е подставено лице в Левски! Той няма пари, той не е адвокат, той е просто един обикновен следовател от школата в Симеоново! Истинския собственик на офшорната фирма, която държи акциите на Левски не се знае! Предполага се, че е отбора все още се държи от Чорни, или Бойко! Феновете няма как да изгонят собственика, затова да внимават да не накарат истинския собственик да ги фалира!
Купува се лиценз на отбор от Б група , който ще влезне в А и много бързо батковия отбор отива в небитието , така както отиде христоловия . Когато новия Левски влезне в А група , много лесно ще се намерят богати хора , който да дават пари , защото непосилните 41 млн. който паткоф иска няма да ги има , като задължение.
Как ще купиш лиценз, умнико?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Емигрант 45 на 20 Мар 2014 16:56
Преполагам,че сега ще бъда оплют и охулен,но прочетох час от интервюто му и съм напълно съгласен с това,че ЛЕВСКИ не трябва да се дава на разни Пеевски и подобни мръсници.Аз също не съм му фен,даже напротив,но все пак трябва да се съобразяваме с икономическта ситуация
в България,а за момента той е по добрия вариант от разни гнусни и мазни псевдополитици.Помислете малко,всеки който има апетит да купи ЛЕВСКИ защо го прави?!От любов ли?,твърдо не,с една единствена цел,да манипулира привържениците за свойте политически цели.Примери колкото искаш??
Нямам рецепта за излизане от този порочен кръг в който сме изпаднали.ЛЕВСКАР съм от 65 години и от вените ми тече "синя"кръв,но сега във това време "разделно" трябва да се вложи повече разум и по малко емоции.Последно,при всяка загуба от измисленото комунистическо четрибуквие се разболявам,но живота продължава,нали?
Георг на 20 Мар 2014 17:52
Публикувам нещо което прочетох преди време в този форум и ми допадна и пък е и абсолютно вярно ,та да ви го напомня,особенно на младежи някой от които даже и войници не са били ,но се изживяват като експерти и скандиран-"вън" и"оставка",но примерно не биха дали за билет 30-40 лева !
"Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."
Player на 20 Мар 2014 18:48
Няма да адвокатствам на адвоката, но го предпочитам пред който и да е политик. Нямат място политици в Левски! Убеден съм че Батков прави много неща за доброто на клуба, но нещо друго пречи на Левски. Аргументите са ми ,че върна Сираков в отбора въпреки,че бяха в развалени отношения. Съгласи се на върне и Стоилов и пак да го има тандема отпреди години. После и Петев който беше 2 пъти поред шампион покани. Купува играчи които му предлагат хората от клуба, съгласява се да им дава огромни заплати само и само да станат шампиони и да са в ШЛ. Бил е там, знае какво е и със сигурност иска пак да е сред големите президенти на трибуната. Да посрещнеш Абрамович е много по-готино от положението сега и със сигурност Батков иска всяка година да е като 2006. Не Батков пропуска на терена, а ментетата които са докарани от хора които не излизат да си признаят грешката, че са докарали тези некадърници, недостойни за името Левски. Има много хора около клуба който добре си живеят и не носят никаква отговорност. Не казвам, че Батков е безгрешен, но според мен хората около него са главния проблем. Все пак този човек някакси дава пари на клуба. Поне за това трябва да се признае. Не той взриви стадиона. Не той изгони Петев и Сираков, а едни други дето се месят където не им е работа. Също така и ако Левски върви и побеждава и Батков ще печели от това. А естествено ,че иска да печели като всеки човек. Нека отбора да преживее каквото му е писано, но да си остане автентичния и истинския. Не искам и не трябва в отбора да идват политици или съмнителни бизнесмени които ще изсипят пари и ще бъдат като месии. Васил Левски е казал, че който те освободи той ще те пороби! По-добре бедни и с юноши, отколкото роби в ръцете на престъпниците!
Странджата на 20 Мар 2014 20:01
Когато Левски е зле – Батков е виновен. Само Батков ли е виновен, че левскарите от 30 хиляди на стадиона вече са 3 000, само Батков ли е виновен, че самозвани „фенове” решиха, че Левски е техен, само Батков ли е виновен, че все пак след толкова години неуспехи едва от тази година се заговори за финансова криза.
Тези, които съветват Батков да си ходи не е лошо най-напред да кажат кой ще вземе Левски, след като той си тръгне. Да кажат най-напред това онези, които не си подават оставката – тези от т.н. Национален клуб на привържениците.
Не искам да бъда адвокат на адвоката, но ако нямаме алтернатива, разумното е да мислим с какво можем да помогнем, за да излезе Левски от кризата, а не крещим „оставка”, защото е лесно да рушиш – ей я нашата трибуна, но е трудно да строиш, най-вече когато нямаш визия и ресурс ...
Имаме годишнина – това значи, че сме преживели и много по-страшни неща от няколко провала. Тези, които си спомнят закриването на Левски и появата на Витоша, които са били на погребението на Гунди и си спомнят сезона на Левски след него, които са гледали онзи мач – за пет минути – от 3:1 до 3:4, ще разберат, че това , което става днес, иска мъжество и ако го нямаме, как да разбираме, че ни е имало 100 години, за да ни има и след това? Затова да подкрепим отбора и този, който все още го издържа, с разум и с надежда ...
Радвам се,че има хора с разум в главите които имат реален поглед на нещата.А на партизаните във форума и на открито мразещите Левски мога да кажа : Ще се наложи да стискате палци за синия отбор,защото ще имате интерес следващите кръгове конкурентите ви да губят точки...
1. Кога ще се извини на всички с които се подигра?
2. Кой е истинският собственик? На кого сте параван сега?
3. Кой саботира отбора?
4. Защо е толкова важно левскарите да бъдат разделени? Кой печели от това?
5. Добре ли се справихте?
6. Вярно ли е че Левски ще изчезне ако не сте Вие?
7. Трабва ли Стойчо Стоев да последва Мъри, Вуцов, Кокала, и др.?
3. Кой саботира отбора?
-
- Контакти:
roskov9 написа:1. Кога ще се извини на всички с които се подигра?
3. Кой саботира отбора?
Въпроси, на които Батков не отговори точно, но и от Гонг не му ги зададоха твърдо. Адвоката няколко пъти призна, че е грешил, но веднага се изметна, че са го подвели. Не даде и дума да стане за нов собственик, но намекна за политици, които се интересуват от клуба. Дано само да не е Делян Пеевски, защото тогава ДПС ще сложи ръка на институцията носеща името на Левски, което е недопустимо. Левскарите са разидинени, защото едната част служи на самия Батков. Как да протестират срещу него, като той им плаща всеки месец. Въпреки всичките си слабости Мустака може да мине за най-успешния президент за последните години. Само влизането в Шампионската лига му предоставя първото място по-заслуги. Не смятам, че феновете трябва да се плашат от една напускане на Батков. Левски не е , кой да е клуб, че да изчезне заради един човек. Въпроса е, че същия индивид е натрупал дългове към самия себе си и при оферта ще си ги иска. Това прави отбора много трудно продаваем, защото никой не иска да плаща чужди вересии. Въпроса за треньора е сложен, защото сега едва ли някой ще се наеме да вади клуба от кашата. Дори да рискува да излезе виновен при още загуби в бъдеще. Единствения гьонсурат е Кокала, защото не му пука от нищо и ще приеме всичко предложено. Говоря за заплата, играчи и натиск!
-
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
Ако ДПС, Пеевски или който и да е друг подобен урод влезе в Левски и феновете допуснат подобна гавра това е равно на 100% морална смърт и тотален завой на 180 градуса от всички принципи и идеали, с които е създаден този отбор. Агентът от ДС близо десетилетие направи всичко по силите си да ги унищожи и всеки неутрален зрител да ни намрази. Ако това се случи, десетилетната мисия на комуноидите да присвоят и убият отбора ще е успешна.
А за приказки за лицензи на други отбори дори не желая да коментирам. Чорбарски номера. Попиляхме се да им се смеем за Лиска и ЦСКАТЕКС миналата година, сега някои наши фенове запяха същата песен.
СРАМ И ПОЗОР!!!
А за приказки за лицензи на други отбори дори не желая да коментирам. Чорбарски номера. Попиляхме се да им се смеем за Лиска и ЦСКАТЕКС миналата година, сега някои наши фенове запяха същата песен.
СРАМ И ПОЗОР!!!
-
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
Момчета,къде мога да намеря запис от вчерашното шоу на нашият покровител г-н Батков?
Именно това, че е много трудно продаваем, е разковничето, което спомага за така инсценираната подмяна в ценностната система на феновете. Така вече много хора смятат за нормално Пеевски да поеме клуба, защото нямало кой друг (абсолютно идентична теза с тази че без Бетков клуба е чао).
За да се отговори има ли проблем Пеевски да е новия собственик, не трябва да се гледа моментното състояние на отбора. Именно за това и то е такова - за да не се отговаря принципно.
Целите са политически. Също както се постига разединение сред феновете по всички теми свързани с клуба, така няма и капка съгласие относно политическата ни реалност, а кой печели от това е видно. Поругаването на символите Ботев и Левски от кръгове близки до Ахмед цели да ни накара да се примирим с неизбежното, вместо да се борим.
Все едно СС Генерал да купи Макаби Тел Авив и феновете му да преглътнат, защото нямало кой друг. На принципен въпрос се отговаря принципно - Аз съм против подмяна в ценностната ми система и не мога да считам Лафка за нормален развой на събитията, още повече че съм убеден, че те са дирижирани именно с тази насока.
Каква цена ще заплатим всички българи, за да излезе Левски от кризата? Вместо обществената неприязън да расте към всичко свързано с тази десарска структура, последната вече гради своя база сред най-българската агитка. Срам Ви било Българи и Евала ти Доган, много ги чуваш!
За да се отговори има ли проблем Пеевски да е новия собственик, не трябва да се гледа моментното състояние на отбора. Именно за това и то е такова - за да не се отговаря принципно.
Целите са политически. Също както се постига разединение сред феновете по всички теми свързани с клуба, така няма и капка съгласие относно политическата ни реалност, а кой печели от това е видно. Поругаването на символите Ботев и Левски от кръгове близки до Ахмед цели да ни накара да се примирим с неизбежното, вместо да се борим.
Все едно СС Генерал да купи Макаби Тел Авив и феновете му да преглътнат, защото нямало кой друг. На принципен въпрос се отговаря принципно - Аз съм против подмяна в ценностната ми система и не мога да считам Лафка за нормален развой на събитията, още повече че съм убеден, че те са дирижирани именно с тази насока.
Каква цена ще заплатим всички българи, за да излезе Левски от кризата? Вместо обществената неприязън да расте към всичко свързано с тази десарска структура, последната вече гради своя база сред най-българската агитка. Срам Ви било Българи и Евала ти Доган, много ги чуваш!