Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всички дружно да подкрепим...
Разбира се, че има значение в коя урна си. Лошо няма да играеме пак с някакви извънземни отбори, ама нека да има и някой, на който да вкараме гол...
-
- Контакти:
Нямало значение в коя урна сме... Пък после що ни се паднали Барса и Челси и Вердер и ни били толкоз
Разбира се, че най-важно е да сме в лигата, но все пак подобни бонусчета не са за изхвърляне, трябва да се печелят точки и престиж, все пак 
И да, аз лично предпочитам Волфсбург пред Байерн и Униреа пред Бордо

И да, аз лично предпочитам Волфсбург пред Байерн и Униреа пред Бордо

- Blue World Order
- Контакти:
Урок по музика за Шампиони
за утре искам всички да знаете наизуст химна
http://www.youtube.com/watch?v=w2nQaJiz2a0
в България само на мачове с участието на ЛЕВСКИ може да звучи и е звучала тази мелодия... на никой друг. аз лично изтръпвам само като я чуя и като знам,че утре ше я слушам на нашия мач,с голямата топка-емблема в центъра на "Георги Аспарухов"

http://www.youtube.com/watch?v=w2nQaJiz2a0
в България само на мачове с участието на ЛЕВСКИ може да звучи и е звучала тази мелодия... на никой друг. аз лично изтръпвам само като я чуя и като знам,че утре ше я слушам на нашия мач,с голямата топка-емблема в центъра на "Георги Аспарухов"

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Хубаво е наистина това да стане, но най-важното е утре да бием, след една седмица пак, пък от там каквото сабя покаже.
Re: "Какви времена бяха само..."
Казах, че имам предвид смисъла на тези понятия, който стои зад тях тук и то отскоро, без да покрива истинския им смисъл. Да, левия иска да разчита на държавата основно и това напълно покрива политиката на цска, за разлика от десния, който иска от държавата единствено да му позволи да продължи да си обновява стадиона, базата и тн.
Иначе, освен икономика, в понятието ляв и десен има още много смисъл - бил той в социален аспект, в идеен, ако искаш и философски. Понятията са политически, а не икономически. Пак ти казвам - ако искаш политическа тема - направи я и ще го обсъдим. Но така или иначе политика във футбола има, както и феновете на Левски и ЦСКА не са еднакви и са с различни убеждения. За мен това е неоспорим факт и произтича от различния произход на отборите, на феновете, различния начин за постигане на цели и идеали. Няма как да са еднакви.
Иначе, освен икономика, в понятието ляв и десен има още много смисъл - бил той в социален аспект, в идеен, ако искаш и философски. Понятията са политически, а не икономически. Пак ти казвам - ако искаш политическа тема - направи я и ще го обсъдим. Но така или иначе политика във футбола има, както и феновете на Левски и ЦСКА не са еднакви и са с различни убеждения. За мен това е неоспорим факт и произтича от различния произход на отборите, на феновете, различния начин за постигане на цели и идеали. Няма как да са еднакви.
дай
боже да влезем

боже да влезем

Re: Урок по музика за Шампиони
Ето това ще чуем утре: http://vbox7.com/play:b85af8b9
- Blue World Order
- Контакти:
абе не е така,че нема значение,шото значение си има... шансовете ни да вземем първи точки в ШЛ и дори да излезем от групата като трети (продължавайки в ЛЕ напролет) стават доста големи,ако сме в 3-та урна на жребия... но и в 4-та да сме,ше се надяваме на по-човешки отбори от предния път. и без тва тая година ни върви яко с жребия 

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Blue World Order
- Контакти:
Blue World Order написа:абе не е така,че нема значение,шото значение си има... шансовете ни да вземем първи точки в ШЛ и дори да излезем от групата като трети (продължавайки в ЛЕ напролет) стават доста големи,ако сме в 3-та урна на жребия... но и в 4-та да сме,ше се надяваме на по-човешки отбори от предния път. и без тва тая година ни върви яко с жребия
Ако излезем от групата ,ще си ударя задникът в тавана.Имаш ли идея ,че това ще е невиждано досега?Дано си прав