Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Потенциални проблеми за утре
петков,вагнер,бензукан,рабех,топузаков,това по принцип трябва да е защитната формация,като двамата мароканци трябва да са централни защитници.незнам защо не ги играят по този начин???? топчо е играл десен бек и незнам защо не го пробват пак там.има достатъчно опит,едва ли ще е проблем.минев и миланов като цяло са слаби футболисти,това е мое мнение.за халфовата линия най добър вариант беше с гаджев тасевски и бардон. симонович и сърмов резерви.крилата са ясни зе и жо като там ицо и ники са им подгласници.за нападението...ми там левски исраха едно голямо лайно като не взеха жоб това лято!!! иначе лили иванова е пълна пародия на футболист,това ще се види и утре вечер когато и малкото положения които има ще бъдат в аут или нещо такова.тоя пропуск в перник оня ден показва само и единствено сложни психологически проблеми и това е съвсем сериозното ми мнение.не може да изпуснеш такова положение.след това изпуснатата дуспа само потвърждава горенаписаното за жоро христов.смятам че достанич не трябва да го играе утре.напротив трябва да играе ортега.това е един футболист в който има много хляб и по принцип има много добро пласиране и нюх към гола.така или иначе утре мача ще е много много тежък.очаквам 0-0 или 1-0 но не трябва да допускаме гол.даже съм навит да играем на контри.реванша ще е по-различен,защото все пак за него се взима под внимание резултата от първата среща.левски като цяло играе по-добре навън.дори и миналата година спомнете си мачовете с бате и жилина.надиграхме ги навън макар и за два пъти по 1-1.ако има нещо интересно да се случи утре,то ще дойде от зе или седрик.
))) палим свещи и пълниме утре герена ,да им вземем акъла на маджарите с публика:))))

- Делибаш
- Контакти:
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
Не знам за вас, ама аз съм пешеходец и като свърши мач на "Герена" в 23.30 ч. ще се прибера в "Младост3" към 2.30?!!!... А нема нужда!
Ако оправят транспорта - да, но се съмнявам!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Делибаш
- Контакти:
Re: Къде е Боян Табаков ?
Аз знам, че е контузен! Ама да питам, Лъчо като не е и като нямаме десен бек защо не е в групата с дебърцините?!!!
Пак опираме до тъпотията и недалновидността на ръководството спрямо собствените кадри!...

Пак опираме до тъпотията и недалновидността на ръководството спрямо собствените кадри!...

Презирайки всеобщото израждане
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
izo e edin ot nai golemite v levski,dokazan igra4,neznam zakakvo bqha tezi osvirkvaniq
- Blue Monster
- Контакти:
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Типично по български - от осанна до разпни го. Незнам какво искат тези, които го освиркват, при вско негово слизане по крилото и да вкарва ли?!! 

- Blue World Order
- Контакти:
Re: "Какви времена бяха само..."
a boy named goo написа:Един твой колега левскар, вече я постна тази статия, съдържаща толкова много "истини". Виждам, че доста хора вярвате и ви доставя удоволствие да четете такива произведения, няма лошо, всеки може да вярва в каквото си иска.
тва не е просто вярване... тва са фактите. в София чорбарите са малцинство,а царския АС 23 няма нищо общо с комунистическия ЦДНА... тва е все едно да влезеш в чужд дом,да убиеш собствениците му и да кажеш,че това е твоя дом...

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Blue World Order
- Контакти:
tprodanov написа:Националния е нашия дом. Герена е вилата ни. Всички левскари се чувстват по-уютно, по-като удома си на националния. Герена си е наш, хубав, но друго си е в къщи.
а,така. много добре казано

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Blue World Order
- Контакти:
futbolqga написа:dunedanetz написа:Откъдето и да го погледнете е по-добре да се играят на Васил Левски - и за отбора е по-добре - повече приходи от билети, и за запалянковците е по-добре - стадиона е в центъра, и епо-голям - атмосферата от 40 000 левскари на едно място е невероятна - на Герена щяхме да играем пред 22-23 000 и нямаше да е същото усещането.
Повярвай ми, на Герена атмосферата винаги е по-добра, без значение колко по-малко сме.Но иначе си е така - В. Левски е по-добрата опция
глупости. 40 000 на Васил Левски ше създадат по-яка атмосфера от 22-3 на Герена...
да не говориме колко по-футболен и с по-нормални условия е националния от стадиона в Подуене...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Re: "Какви времена бяха само..."
[quote="tprodanov"]vesodoc
ако искаш да го превърнем в политическа дискусия нямам против. Под ляво и дясно, в случая сложих комунистическата партия, заедно със всичките й отрочет и миналото й. Под дясно сложих партии от рода на традиционните и силно изразени десни партии. И да, статискита има - анкетите, които са напълно доброволни във форумите на разбличните отбори ми се струват достатъчно обективни. В тях гласуват около 500 до 1000 от най-активните привърженици на даден отбор, което като процент е напълно достатъчно за представителна извадка.
Моите уважения, tprodanov, обаче ти си човекът, който се опитва да превърне футболните пристрастия в политически. Аз само исках да кажа, че в днешно време принадлежността към "дясно" или "ляво" се гради върху някакви мъгляви исторически идеи, може и мъгляви политически, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ няма икономическа основа! Нещата са прости - който има едър бизнес, иска да го окрупнява, т.е. той е икономически обоснован да има дясна ориентация. В тази група влизат не само хората, които са богати и искат да запазят богатството си, но и тези, които си вярват, че някой ден ще станат много много богати. Който пък винаги ще разчита на държавата (както у нас са поне 80 % от хората, както в производствената, така и в нематериалната сфера) няма как да е твърде десен, защото това би го обрекло винаги да бъде БЕДЕН НАЕМНИК. Каквито реално сме повечето, независимо с каква професия сме. Идеята ми е: това, че някои хора се определят като "десни", други като "леви" е за собствено удоволствие. Лишено е от икономически смисъл.
И накрая, според една поговорка, който не е бил с леви убеждения на млади години, няма сърце; а който не е с десни убеждения на стари години, няма акъл.
Не ми се задълбава. Не ми се и спори. С квито и убеждения да сме, така или иначе нямаме много големи изгледи да живеем по-добре в следващите 10 тина поне години.
ако искаш да го превърнем в политическа дискусия нямам против. Под ляво и дясно, в случая сложих комунистическата партия, заедно със всичките й отрочет и миналото й. Под дясно сложих партии от рода на традиционните и силно изразени десни партии. И да, статискита има - анкетите, които са напълно доброволни във форумите на разбличните отбори ми се струват достатъчно обективни. В тях гласуват около 500 до 1000 от най-активните привърженици на даден отбор, което като процент е напълно достатъчно за представителна извадка.
Моите уважения, tprodanov, обаче ти си човекът, който се опитва да превърне футболните пристрастия в политически. Аз само исках да кажа, че в днешно време принадлежността към "дясно" или "ляво" се гради върху някакви мъгляви исторически идеи, може и мъгляви политически, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ няма икономическа основа! Нещата са прости - който има едър бизнес, иска да го окрупнява, т.е. той е икономически обоснован да има дясна ориентация. В тази група влизат не само хората, които са богати и искат да запазят богатството си, но и тези, които си вярват, че някой ден ще станат много много богати. Който пък винаги ще разчита на държавата (както у нас са поне 80 % от хората, както в производствената, така и в нематериалната сфера) няма как да е твърде десен, защото това би го обрекло винаги да бъде БЕДЕН НАЕМНИК. Каквито реално сме повечето, независимо с каква професия сме. Идеята ми е: това, че някои хора се определят като "десни", други като "леви" е за собствено удоволствие. Лишено е от икономически смисъл.
И накрая, според една поговорка, който не е бил с леви убеждения на млади години, няма сърце; а който не е с десни убеждения на стари години, няма акъл.
Не ми се задълбава. Не ми се и спори. С квито и убеждения да сме, така или иначе нямаме много големи изгледи да живеем по-добре в следващите 10 тина поне години.
-
- Контакти:
Всички дружно да подкрепим...
Тимишоара, Апоел и Шериф! Само два от тези три отбора да се класират в ШЛ и Левски ще е в трета урна за жребия, ако също съумее да влезе в лигата, разбира се. Вече има 6 сигурни отбори с по-слаб коефициент от нас в групите (Волфсбург, Рубин, Униреа, Стандарт, Вентспилс/Цюрих и Залцбург/Макаби), трябва да станат осем! Така че здраво стискайте палци за Тимишоара, Апоел и Шериф!