Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!
Обиколехте света да си търсите нападател и накрая взехте някакъв повече заради принципа, да се каже, че сте купили, а си гоните младите... Ето, погледнете Рабех - за парите, които дават българските отбори може да се вземе отвън или слаб футболист, или с някакви други проблеми, ако е добър. И трябва с всеки млад футболист, който има някакви качества да се работи и да го налагат, а не да се правят на Реал М и да го пращат да се обигравал някъде си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: "Какви времена бяха само..."
Браво пич един обективен човек-стискам ти ръка
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
Все пак логичното се случи:
Левски окончателно се отказа да играе мачовете си от груповата фаза на ШЛ на стадион "Георги Аспарухов" и ако елиминира Дебрецен ще се премести на "Васил Левски". Това стана ясно вчера, а причината не се крие в липсата на лиценз, тъй като "Герена" има право да приема двубои от груповата фаза на ШЛ. От ръководството признаха, че всичко това се прави заради 20 000 сини запалянковци. В момента капацитетът на "Георги Аспарухов" е към 23-24 хиляди места, тъй като голяма част от сектор "Г" е без седалки. На стадион "Васил Левски" могат да се съберат почти два пъти повече зрители, тъй като националният стадион разполага с 43 000 места.
Левски окончателно се отказа да играе мачовете си от груповата фаза на ШЛ на стадион "Георги Аспарухов" и ако елиминира Дебрецен ще се премести на "Васил Левски". Това стана ясно вчера, а причината не се крие в липсата на лиценз, тъй като "Герена" има право да приема двубои от груповата фаза на ШЛ. От ръководството признаха, че всичко това се прави заради 20 000 сини запалянковци. В момента капацитетът на "Георги Аспарухов" е към 23-24 хиляди места, тъй като голяма част от сектор "Г" е без седалки. На стадион "Васил Левски" могат да се съберат почти два пъти повече зрители, тъй като националният стадион разполага с 43 000 места.
Re: "Какви времена бяха само..."
отборчета - витрини като ЦСКА бяха създадени във всички държави от съветския блок, повечето са закрити отдавна разбира се, защото и комунизма в тия държави е отречен, разбира се за тук това не се отнася
И според мен това е логичното решение. Все пак капацитета е от решаващо значение, колкото и по-яко да е на Герена и колкото и туристи да има, мисля, че 20 000 гърла повече са от значение!!! Само Левски и на Васил Левски!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
delpi написа:Владеене на топката:
Левски - Барселона
54% - 46%
Aбсолютно вярно ! Даже след края на мача, Рийкард каза: 'Аз лично не си спомням, кога някой отбор е държал топката повече от нас, имахме късмет че измъкнахме този мач'
Чесно казано, като го гледам сега мача, ми става ясно защо съм от Левски !
И Батков и Баждеков казаха, че Герена има лиценз за плейоф, но не и за груповата фаза + това капацитета на Герена е 23-24 хиляди, а на националния 42
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
И вчера много ми харесаха срещу Челси. Много мъжка игра. Мисля, че в 90% от времето бяхме равностойни на тези големи отбори. В останалите 10% обаче отстъпвахме и ни наказаха. Опита, добрата физика и обиграност си казват думата!
zippy написа:И Батков и Баждеков казаха, че Герена има лиценз за плейоф, но не и за груповата фаза + това капацитета на Герена е 23-24 хиляди, а на националния 42
Вече имаме лиценз и за Герена!
zippy написа:И Батков и Баждеков казаха, че Герена има лиценз за плейоф, но не и за груповата фаза + това капацитета на Герена е 23-24 хиляди, а на националния 42
Изискванията за стадионите в плейофите и в груповата фаза са абсолютно едни и същи.Това значи, че щом играем сега на Герена ще можем и в груповата фаза