NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Larsenn » 07 апр 2022 22:06

Snatch написа:Бруклин дали срещу първия или втория са си фаворити за мен. Така че да му мислят челниците на изток :)
Те от плей-ин ако стигнат до титлата ще е супер постижение.
Между другото кой е най-ниско класираният отбор от редовния сезон, който е взимал пръстените?

Сега се зачетох и аз, че никога не съм се замислял по този въпрос. Бък е прав - Хюстън са най-ниско поставения шампион - шести в редовния сезон. 49 пъти шампион е ставал първия в редовния сезон. Ама нещо Финикс не ги виждам шампиони.

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:15

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Щеше да има сериозен аргумент в любимия спор.

Нали уж беше егоист ?

Е, той си е. Аз нямам предвид, че би го направил за отбора, а да изпъкне той, "като свински тестиси в рядка кал" както вика народа.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 22:18

Buck32 написа:Е, той си е.

Тъй ли ? Ми като е, що не го видяхме през последните три срещи ? Да не е бил с шапка-невидимка ? Нещо много ти са куци аргументите... Куци като "куците" коне от състава му, с които му се налага да играе.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:20

Larsenn написа: Сега се зачетох и аз, че никога не съм се замислял по този въпрос. Бък е прав - Хюстън са най-ниско поставения шампион - шести в редовния сезон. 49 пъти шампион е ставал първия в редовния сезон. Ама нещо Финикс не ги виждам шампиони.

Съгласен, някак не вдъхват доверие за това, но пък аз 2004 и вас не ви виждах. Като отстранихме Спърс, сложих шампанското да се изстудява :)
Хюстън тогава направиха страхотни плейофи, май отстраниха всички възможни високо поставени отбори. Аз във финала бях за Орландо, ама на. Нищо де, иначе Шак можеше да не дойде при нас.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:25

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Е, той си е.

Тъй ли ? Ми като е, що не го видяхме през последните три срещи ? Да не е бил с шапка-невидимка ? Нещо много ти са куци аргументите... Куци като "куците" коне от състава му, с които му се налага да играе.

Според теб го е правил от грижа за отбора? Стига бе, не може да си чак толкова заблуден. Кое точно не се връзва, че се пази за другия сезон (не че е лошо, но не е от грижа за отбора). В състава конете не са куци, а уморени. Хубаво, че изразът за уморените коне е само заглавие:)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:28

[url]«Лейкерс» могут обменять Расселла Уэстбрука в «Шарлотт» https://www.sports.ru/basketball/110812 ... .html?sl=1[/url]
Е това ако стане, Джордан ще е един от великите и в историята на Лейкърс,:)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 22:29

Чакай малко, дали съм разбрал... Пича е някакъв мега стат падър (по твои думи). Буквално е една-две обиколки пред Ембийд, Янис и Дюрант (говоря за нещо от порядъка на 3-4 десети, което към този момент е огромна стъпка с около 25 точки). Остават 4 кръга, той продължава да води, въпреки неистовите усилия на останалите трима. И в момента, в който той почти сигурно ще стане... спира да играе !? В резултат на което, не е влизал от 3 срещи, Ембийд вкарва по 40+ всеки мач и е с една десета пред него, нищожна преднина. Ти сериозен ли си в момента ?! Еб*х аз тоя егоист...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:37

Drunken_Master написа:Чакай малко, дали съм разбрал... Пича е някакъв мега стат падър (по твои думи). Буквално е една-две обиколки пред Ембийд, Янис и Дюрант (говоря за нещо от порядъка на 3-4 десети, което към този момент е огромна стъпка с около 25 точки). Остават 4 кръга, той продължава да води, въпреки неистовите усилия на останалите трима. И в момента, в който той почти сигурно ще стане... спира да играе !? В резултат на което, не е влизал от 3 срещи, Ембийд вкарва по 40+ всеки мач и е с една десета пред него, нищожна преднина. Ти сериозен ли си в момента ?! Еб*х аз тоя егоист...

"Мега стат падър" е понятие от твоя речник, аз такова словосъчетание не бях срещал. Аз винаги съм твърдял, че е пресметлив егоист. И продължавам да го твърдя. За какво му е една реализаторския титла, като гони общия рекорд. Да вземе в тези мачове, особено, ако са със залог, някой малоумник да му скочи в коляното или да му се подложи? Благодарим за такава грижа. Ще си почине хубаво, ще дойде другия сезон, ще си вкарва в безнадеждно загубени мачове, когато няма и да го пазят. А? Не е ли по-добре?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 07 апр 2022 22:39

ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Buck32 » 07 апр 2022 22:41

Drunken_Master написа:ЛОГО5, ти как би коментирал ? Аз май взех да откачам. Не намирам никаква логика...

За по-сигурно питай и РМфен, нали тримата правехте мнозинство тук :)

Върни се в “Архив”