Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот paceto » 08 юни 2021 19:58

То това е обществена тайна, така че трябва да се внимава къде се стъпва около имотите ми. :lol:

Леванте с хубав проект за стадион, който вече е готов.

Project - Valencia - Spain​
The Valencia stadium, with a capacity of 26,354 visitors, has been completely renovated and modernised with the installation of a new roof in Serge Ferrari Flexlight membrane. In addition to the new roof and field, the stadium has been equipped with new LED flood lights, sound system and video display panels. All of which will thrill spectators! ​
Thanks to Taiyo Europe for their trust. ​

Client: Levante UD / Architects: IDOM / Membrane engineering: Taiyo Europe and Maffeis Engineering S.p.A. / Structure: Redaelli tecna ​

Изображение

Изображение

https://www.sergeferrari.com/references ... gn=levante

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 юни 2021 20:52

Кво съм се разчел в темата за Сериа А аз!? :mrgreen:
Гледай какво ставало тук, пачки и кюлчета. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 08 юни 2021 21:24

Айде, айде. Има разлика между модериране да е подреден форума и крайна педантичност каквато се опитваш да наложиш с изисквания като да не се правила тема за ШЛ, за Ла Лига и не знам си какво до юли. Малко престараващо ми идва и изтъкващо, че имаш някакви права, та да казваш кога да се отварят темите. Тва, че форумът е бъгнат се дължи на слаба платформа и лошо написан код, а не че има малко повече мнения в някоя тема, гърмят грешки, защото не се ъпдейтват платформите и вероятно хоста е смотан. Интересно как темите на Атлетико Мадрид и Валенсия от близо десет години със 700 и съответно 600 страници мнения не гърмят.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юни 2021 21:35

Пацето определя правилата във форума, което е съвсем логично и трябва да го уважим.
Темите за Атлетико и Валенсия няма как да изгърмят, понеже всеки сезон си коментират нещата. Абсурдно ще е. :roll:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 юни 2021 22:16

insaneboy1 написа:Айде, айде. Има разлика между модериране да е подреден форума и крайна педантичност каквато се опитваш да наложиш с изисквания като да не се правила тема за ШЛ, за Ла Лига и не знам си какво до юли. Малко престараващо ми идва и изтъкващо, че имаш някакви права, та да казваш кога да се отварят темите. Тва, че форумът е бъгнат се дължи на слаба платформа и лошо написан код, а не че има малко повече мнения в някоя тема, гърмят грешки, защото не се ъпдейтват платформите и вероятно хоста е смотан. Интересно как темите на Атлетико Мадрид и Валенсия от близо десет години със 700 и съответно 600 страници мнения не гърмят.

Напиши една платформа, не се срамувай :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 юни 2021 22:28

insaneboy1 написа:Айде, айде. Има разлика между модериране да е подреден форума и крайна педантичност каквато се опитваш да наложиш с изисквания като да не се правила тема за ШЛ, за Ла Лига и не знам си какво до юли. Малко престараващо ми идва и изтъкващо, че имаш някакви права, та да казваш кога да се отварят темите. Тва, че форумът е бъгнат се дължи на слаба платформа и лошо написан код, а не че има малко повече мнения в някоя тема, гърмят грешки, защото не се ъпдейтват платформите и вероятно хоста е смотан. Интересно как темите на Атлетико Мадрид и Валенсия от близо десет години със 700 и съответно 600 страници мнения не гърмят.

Никъде не съм казал, че на 100% ще изгърмят темите понеже с еди си колко страници. При положение, че форума тук е оставен на произвола на съдбата и има много бъгове по него е много вероятно да се случи един ден при интензивно триене на мнения. От опита който имам ги казвам тези неща и не се е случвало само в един форум, а в няколко точно на тази платформа.

А ти сега, че си решил да ми правиш контра на мненията е друг въпрос що се отнася до темите. Имали смисъл сега да се напускат 10 теми за първенствата, които ще започнат август месец и да ги накачуля пак като Важни и да има да се скролва като луд, за да видиш долните теми? Правете какво искате, а аз дадох съвет, а не заповед да не се бърза да се правят нови теми и го правя за ваше удобство. Като искате си пускайте от сега ваша воля, ама го правя да е по прилежен форума за четене понеже за момента не виждам смисъл в началото на юни да се бърза с пускането на темите още повече, че цялото внимание ще е към Еврото още от тази седмица и ще е в продължение на месец поне.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 08 юни 2021 22:41

paceto написа:цялото внимание ще е към Еврото още от тази седмица и ще е в продължение на месец поне.

И копата.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юни 2021 00:28

paceto написа:

Никъде не съм казал, че на 100% ще изгърмят темите понеже с еди си колко страници. При положение, че форума тук е оставен на произвола на съдбата и има много бъгове по него е много вероятно да се случи един ден при интензивно триене на мнения. От опита който имам ги казвам тези неща и не се е случвало само в един форум, а в няколко точно на тази платформа.

А ти сега, че си решил да ми правиш контра на мненията е друг въпрос що се отнася до темите. Имали смисъл сега да се напускат 10 теми за първенствата, които ще започнат август месец и да ги накачуля пак като Важни и да има да се скролва като луд, за да видиш долните теми? Правете какво искате, а аз дадох съвет, а не заповед да не се бърза да се правят нови теми и го правя за ваше удобство. Като искате си пускайте от сега ваша воля, ама го правя да е по прилежен форума за четене понеже за момента не виждам смисъл в началото на юни да се бърза с пускането на темите още повече, че цялото внимание ще е към Еврото още от тази седмица и ще е в продължение на месец поне.

Има ли други отбори с такива извратени теми като в нашия подфорум? 4565 и 2240 страници :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 09 юни 2021 08:18

Не е така, почти съм сигурен, че не е така както си го мислите. Нито Пацето е местен мадридист, нито вие сте местни каталунци, че да има някаква вражда на лична основа между вас и да банва феновете на Барселона поради тази причина. Ако бяхте местни фенове, разбирам, но едва ли някой в този форум е местен привърженик на клуба, който подкрепя. Всеки има правото да подкрепя който чуждестранен отбор си иска, просто като се сетя какви глупости се пишат от фенове на Барса в този форум и ми става ясно защо точно вие хвърчите толкова често с банове. Най-малкото - ако някой се сети какви спорове имах едно време с оня SilentKiller, както и как ме наричаше по форумите, ще разберете за какво иде реч. Част от работата на Пацето принципно се състои в гоненето на такива индивиди от форума, без значение на кой отбор са фенове.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 юни 2021 10:07

wolf написа:
paceto написа:

Има ли други отбори с такива извратени теми като в нашия подфорум? 4565 и 2240 страници :mrgreen: :mrgreen:

Закривай бе! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”