insaneboy1 написа:Айде, айде. Има разлика между модериране да е подреден форума и крайна педантичност каквато се опитваш да наложиш с изисквания като да не се правила тема за ШЛ, за Ла Лига и не знам си какво до юли. Малко престараващо ми идва и изтъкващо, че имаш някакви права, та да казваш кога да се отварят темите. Тва, че форумът е бъгнат се дължи на слаба платформа и лошо написан код, а не че има малко повече мнения в някоя тема, гърмят грешки, защото не се ъпдейтват платформите и вероятно хоста е смотан. Интересно как темите на Атлетико Мадрид и Валенсия от близо десет години със 700 и съответно 600 страници мнения не гърмят.
Никъде не съм казал, че на 100% ще изгърмят темите понеже с еди си колко страници. При положение, че форума тук е оставен на произвола на съдбата и има много бъгове по него е много вероятно да се случи един ден при интензивно триене на мнения. От опита който имам ги казвам тези неща и не се е случвало само в един форум, а в няколко точно на тази платформа.
А ти сега, че си решил да ми правиш контра на мненията е друг въпрос що се отнася до темите. Имали смисъл сега да се напускат 10 теми за първенствата, които ще започнат август месец и да ги накачуля пак като Важни и да има да се скролва като луд, за да видиш долните теми? Правете какво искате, а аз дадох съвет, а не заповед да не се бърза да се правят нови теми и го правя за ваше удобство. Като искате си пускайте от сега ваша воля, ама го правя да е по прилежен форума за четене понеже за момента не виждам смисъл в началото на юни да се бърза с пускането на темите още повече, че цялото внимание ще е към Еврото още от тази седмица и ще е в продължение на месец поне.