tprodanov написа:a boy named goo, говориш глупости. Разбира се че има политика във спорта, колкото и да не ни се иска. 50 години беше така, това наследство все още си стои. А относно политическата ориентация - има огромна разлика - преди изборите тази тема беше дискутирана многократно. Във форума на Левски статистиката беше категорична - на 99% хората там са с дясна ориентация, докато при вас има много ляво ориентирани, както и хора, твърдящи, че при комунизма им е било по-добре.
Случайно да не си броил цесекарите с лява политическа ориентация, че да твърдиш, че "имало много". Тези проценти, които изтърси сега за левскарите с дясна ориентация са нещо съвсем нормално, предвид широката подкрепа на Бойко Борисов. Убеден съм, че при цесекарите процента е същия. Би ми било много интересно да ми покажеш някаква официална статистика за ляво ориенираните цесекари, искам да видя черно на бяло тези "цесекари-комунисти" за които говориш.
Политическата ориентация на даден човек е нещо строго индивидуално. Определно специално за мен е обидно да бъда свързван с комунисти, поради редица причини, които в момента нямат никакво значение.
Освен това, кое ви навежда на мисълта, че ако бяхате трън в очите на тогаващната власт, днес щяхте да съществувате ?