Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот Blue World Order » 18 авг 2009 13:47

аре па стига вие с тоя затвор бе,деба злобния човек е българина... всеки може да сгреши,в крайна сметка не е ранил никого,не е нанесъл и щети... руската свиня Максим Ставийски уби човек и съсипа живота на още един,а не е лежал и 1 ден в панделата... от къв зор Рабех ше лежи,щото не е световен шампион ли? солена глоба и строго следене оттука-нататъка му е съвсем достатъчно.

Левски има нужда от Рабех! не сме Реал Мадрид да може да си позволиме да го захвърлим с лека ръка...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот Djack_84 » 18 авг 2009 13:48

Аз мисля,че Шакиб ще се справи.притесненията ми идват от Генев.За него имам малко по-друго мнение от повечето от вас.Според мен на моменти в неговите действия се забелязва паника,а и е малко тромав.Иначе е голям талант - няма спор.Дано не допусне някоя груба грешка и да се справи.Иначе състава е ясен:Петков,Шакиб,Генев,Топчо,Минев,Бардон,Сърмов,Тасевски,Йовов,Зе,Христов.В посл 30 мин много успешен ход според мен ще е да влязат Хичо и Ортега на местата на Йовов и Зе,защото двата им бека ще са вече поуморени и може това да ни даде голямо предимство особено ако двамата почнат да си сменят и местата.При благоприятен резултат може в края да влезе и опитния Симонович,за да задържи малко топката.Това е от мен.Дано бием утре.

gong
Контакти:

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот gong » 18 авг 2009 13:49

http://vbox7.com/play:dd382834 Открийте разликите! :lol: За тези, които случайно са забравили... ;) На фона на това, изказването на Гонзо, че няма да се примирят с Лига Европа, а искат в ШЛ, звучат малко... как да кажа... несъстоятелно. :roll:
Когато си прост, то е завинаги!

levski_777
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот levski_777 » 18 авг 2009 14:01

DukeUnv написа:Стига сте го редили само Йовов! Който и да играе - ще ги подкрепяте нали сте левскари!! Аз съм ЗА Йовов да играе. Не можете да отречете, че колкото е изпуснал, 3 пъти повече е вкарал и повечето от тея голове бяха с много голямо значение. (Последния срещу миньор)

СЪГЛАСЕН :!:

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 18 авг 2009 14:03

Blue World Order написа:аре па стига вие с тоя затвор бе,деба злобния човек е българина... всеки може да сгреши,в крайна сметка не е ранил никого,не е нанесъл и щети... руската свиня Максим Ставийски уби човек и съсипа живота на още един,а не е лежал и 1 ден в панделата... от къв зор Рабех ше лежи,щото не е световен шампион ли? солена глоба и строго следене оттука-нататъка му е съвсем достатъчно.

Левски има нужда от Рабех! не сме Реал Мадрид да може да си позволиме да го захвърлим с лека ръка...

+1

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 18 авг 2009 14:06

Blue World Order написа:аре па стига вие с тоя затвор бе,деба злобния човек е българина... всеки може да сгреши,в крайна сметка не е ранил никого,не е нанесъл и щети... руската свиня Максим Ставийски уби човек и съсипа живота на още един,а не е лежал и 1 ден в панделата... от къв зор Рабех ше лежи,щото не е световен шампион ли? солена глоба и строго следене оттука-нататъка му е съвсем достатъчно.

И аз мисля като теб. А иначе, май фенове на други отбори коментират тук. Не знам защо не си пишат във техните форуми???

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00

Мнениеот The deacon » 18 авг 2009 14:19

Delux написа:
The deacon написа:
Delux написа:Вчера като превключвах каналите гледах по ринг бг Левки-Челси :)
иначе някой може ли да ми каже как са завършили тези двубой?

Завършиха така, както никога няма да завършат мачове на твоя отбор, по простата причина, че никога няма да влезе в групите на ШЛ ;)

Гледай брато,аз те питам как е свършил ти нещо ми се дърпаш....големо си говедо
айде тая вечер ще видите как Дебрецен ще ви бие

Не, "брато" - ти си голямо прасе, ама от най-големите!!! Какво ми се правиш на халав?!! Айде, гледай си четирибуквието и не се занимавай с Левски!!! И мача е утре, ама то от злоба няма време да се поинтересуваме за същественото, важното е да се заяждаме!! ;)

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот gonzofenka » 18 авг 2009 14:21

Сектор Б написа:
Не се хили така, а си гледай в собствената чиния. Виж само се помоли на Аллах с Дудучетo да не падате с много в четвъртък... :lol:

http://vbox7.com/play:d2c67775

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Е това не го бях виждала и го оставям БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00

Мнениеот The deacon » 18 авг 2009 14:22

Ама наистина не мога да ви разбера! Пада ви се най-лесния съперник и вие се молите да го отстраните, кажете че просто няма друга алтернатива. Ако ви се беше паднла Ред Бул Залцбур какво щяхте да правите не ви знам...[/quote]

Ти пък какво искаш?!! Виж го това вашето, розовото провокаторче, дошло да ми се прави на интересно във форума на Левски и аз да му се радвам като на Коледа?!! Аз си гледам моя отбор и вероятно пак ще го гледам - там сред най-големите!!! А вие просто не ме интересувате - защото всичко ви е измислено!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот The deacon » 18 авг 2009 14:37

Не мога да разбера, какво бях написал, което не беше според правилата, че ми беше изтрит поста?!!! Вече просто, яко се прекалява с правомощия в този форум!!! Имам чувството, че съвсем своеволно и в разрез на правилата се трият мнения! Ще я видим тази работа..... Ба ти диктатурата и цензурата!!!

Върни се в “Архив”