Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот Сектор Б » 18 авг 2009 13:26

Cherven_poboinik написа:Ся ше почнт да си вярват че са Барселона :lol: Радко Гуардиола и Лионел Йовов сигурно са много щастливи :lol:

Не се хили така, а си гледай в собствената чиния. Виж само се помоли на Аллах с Дудучетo да не падате с много в четвъртък... :lol:

http://vbox7.com/play:d2c67775
Последна промяна от Сектор Б на 18 авг 2009 13:29, променено общо 1 път.
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Потенциални проблеми за утре

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 авг 2009 13:26

buffon написа:Що Веско Минев да не играе отдясно а Вагнер отляво,и двамата се включват по добре в атака от Бензукан.Пък много ясно че Йовов трябва и ще играе то последно време почти всичко хубаво което сме направили в Европа е било дело на Ицето .

Идеята за Минев и Вагнер е оригинална,като се замисля-ЗА съм,но не и за Йовов.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 авг 2009 13:27

Angoff написа:Нека се радва на пика в кариерата си ... то това е върха на кариерата на някой футболист на Левски...да вкара гол на ЦСКА , за това и мечтаят,че трансфер ги чака в анадола :!:

Ако Херта и Ливърпул са Анадола?...

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 18 авг 2009 13:31

buffon написа:Що Веско Минев да не играе отдясно а Вагнер отляво,и двамата се включват по добре в атака от Бензукан.Пък много ясно че Йовов трябва и ще играе то последно време почти всичко хубаво което сме направили в Европа е било дело на Ицето .

Ебаси, само ти виждаш красивата игра на Йовов!!!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 18 авг 2009 13:39

sasho1977 написа:

Ебаси, само ти виждаш красивата игра на Йовов!!!

Не е само той.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия

Мнениеот gonzofenka » 18 авг 2009 13:40

vesodoc написа:До gonzofenka,
Много е гот, че имаш такова принципно мнение и го отстояваш!
Така и трябва да е.
Само че нещата наистина не са толкова черно-бели. Трябва малко и да има психологическа подкрепа. Това са млади момчета. В случая на Рабех - сами, в чужда, расистка държава. Неслучайно доскоро имаше психолог на щат в отбора. Кво стана с тази дама, беше даже с някаква научна титла по психология май? Не те провокирам. Просто казвам, че нещата са навързани сложно. Средата е кофти в момента у нас особено за чужденци. Левски премина през сериозни катаклизми най-вече вътре, в съблекалнята. На това отгоре като прибавиш и евентуално някакви лични, семейни проблеми на момчето, то ситуацията на Рабех става трудна. Не го оневинявам. Но това са живи хора, трябва в Левски да се замислят. Само с глоби не става. В Щатите например щяха да го пратят задължително на психиатър и рехабилитационен център. (Ако се сещаш за оная песен на Amy Winehouse - http://www.youtube.com/watch?v=l-_ZywDWRK8) :)

Ок.Аз съм на неговата възраст,ЖИВОТА НЕ МЕ ЖАЛИ ИЗОБЩО ОТНИКЪДЕ(даже напротив)но не пия и не се качвам после на кола,което създава потенциална опасност от трагедия.Последните две години ми бяха емоционален и здравословен АД,но не застраших никого.(освен себе си,защото се поболях)Стоях си кротко в къщи,страдах си и ми мина,преборих се.Нито е малко дете Рабех,за да не носи отговорност,нито пък няма хора около него да си споделя(съотборници и т.н.)
Последна промяна от gonzofenka на 18 авг 2009 15:49, променено общо 2 пъти.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: 7 ОФИЦИАЛНИ МАЧА БЕЗ ДОПУСНАТ ГОЛ!БРАВО!

Мнениеот Blue World Order » 18 авг 2009 13:42

Бижутера написа:
Delux написа:Няма значение :) играйте си с андорци и ония от Баку и се кефете че не пускате гол :) но довечера всичко ще свърши

довечера ли?
не е хубаво да се почва с ракията от рано сутрин...

тоя ни бърка с Арсенал явно :lol:
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Иван Цачев: Левскар съм

Мнениеот jindo » 18 авг 2009 13:44

Angoff написа:Нека се радва на пика в кариерата си ... то това е върха на кариерата на някой футболист на Левски...да вкара гол на ЦСКА , за това и мечтаят,че трансфер ги чака в анадола :!:

Тъп, проклет, че и чорбар!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Андраш Херцег: Левски ми прилича на Барселона

Мнениеот levskarinvt » 18 авг 2009 13:45

Angoff написа:Те така с сладки приказки,колко заблудени мацки съм вкарвал в леглото... :lol: :lol: :lol:

Тук в тая ситуация май Дебрецен е плейбоя а Лефски лесната жена 8-)
Винаги съм искал да та питам туй на аватара ти ли си? :!: Angoff

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Точкуване в плей-офната фаза на ШЛ

Мнениеот mormona » 18 авг 2009 13:45

mormona написа:Това е само за ЛЕвски или тия точки се дават и 3a националния коефициент ?

:?: :?:
:?:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”