Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 03 фев 2011 23:23

Ballancee написа:Как не се сети ле=ле , :mrgreen: сложи емблемите през годините 8-) също така може да добавиш ,ако искаш да я разпростреш още малко сложи и екипите , домакинският, за гостуване и третият примерно

Eмблемите-добра идея...Ще бъде направено
Екипите-Това отдавна съм се сетил,даже намерих сайт,в който са прозрачни и ще стане много по-красиво :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 фев 2011 23:28

Идеята ми беше за постиженията на клуба(щото да играеш полуфиналм или финал си е постижение)още една идейка,която май ще вбеси много феновете на така наречените грандове,дето ни викат да си гледаме мижавото отборче :) :) :) Направи един списък с имената на европейските звезди минали през годините през клуба(имам предвид всички които са играли за националните си отбори като Десаи,Дешамп,Гулит и тн) ама на всички,да не пропуснеш някой :mrgreen: :mrgreen: Същото може да се направи и за английски национали играли за клуба.Пък да видим тогава колко мижаво отборче сме били и преди Абрамович :!: :!: :!:
Последна промяна от CTAHKO на 03 фев 2011 23:37, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 03 фев 2011 23:36

CTAHKO написа:Идеята ми беше за постиженията на клуба(щото да играеш полуфиналм или финал си е постижение)още една идейка,която май ще вбеси много феновете на така наречените грандове,дето ни викат да си гледаме мижавото отборче :) :) :) Направи един списък с имената на европейските звезди минали през годините през клуба(имам предвид всички които са играли за националните си отбори като Десаи,Дешамп,Гулит и тн) ама на всички,да не пропуснеш някой.Същото може да се направи и за английски национали играли за клуба

Бивши играчи и легенди-вече има такъв раздел,но нямам време да го попълвам,защото си е бая труд,но някой ден ще се позанимавам...

Постиженията ще ги напиша сигурно,но трябва да намеря друг начин,за да изглежда красиво,на първо време ще включа само финалите...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 03 фев 2011 23:37

Сложих екипите...Кажете си мнението... :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 фев 2011 23:40

трябваше и някакво негърче да сложиш на най светлите,че да изпъкват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Рамиреш примерно,като най-фотогеничен :mrgreen: Това в кръга на шегата.Супер стана

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 23:41

Торес на вечеря с Абрамович след мача със Съндърланд
Изображение

Нападателят на Челси Фернандо Торес вече започна да оправдава заплатата си от 175 000 паунда на седмица, след като бе принуден да вечеря със собственика на лондончани Роман Абрамович и приятеля му милионер Юджийн Швидлер.Струващият 50 милиона паунда футболист изгледа мача на своя тим със Съндърланд, а след това, според "Sun", е бил докаран до къщата на Швидлер, за да "се запознае със семейството". Щеше да бъде първото му подобаващо представяне пред най-близките приятели на Роман. Това е предизвикателство, през което минават много от футболистите на Челси", сподели източникът на английския таблоид.

Давид Луйз: Радвам се, че в неделя не трябва да пазя Торес
Изображение
Новото попълнение на Челси Давид Луйз заяви, че няма търпение да дебютира за новия си тим и е много доволен, че в неделя срещу Ливърпул няма да му се налага да пази Фернандо Торес, който също подписа с Челси на 31 януари. "Естествено, че е много трудно да играеш срещу Торес. Именно заради това съм много доволен, че с него сме съотборници, а не противници. Чувствам се готов на 100% да направя дебюта си за Челси, но това зависи от мениджъра", коментира Давид Луйз

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 фев 2011 23:44

Ами наздраве

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 23:46

Frankie Lampard написа:Сложих екипите...Кажете си мнението... :)

Преди известно време ти бях дал едни шотове на играчите , ти забрави да ги сложиш

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 03 фев 2011 23:46

Balancee,Дай ми снимка на отбора за сезон 2010/11...Аз ще я намаля ако трябва... :)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 03 фев 2011 23:46

Ballancee написа:
Frankie Lampard написа:Сложих екипите...Кажете си мнението... :)

Преди известно време ти бях дал едни шотове на играчите , ти забрави да ги сложиш

Дай ги пак,за да видя как ще изглеждат...

Върни се в “Архив”