Другият проблем на "испанците" е, че се опитват да ни накарат(внушат) и да се замислим(повярваме едва ли не), че видиш ли Примера може(ло) да бъде и Е някакъв фактор.
Ама, честно ли, драги ми смехурковци?
Все едно да плашиш куче с кренвирш или да продаваш на краставичар краставици, абсолютно същото е.
Благодаря, но си задръжте "HQ" продукцията за себе си.
А що се отнася до фетиша ви към Висшата лига, който и така яростно се опитвате да прикриете чрез "езика на критиката и иронията" - всеизвестен е на всеки малко по-интелигентен човек, така че стига с това лицемерие и двойни стандарти.
Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Последна промяна от smoothc на 06 фев 2018 18:27, променено общо 1 път.
Не е въпроса в количеството, а в качеството. Аз коментирам само качеството.
Мислиш ли, че ми пука на ВЛ след като любимия ми отбор играе в друг шампионат? Английските отбори представляват интерес за мен само в ШЛ.
Може да пишете, че ВЛ е най-комерсиалното, най-богатото първенство, дори и най-гледаното (заради целия изкуствен хайп, който се създава около него), но НЕ и най-качественото.
Мислиш ли, че ми пука на ВЛ след като любимия ми отбор играе в друг шампионат? Английските отбори представляват интерес за мен само в ШЛ.
Може да пишете, че ВЛ е най-комерсиалното, най-богатото първенство, дори и най-гледаното (заради целия изкуствен хайп, който се създава около него), но НЕ и най-качественото.
Последна промяна от Tiberius на 06 фев 2018 18:34, променено общо 2 пъти.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Furious_Monk
Тези които са анатемосали първенството на Англия са самите англичани и техните верни диемаджийски кучета. Другото е естествена реакция на тяхното поведение.
Естествено ефектът не е същия като да имаш цяла телевизия зад гърба си, но тези неща които се виждат, може да се подчертаят, така че да има някакъв баланс.
Диемаджийте наложиха агресивното налагане на продукта си на самия пазар(чрез лъжа, манипулация, и мащабна хиперболизация), при това най-нагло отричайки конкуренцията. Борислав Борисов е символ на безумното отрицание на всичко, което не е свързано с личната изгода. Иначе нямаше да му е толкова невъзможно трудно да признае очевидни неща свързани с континенталния футбол.
Доста глупаци се хванаха, за други пък фантазьори, мислещи че гледат нещо специално и невиждано, това им дойде като божия заповед, която трябва да повтарят като верни мойсееви последователи.
Ако някога си използвал определение като най-силно първенство, това значи че цялата алабаланица как не ти пукало и си гледаш за кеф футбола отива на кофата за боклук.
Естествено ефектът не е същия като да имаш цяла телевизия зад гърба си, но тези неща които се виждат, може да се подчертаят, така че да има някакъв баланс.
Диемаджийте наложиха агресивното налагане на продукта си на самия пазар(чрез лъжа, манипулация, и мащабна хиперболизация), при това най-нагло отричайки конкуренцията. Борислав Борисов е символ на безумното отрицание на всичко, което не е свързано с личната изгода. Иначе нямаше да му е толкова невъзможно трудно да признае очевидни неща свързани с континенталния футбол.
Доста глупаци се хванаха, за други пък фантазьори, мислещи че гледат нещо специално и невиждано, това им дойде като божия заповед, която трябва да повтарят като верни мойсееви последователи.
Ако някога си използвал определение като най-силно първенство, това значи че цялата алабаланица как не ти пукало и си гледаш за кеф футбола отива на кофата за боклук.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Принципно не ми пука изобщо за твоите предпочитания, но все пак, щом под една или друга форма си насочил така усилено вниманието си към английския футбол, значи очевидно има нещо, което ти гложди душичката.
Вече какво е...можем само да гадаем, ти си знаеш най-добре.
Допускам, че е възможно и да е някакъв вид несподелена любов в миналото, която подсъзнателно ти се е набила в главата и сега, просто решаваш да "си отмъстиш" като я иронизираш.
Вече какво е...можем само да гадаем, ти си знаеш най-добре.
Допускам, че е възможно и да е някакъв вид несподелена любов в миналото, която подсъзнателно ти се е набила в главата и сега, просто решаваш да "си отмъстиш" като я иронизираш.
Нямаш аргументи, smoothc. Някои хора забравят, че не всички сме отраснали с Диема.
Иначе всеки може да си гледа каквото си поиска и никой не може да му търси сметка. Вече, когато имаш някакво мнение трябва да защитаваш с аргументи.
Ама то едно е да имаш мнение, което е лично твое и сам си стигнал до него и съвсем друго е да ти е насадено.
ПС:
Какво имам предвид под секта:
Въпрос: Боби, гледа ли Ел Класико?
Боби Борисов: Не, бях зает да гледам повторение на Норич и Хъл Сити.

ПС:
Какво имам предвид под секта:
Въпрос: Боби, гледа ли Ел Класико?
Боби Борисов: Не, бях зает да гледам повторение на Норич и Хъл Сити.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
- Furious_Monk
smoothc написа:Другият проблем на "испанците" е, че се опитват да ни накарат(внушат) и да се замислим(повярваме едва ли не), че видиш ли Примера може(ло) да бъде и Е някакъв фактор.
Ама, честно ли, драги ми смехурковци?
Все едно да плашиш куче с кренвирш или да продаваш на краставичар краставици, абсолютно същото е.
Благодаря, но си задръжте "HQ" продукцията за себе си.
А що се отнася до фетиша ви към Висшата лига, който и така яростно се опитвате да прикриете чрез "езика на критиката и иронията" - всеизвестен е на всеки малко по-интелигентен човек, така че стига с това лицемерие и двойни стандарти.
Мисля че с това мнение целия спор се изчерпа.
Как няма да е фактор, като испанският футбол е най-доминиращия до момента, дори според твоите любими цифри.
С други думи, понеже ние лъжем, значи и вие лъжете. Сам си вкара автогол.

Ще обърна внимание на личните нападки само като част от общата ми теза. Когато няма какво да кажеш, се насочваш с различни лъжливи предположения за личния живот на човек. Я кажи като си толкова добър психолог, какъв е проблемът на Борислав Борисов и цялата му гвардия на заплата?

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Няма как да се определи кое е най-силното първенство - всичко което си пишете са спекулации.
В ШЛ играят най-силните 4 отбора от първенствата - Факт - испанските са по-добри, но не може на базата на тези 4/6/7 отбора да се направи заключение кое е по-добро.
Кое е по-интересно/красиво също няма как да се определи. За мен красива игра може да е безкрайно боцене на топката, за теб 20 000 паса между защитниците - въпрос на гледна точка.
Аз лично никога не бих следил сериозно друго първенство освен английското - първо, любимият ми отбор играе там, второ винаги има тръпка в мача(може да се аргументирате, защото Топ отборите са по-слаби), продължаваме с многото дразнители(Ливърпул губи, няма проблем има още 5 Топ отбора, за коитот с удоволствие ще викам да загубят
) просто за мен лично е по-драматично.
Ако бях фен на Реал, едва ли щях да имам такова удоволствие - след като единственият дразнител ще ми е Барса и те ще пребиват от бой всички друго почти всеки мач...
В ШЛ играят най-силните 4 отбора от първенствата - Факт - испанските са по-добри, но не може на базата на тези 4/6/7 отбора да се направи заключение кое е по-добро.
Кое е по-интересно/красиво също няма как да се определи. За мен красива игра може да е безкрайно боцене на топката, за теб 20 000 паса между защитниците - въпрос на гледна точка.
Аз лично никога не бих следил сериозно друго първенство освен английското - първо, любимият ми отбор играе там, второ винаги има тръпка в мача(може да се аргументирате, защото Топ отборите са по-слаби), продължаваме с многото дразнители(Ливърпул губи, няма проблем има още 5 Топ отбора, за коитот с удоволствие ще викам да загубят

Ако бях фен на Реал, едва ли щях да имам такова удоволствие - след като единственият дразнител ще ми е Барса и те ще пребиват от бой всички друго почти всеки мач...
Колко ШЛ и ЛЕ имат английските и испанските клубове в последните десет години? Колко носители на златна топка и в десятката й и в идеалната единайсеторка на ФИФА имат двете първенства в последните десет години? Кое е най-силното първенство в света?
-
Интересни мачове правят в Англия именно отборите с макс брой играчи от континента и латиноси и почти никакви британци, т.е. привнесен не-английски стил на игра в Премиършио. Иначе щяхме да гледаме Шотландия 2 и дори Диема да не може да компенсира с пропаганда боцането на дълги топки от едното до другото наказателно и безумното тичане стил лека атлетика 90 минути. Иначе къде има правило не-феновете на английския футбол да не го коментират, както и обратното ? Виждам че има фенове на английски отбори, които дават акъл и в испанската тема, така че лошо няма - нека има комуникация! 

Furious_Monk написа:За какво лицемерие става въпрос?
Само малоумник ще седне да говори по тема, която му е тъмна индия. Нормално е да се гледат и мачове от най-комерсионалното първенство. Най-малкото има дни в които това е единствената възможност да се гледа футбол.
От друга страна, има хора, който твърдят че не гледат други първенства, но също така стоят твърдо зад мнението, че английското е най-силното. Е добре де, като не гледаш други първенства, каква база за сравнение имаш?
Разбира се че трябва да се гледа нещо преди да се говори за него. В противен случай проявяваш някаква форма на футболен аутизъм.
И на фона на това. Англичаните симулират не по-малко от латиносите, просто са ужасно некадърни и понякога се получават смешни моменти.
Aнглийското първенство е най-комерсиално, защото е най-популярно,а не обратното. Феновете са тези които го правят комерсиално. Никой не твърди,че английското първенство е най-силно. Просто коментираме,че е най-интересното за гледане според повечето хора.
Да вероятно има хора които са сектанти на тема английски футбол и да може повечето фенове на английския футбол да си гледат само английското, но поне не пишат в другите теми за други първенства. И заради това,че английското е най-популярно се е появила такава каста от хора които имат единствено за цел да плюят по английското първенство.
Вие също не им оставате длъжни, като постоянно оплюват феновете на английския футбол и всичко английско.
Разликата е,че сенкантите на тема английския футбол макар и ограничени те влагат положително емоции, докато другите жлъч.
Tiberius написа:Да, поредните диемаджийски коментари в темата. Диалог или спор може да се води само, ако имаш някакви аргументи, с които да защитиш своята теза. Диемаджиите сте нещо като секта. През последните години доминират испанските отбори и е достатъчно да им изброя успехите в ЕКТ и всякакъв спор приключва. Успехи, които не се изчерпват само с Реал Мадрид и Барса. Та едни Севиля имат в пъти повече успехи на европейската сцена от който и да е английски отбор в последните 4 години. Та какъв спор може да се води по тази тема- не знам.
Това какво общо има с въпросът който бе повдигнат? а той е защо английското първенство е най-популярно!
SilentKiller написа:Интересни мачове правят в Англия именно отборите с макс брой играчи от континента и латиноси и почти никакви британци, т.е. привнесен не-английски стил на игра в Премиършио. Иначе щяхме да гледаме Шотландия 2 и дори Диема да не може да компенсира с пропаганда боцането на дълги топки от едното до другото наказателно и безумното тичане стил лека атлетика 90 минути. Иначе къде има правило не-феновете на английския футбол да не го коментират, както и обратното ? Виждам че има фенове на английски отбори, които дават акъл и в испанската тема, така че лошо няма - нека има комуникация!
Не,че нещо ама точно английското първенство е популярно заради типично английския футбол. Ако не беше така то нямаше да е популярно през 90те и началото на новото хилядолетие. С времето стилът на игра се промени, но това е нормално и феновете свикнаха.
Tiberius написа:Може да пишете, че ВЛ е най-комерсиалното, най-богатото първенство, дори и най-гледаното (заради целия изкуствен хайп, който се създава около него), но НЕ и най-качественото.
Явно ти е трудно да схванеш английското първенство е най-популярно още от много години. Това дали е силно или слабо няма значение. Ние феновете просто предаваме фекала на следващото поколение фенове.