Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 06 май 2013 00:52

Бойко днеска за пореден път огромен при Кеворк,евала 8-) Личи си,че му е много болно за всичко,ставащо в страна ни и въпреки,големият кур,който ни очаква в близките години е готов да поеме отговорността за пореден път,вместо да се оправдава и да иска програмни,служебни и други пародийни правителства като украинският плъх и ДПС.

Дано да покаже за пореден път,че е голяма личност и дори и да не събере нужният резултат да си запази принципите и да не се коалира с никого и да си остане в опозиция,след 1-2 год. ще има избори и тогава ще ги спечели с 50 % !

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2013 00:55

Строителния бум на практика изобщо не се вижда как ще се повтори.
От една страна при положение,че цяла европа страда финансово.. а ние принципно основната част която идва е по-бедното население да кажем.. няма как да разчитаме на увеличение в приходите от туризъм.
От друга стана и без това там има по принцип доста хотели.Тепърва да се строят нови хотели от финансова гледна точка.. не съм специалист,но не е не ми се струва реалистично.

Между другото Асен Василев преди седмица или две беше гост някъде по предаванията и много добро впечатление ми направи.Човека си каза жалката истина.Ние не се борим да направим проучвания и да си измислим нещо което да ни носи доходи,а гледаме да вържем за настоящето нещата.Дава пример .. 100 млн човека се пенсионират в Европа в следващите не си спомням колко години.Ние половин процент от тези хора да ги привлечем да живеят при нас и да развиват нашето потребление би било добър приход.Именно някакви такива неща според мен политиците трябва да дискутират по избори.Ние предлагаме това.. това.. и това.Тези неща са били успешни еди си къде.
Докато в момента стана една изключително нелепа кампания и то даже от всички.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 май 2013 01:23

Какво Костов? Момчетата от снимката сякаш казват: "Ах, Серьожа, още ли не си се преселил в Москва, недоносче такова".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 май 2013 01:26

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Моля те не се излагай....Точно на тази снимка,точно това си мислят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Костов завинаги ме изгуби мен лично като потенциален избирател след като не само се включи в инициативата на БСП за паралелно гласуване,но и те бяха първи които отказаха на ГЕРБ да се присъедини както беше нормално и честно.
А можем и с теб да се хванем на бас,ако искаш,че ако се стигне до съставяне на програмно правителство ( ако ДСБ влезе в парламента разбира се ) в името на "националната кауза","в името на народа" и други подобни глупости ще подкрепят Орешарски за премиер ;)

Преди 4 год. плашеха народа с - "Избираш Бойко,получаваш Костов". Сега по достоверно ми звучи - "Подкрепяш Костов,получаваш Орешарски".

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 май 2013 01:33

Не знам какво да кажа на човек, който предпочитал многократно повече ДПС от Атака...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 май 2013 01:41

Най-малоумното нещо е,когато човек не може да се аргументира адекватно да търси някаква провокация или някаква интрига ;)
Моите лични политически виждания,нямат нищо общо с курвенсткото поведение на Костов,едва ли те интересува толкова много,моите възгледи и принципи,така че по-добре се концентирай върху конкретната тема и се опитай,малко по адекватно да оправдаваш постъпките на Иван Костов,вместо да заяждаш на дребно,щото е детско и елементарно ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2013 01:50

dunavfc написа:А можем и с теб да се хванем на бас,ако искаш,че ако се стигне до съставяне на програмно правителство ( ако ДСБ влезе в парламента разбира се ) в името на "националната кауза","в името на народа" и други подобни глупости ще подкрепят Орешарски за премиер ;)

Е от много неща зависи.
Не се знае до колко той би им бил нужен.Все пак друго си е да делиш кокала с по-малко хора.
Макар че БСП 2005та направиха подобна простотия.Заедно с НДСВ спокойно можеха да си я карат.За какво им беше в допълнение ДПС и те самите още не са дали нормален отговор.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 май 2013 02:02

Между другото,никога не бях се замислял,защо наистина БСП не потърсиха коалиция само с НДСВ :roll: БСП може да са всякакви,но със сигурност не са малоумни или лишени от липса на идеи,а това тяхно действие е било наистина доста нелогично.
Мен тогава ме шокира друго...Как Царя направи коалиция с потомците на хората,които изгониха неговото семейство,колко слабопаметен трябва да си,за да го допуснеш това...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2013 02:20

dunavfc написа:Мен тогава ме шокира друго...Как Царя направи коалиция с потомците на хората,които изгониха неговото семейство,колко слабопаметен трябва да си,за да го допуснеш това...

Жажда за власт.Какво да се прави.Както виждаш хората много го оценяват това.На следващите избори не влязоха изобщо в парламента.
Между другото Костов за мен я има същата болест.Така или иначе той даде за историята това което може.За какво му трябва да прави толкова интриги на всички около него... само и само да се задържи като политик.
В крайна сметка съвсем спокойно може да си е преподавател в някой университет.Там също гладен няма да остане.

Върни се в “Архив”