Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Re: Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT

Мнениеот stussy » 08 авг 2011 16:05

хаххахха ФОРТУНА И ФЪРТУНА ...хахахаха :)
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 авг 2011 17:30

kiko75 написа:
james написа:
Bourgas написа:Първо той си даде интервюто и второ, той си беше страхотен футболист, и в момента е един доста добър треньор.

Много добър треньор за противниците ;) Вместо да излезе и да размаже тая разбита команда ги направи да се чувстват като футболисти.

пич ако аз бях радоканов щях да излеза вместо с зико с костов от дясно с карчнаков от ляво с живец а халфове стоянов и галчев щяхме да ви вкарам,е девед гола тия ве сажалиха и вобще не тичаха не че немогат просто прецениха че локомотив не засложава повече осилия бихме ве на ходом ;) при всяко вдигане на оборотите наставаше ужас в ващо наказателно поле така че радваисе че ви вкараха само два 8-)

Стой си на село и си гледай цска аз съм СОФИЯНЕЦ и критериите ми за футбол са други ,а спасчо като дигнеше оборотите не знаеше кого да рита .

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 09 авг 2011 13:43

kiko75 написа:
james написа:
Bourgas написа:Първо той си даде интервюто и второ, той си беше страхотен футболист, и в момента е един доста добър треньор.

Много добър треньор за противниците ;) Вместо да излезе и да размаже тая разбита команда ги направи да се чувстват като футболисти.

пич ако аз бях радоканов щях да излеза вместо с зико с костов от дясно с карчнаков от ляво с живец а халфове стоянов и галчев щяхме да ви вкарам,е девед гола тия ве сажалиха и вобще не тичаха не че немогат просто прецениха че локомотив не засложава повече осилия бихме ве на ходом ;) при всяко вдигане на оборотите наставаше ужас в ващо наказателно поле така че радваисе че ви вкараха само два 8-)

Пич ти в кой клас си :o
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Архив”