България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот TodorT » 08 юли 2011 20:52

Честита победа, БЪЛГАРИ! Страхотен мач за нашите момчета! Бяхме перфектни във всяко едно отношение-атака, блокада, сервис! Днес се видя колко е важен Владо Николов за отбора ни! Да, Цецо Соколов е добър, но все още от към техника има какво да учи! Във важните моменти Николов изигра хитро ситуацията-търсеше не силата, а носечана топка... и УСПЯ! Страхотен мач и за либеро ни Влади Иванов! Посрещането и пласирането му бяха на ниво! Справи се перфектно със задълженията си днес! СИлен мач и за Тошко Алексиев! Пак ще го кажа: Алексиев не е лош напдател! Напротив- Алексиев е добър нападател, но винаги търси третия метър и сваля много ниско топката, което го прави уязвим за противниковия блок! Хубав мач и младия Пенчев, които се справи добре, въпреки малкото време, което бе на полето! Казийски все още е далеч от познатато ни ниво, но днес помогна страшно много на отбора! Центровете ни се ориентираха много бързо за италианската атака и тройният блок бе нещо обичайно, отколкото изключение! Горд съм от играта на момчетата днес! Жалко, че умората им попречи да покажат това ниво и вчера.... Сега стискаме палци за Аржентина!.... Мичмана, бог да го прости, е казал преди 17 години: "Господ е БЪЛГАРИН!" .... сега аз ще кажа: Господи, нали си БЪЛГАРИН, ПОМАГАЙ!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 08 юли 2011 20:54

Как накарахме цяла Полша да станат Българи за 2 часа :)

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 08 юли 2011 20:56

подмолни фенове на дружина полска :twisted: вчера ни плюха,а днес като можем да им свършим работа сичко вика българи българи
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 юли 2011 20:57

Фактът,че се изписа толкова последните три дни-говори сам по себе си!!Че за националния отбор на БФС не се е писало толкова- а всички тука се интересуваме много повече от футбол и го следим повече,но.................!!
Тези момчета са единствените последните години,заради които съм ставал в 3-4 часа да ги гледам, единствените за които съм се ядосвал толкова много и съм се радвал толкова-за разлика от безразличието, с което гледам(не винаги и гледам) жалкия ни футболен отбоР!!!
Тези момчета заслужават само уважение!! :idea: :idea: :idea:
Тези момчета ме карат да съм горд, че съм БЪЛГАРИН!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юли 2011 20:59

cska_90 написа:Фактът,че се изписа толкова последните три дни-говори сам по себе си!!Че за националния отбор на БФС не се е писало толкова- а всички тука се интересуваме много повече от футбол и го следим повече,но.................!!
Тези момчета са единствените последните години,заради които съм ставал в 3-4 часа да ги гледам, единствените за които съм се ядосвал толкова много и съм се радвал толкова-за разлика от безразличието, с което гледам(не винаги и гледам) жалкия ни футболен отбоР!!!

+1 :)
Изображение

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 08 юли 2011 21:00

mitni4arq написа:подмолни фенове на дружина полска :twisted: вчера ни плюха,а днес като можем да им свършим работа сичко вика българи българи

Е то и ние вчера плюехме Аржентина но днес всички сме гаучоси :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 юли 2011 21:01

cska_90 написа:Фактът,че се изписа толкова последните три дни-говори сам по себе си!!Че за националния отбор на БФС не се е писало толкова- а всички тука се интересуваме много повече от футбол и го следим повече,но.................!!

Абсолютно,Димо.Когато има мач на чалгаджиите гледам с егати безразличието,а Момчетата на България като играят хвърлям егати нервите-викам,скачам...Направо да не си в стаята при менеИзображение

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 08 юли 2011 21:02

В незабравимото "американско лято" пак седяхме будни по нищите...Но и аз съм бил буден в 3-4 часа чакайки волейболисчетата ни да изнесат спектакъл (чакайки ги със студена ракия в хладилника и свежа салатка ) :) Дано след 2 часа ние да сме на 2-о място в групата
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2011 21:02

ros написа:Силно се надявам всички фенове у нас да разберат, че дори нашите да останат последни ТЕ СА ГОРДОСТТА И ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.

Силно се надявам, че тези момчета ще получат подкрепата, която ние феновете сме ДЛЪЖНИ да им дадем, защото и ние и те обичаме най-много българското знаме, бългалския герб и българския химн

Силно се надявам волейболистите ни да изиграят мача така, че да се гордеят със себе си

УСПЕХ, МОМЧЕТА, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС И ВИ ОБИЧА

Един час след мача ще кажа: "Браво момчета, ВИЕ ИЗИГРАХТЕ МАЧА ТАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ГОРДИ ОТ СЕБЕ СИ И ВИСОКО ВДИГНАТИТЕ ГЛАВИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ"

Другите мои надежди обаче останаха напразни... НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТОЗИ ОТБОР, не сме на неговата класа, нямаме неговата висота. Волейболистите ни се борят за честта на България, а ние продължаваме да се борим с комплексите си за малоценност. Но в същото време обаче се мислим за най-големите капацитети, психолози, разбирачи на играта, тактици...

ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ... Предполагам, че една голяма част от пишештите тук не си спомнят коментарите след мача с Нигерия от световното в САЩ. Вчера имах чувството, че съм свидетел на нещо подобно... Повръщаше ми се от нас самите... Докато не се научим да изживяваме положителните емоции на момента, а да се въздържаме от гняв при неуспехи и да изчакаме страстите да поотминат ще сме си все такива нещастници...

АЗ СЪМ ГОРД С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ НА БЪЛГАРИ и винаги ще го повтарям
Последна промяна от ros на 08 юли 2011 21:07, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юли 2011 21:02

То е ясно,че няма да ни пуснат, но догодина у дома най-после печелим тази пуста Лига :)

Върни се в “Архив”