Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Газиантеп дава 800 хиляди за Спас Делев

Мнениеот mistreated » 13 юни 2011 08:48

PFC Litex написа:
DmG написа:Малко пари и турция ...... Въобще да не си и помислят !

В Турция прокажени ли са?
Газиантеп ще играе ЛЕ, прави силни игри и следващата година е поел на запад от Калотино.

Аз не мога да разбера, защо всички си мислим, че нашите посредствени играчи струват много пари? - това важи за абсолютно всички без изключение.

Не че нещо, ама като гледам Ивелин колко се е запътил на запад....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

PR_CSKA
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот PR_CSKA » 13 юни 2011 12:59

Спас Делев според мен трябва да остане още 1 година в ЦСКА и след това да го продават! Лошото е че сме непоставени в 4 кръг, а шанса да ни се падне преодолим отбор е малак.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юни 2011 08:44

PR_CSKA написа:Спас Делев според мен трябва да остане още 1 година в ЦСКА и след това да го продават! Лошото е че сме непоставени в 4 кръг, а шанса да ни се падне преодолим отбор е малак.

Въпросът изобщо не е във влизането в групите на ЛЕ. Единственото важнот нещо тази година е спечелване на титлата в България. Всичко друго е само бонус!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 юни 2011 13:04

mistreated написа:
PR_CSKA написа:Спас Делев според мен трябва да остане още 1 година в ЦСКА и след това да го продават! Лошото е че сме непоставени в 4 кръг, а шанса да ни се падне преодолим отбор е малак.

Въпросът изобщо не е във влизането в групите на ЛЕ. Единственото важнот нещо тази година е спечелване на титлата в България. Всичко друго е само бонус!

Влизането в Лига Европа е жизнено важно, защото от там влизат жизнените 1-2 милиона евро.
Иначе е ясно, че трябва да станем шампиони, но без тези пари .....
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юни 2011 14:59

Joni_ написа:
mistreated написа:

Влизането в Лига Европа е жизнено важно, защото от там влизат жизнените 1-2 милиона евро.
Иначе е ясно, че трябва да станем шампиони, но без тези пари .....

Не бих казал, че е "жизнено важно", още повече, че е малко вероятно. Не вярвам Титаните да са си правили бюджета за следващия сезон, като са включвали пари от ЛЕ.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 юни 2011 15:31

mistreated написа:Не бих казал, че е "жизнено важно", още повече, че е малко вероятно. Не вярвам Титаните да са си правили бюджета за следващия сезон, като са включвали пари от ЛЕ.

Дано да си прави, но като знам как стават нещата в България ....
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юни 2011 15:34

Joni_ написа:
mistreated написа:Не бих казал, че е "жизнено важно", още повече, че е малко вероятно. Не вярвам Титаните да са си правили бюджета за следващия сезон, като са включвали пари от ЛЕ.

Вече 2 години подред Литекс си опича титлата, както се казва "докато ЦСКА и Левски се налудуват в ЛЕ". Парите не са лоши, които влизат в касите на двата отбора, но е факт, че в края на есента изоставаха на 4-5 точки от Литекс. Така че, ако Левски и Литекс играят в групите, а ние не - може пък да е за добро, в името на 32-рата.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 14 юни 2011 17:16

mistreated написа:
Joni_ написа:

Вече 2 години подред Литекс си опича титлата, както се казва "докато ЦСКА и Левски се налудуват в ЛЕ". Парите не са лоши, които влизат в касите на двата отбора, но е факт, че в края на есента изоставаха на 4-5 точки от Литекс. Така че, ако Левски и Литекс играят в групите, а ние не - може пък да е за добро, в името на 32-рата.

Лично на мен като фен на Левски не ми дреме ,ама изобщо кои печели тотоджийското ни първенсво.Искам само класиреане на българските отбори в групите на ЛЕ и вече ако е възможно класиране на 1/16 финали.Не е важно какво показваш в БГ, важното е навън какво правиш.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юни 2011 17:36

flo написа:Лично на мен като фен на Левски не ми дреме ,ама изобщо кои печели тотоджийското ни първенсво.Искам само класиреане на българските отбори в групите на ЛЕ и вече ако е възможно класиране на 1/16 финали.Не е важно какво показваш в БГ, важното е навън какво правиш.

Виж, не споря, че важното е какво правиш в европейските турнири. Но от доста време насам се опитваме да влезем в групите на ШЛ (говоря за ЦСКА). За да стане това обаче, трябва станем първо шампиони. Преди 5-6 години ни спря тогавашния европейски шампион, при последната ни титла пък не успяхме да играем в Европа поради други причини. Ето защо сега най-важното е да спечелим титлата, а после да мислим да представяне в Европа.

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 14 юни 2011 20:51

ЦСКА взе словенски национал искан от Шалке!

Изображение
Словенски талант идва в ЦСКА като заместник на трансферирания в Лех Познан Александър Тонев. 20-годишният младежки национал Саша Александър Живеч ще парафира 3-годишен договор с „червените”. Живеч играе като ляво или дясно крило, а може и зад нападателя.

Преди няколко дни футболистът бе в България и води преговори с ръководството на „червените”. За последно Живеч е играл в изпадналия от елитната дивизия на Словения тим на Приморие. Футболистът е играл почти всички мачове този сезон за Приморие. Статистиката му от последната година фигурират 31 официални мача, от които в 28 е започвал титуляр. Освен това той е отбелязал 2 гола и има 5 жълти картона за отбора си.

Живеч е част от младежкия национален отбор на Словения, където също е титуляр.

Кратка справка в Интернет показва, че в началото на 2011 година Живеч е представлявал интерес за редица добри европейски клубове, сред които Шалке 04, Киево Верона и Аталанта. Според информацията в пресата през март тази година Приморие е обявил цена от 400 000 евро на Шалке за правата на футболиста.
GONG.BG

Първи трансферен удар :)

Върни се в “Архив”