Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 13:19

santi_santi написа:Какво да му благодарите,че си изпълнява задълженията,досега каквото е поискал Гонзо му е осигурено крилото и защитникът и те ще дойдат сигурен съм!Оттук нататък единствената отговорност пада на плещите на Гонзо а не на Батков.защото при евентуален неуспех оправдания като аз този не съм го искал или не ми се осигуриха попълнения на тези постове просто няма да вървят!!

Павката Панов го каза. Това е годината на Левски! :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 17:01

Ще си позволя да "копирам" една тема от клубния ни форум тук :0 а именно "Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?" (автора на тази тема е Goviado)

[center]Изображение[/center]

Понеже забелязах, че пак в някой теми се повдига въпроса за Батков, опашката от "инвеститори" и етк работи се сетих за тази тема и реших да я пусна тук. Моля да се избягнем офтопика както и химерните постове тип Абрамович, Шейх Мансур и тн : )

Да речем, че Тара Шкембеле ви повери клуба и вече отговорността за него стане на някой уважаван форумен олигарх. Хипотетично придобивате мажоритарния дял или ако бяхме нормално АД станете изълнитлен директор и от днес управлявате клуба. Темата не е с цел да очерня клуба и да изважда на преден план очевидните проблеми на българския футбол и Левски в частност, а всеки да каже как би се справил с проблемите и отговорностите, ако клубът стане негов, защото едва ли е лесно, ако трябва да бъдем напълно сериозни. Проблемите са ясни, но какви са решенията?

Пред какви проблеми бихте се изправили най-напред, за да оправите батака?

Интересно ми е тукашните форумни спецове как биха структурирали реформата си в Левски :0 с бюджет съответстващ на Българската действителност :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 юни 2011 17:06

Бих развил сериозно скаутската мрежа на клуба в Южна Америка и Африка. По този начин мога да открия много добри играчи, които да струват малко, а да продам за повече пари. Нещо като това, което се прави в Беларус. Когато изградя силен отбор, със спечелените средства ще развия детско-юношеската школа на тима и ще спра корупцията в нея. Ако спечеля добри пари от продажба на вече утвърдени юноши на клуба, бих или обновил сериозно стадиона, или бих намерил солидни инвеститори, които да ми помогнат в изграждането на нов стадион ;) та така, с няколко думи. Имам и още идеи и размисли, но това е в общи линии 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 17:10

Сега докато си мислех за темата се сетих, че в училище по ТМСТ или Спортен Мениджмънт (не мога да се сетя в кой от двата предмета)имахме подобен проект за формиране на годишната оцента в 12 клас ;) преди няколко години :lol:

A.Pinochet[/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 28 юни 2011 17:13

Cesc Fabregas написа:Бих развил сериозно скаутската мрежа на клуба в Южна Америка и Африка. По този начин мога да открия много добри играчи, които да струват малко, а да продам за повече пари. Нещо като това, което се прави в Беларус. Когато изградя силен отбор, със спечелените средства ще развия детско-юношеската школа на тима и ще спра корупцията в нея. Ако спечеля добри пари от продажба на вече утвърдени юноши на клуба, бих или обновил сериозно стадиона, или бих намерил солидни инвеститори, които да ми помогнат в изграждането на нов стадион ;) та така, с няколко думи. Имам и още идеи и размисли, но това е в общи линии 8-)

Еххх,ако ставаше така лесно :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 28 юни 2011 17:13

Първо се задълбочавам да намеря още поне 2-3 спонсора,които да качат бюджета с още милион грубо , както колегата каза се развива скаутска дейност,но се пази гръбнака на отбора освен ако няма някоя много добра оферта от порядъка на милион и нещо евро иначе не се продава!! Взимат се добри чужденци,които да дигнат класата,а не за масовка,оправя се стадиона,за да дойдат повече хора и да се печелят пари и накрая се развива маркетинга-нормална цена на фанелките,шалчетата и тн и се правят кампании от сорта на ако дойдеш с дете за него билета да е на половин цена :roll: Някакви такива работи,които не са много сложни за изпълнение и сега между другото

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 юни 2011 17:14

Cesc Fabregas написа:Бих развил сериозно скаутската мрежа на клуба в Южна Америка и Африка. По този начин мога да открия много добри играчи, които да струват малко, а да продам за повече пари. Нещо като това, което се прави в Беларус. Когато изградя силен отбор, със спечелените средства ще развия детско-юношеската школа на тима и ще спра корупцията в нея. Ако спечеля добри пари от продажба на вече утвърдени юноши на клуба, бих или обновил сериозно стадиона, или бих намерил солидни инвеститори, които да ми помогнат в изграждането на нов стадион ;) та така, с няколко думи. Имам и още идеи и размисли, но това е в общи линии 8-)

[offtopic]И в резултат на което Беларус взе бронза на европейското тая година....Правете си сметка и тях кога ще ги стигнем....[/offtopic]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 юни 2011 17:15

Thsmith написа:Сега докато си мислех за темата се сетих, че в училище по ТМСТ или Спортен Мениджмънт (не мога да се сетя в кой от двата предмета)имахме подобен проект за формиране на годишната оцента в 12 клас ;) преди няколко години :lol:
Къде си учил?
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 17:16

boston celtics написа:
Thsmith написа:Сега докато си мислех за темата се сетих, че в училище по ТМСТ или Спортен Мениджмънт (не мога да се сетя в кой от двата предмета)имахме подобен проект за формиране на годишната оцента в 12 клас ;) преди няколко години :lol:
Къде си учил?

166

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 юни 2011 17:20

BultraStyle написа:

Еххх,ако ставаше така лесно :)

Кое е толкова сложното? Особено това със скаутите изобщо не е толкова трудно за изпълнение! Литекс как може? ДОка, Том, Сандриньо, Баривиера и Галато някой чувал ли ги беше? Станаха ли едни от най-добрите чужденци у нас-станаха :) А Лудогорец как взеха играчи от добри отбори в Бразилия? Що ли се съмнявам, че са ги гледали само на дискове? Обаче за да получиш, трябва първо да дадеш, нали знаеш ;) А някои искат само да взимат...е, така не става, ОЧЕВИДНО ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”