[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот bigbonusprize » 21 фев 2011 17:57

Santiago Munezz написа:Абе аз мисля,че въпреки студеното време ще се напълни стадиона.
Тук в Гоцето настроението е както преди мачовете от Европа.Всички сме се надъхали за тоя мач.Дано и от другите краища на страната да са така огранизирани и на 26 да има 20 хиляди левскари.... ;)

В източна Б-я настроението е същото! :) Надъхват се хората. Дано съберем към 10-15 хиляди, но 20 хиляди ми звучи като някой блян...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 фев 2011 18:01

levskar4e_forever написа:Според мен ще се съберем 20 хиляди!!!! ;) САМО ЛЕВСКИ!!!

Дано да се окажеш прав!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

левскар07
Контакти:

Re: Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика

Мнениеот левскар07 » 21 фев 2011 18:03

Май твърде рано сложихме тигана на огъня.
Трябва да бъдем умерени оптимисти. В подобни ситуации немалко пъти е следвало разочарованине. По-горе един колега много правилно напомни за Оня мач през 68-ма.Просто лотика няма в тоя спорт. Иначе
Сираков има право на мнение и той. Дано да е искрен в чувствата си.
Дано стане мач-дерби.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 фев 2011 18:09

Thsmith написа:В интерес на истината приятно съм изненадан от Наско, че е сменил дежурното храчене по Левски когато не е на заплата в клуба поне сега ... преди дербито 8-)

:) И аз се изненадах. Явно от време на време левскарското в него се обажда...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 21 фев 2011 18:37

george_speed75 написа:В четвъртък, от 18:00ч е насрочена последната тренировка преди вечното дерби. По молба на привържениците на ЛЕВСКИ, тя ще бъде открита за тях! Тренировката ще се проведе на официалния терен, затова всеки, който е свободен и има желание да подкрепи футболистите да заповяда 17:45ч пред сектор "А" на ст."Георги Аспарухов"! Шоуто е гарантирано!

Четвъртък всички на Герена !!!

Супер като на една от тренировките преди мача с Лил.За съжаления няма да мога да дойда на нея но в събота съм на стадиона.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 фев 2011 18:49

bigbonusprize написа:
Santiago Munezz написа:Абе аз мисля,че въпреки студеното време ще се напълни стадиона.
Тук в Гоцето настроението е както преди мачовете от Европа.Всички сме се надъхали за тоя мач.Дано и от другите краища на страната да са така огранизирани и на 26 да има 20 хиляди левскари.... ;)

В източна Б-я настроението е същото! :) Надъхват се хората. Дано съберем към 10-15 хиляди, но 20 хиляди ми звучи като някой блян...

Абе аз към 20 хиляди очаквам....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 21 фев 2011 19:42

Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика
Сираков(преди Ливърпул - ЦСКА преди няколко години): Не след 20, след 200 години ЦСКА не може да бие Лиеърпул. :) :) :P

Открийте 10-те прилики!!!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 21 фев 2011 19:44

Evailo написа:АЛООО-ЛОВЧАНЛИИ,
ТА ВИЕ СТЕ НАЙ-АКТИВНИ ТУКА,ТО БИВА КОМПЛЕКСАРЩИНА,ТО БИВА ЧУДО!!!!
Но знаете ли,това само доказва,че вие сте едни идеологически хамелеони и това ви мъчи съвестта.
Май бързо забравихте вашият изконен отбор ЛЕКС(ЛОВЕЧ),традиционен представител на "Б"РФГ.
Но вашата "първенющина" ви е замъглила съзнанието и сте се превърнали в героя от филма с Тодор Колев "Господин за един ден"(ако не сте го гледали,непременно го гледайте,ще се припознаете).
Нали ви е ясно,че ако Гришата един ден се събуди накриво и му писне от вас,или пък не дай си боже умре човека,вие ще скочите като мутреса на някой нов меценат.
И по примера на Видима Севлиево ще станете отбора примерно на някоя фабрика за обувки,на която обаче няма да и хареса името Литекс и моментално ще ви преименува на собствения си завод - например "Първенец" Ловеч.
И вие като дупедавци на мига ще забравите Литекс и ще произведете нови знамена и нови лозунги.

КАКВА ПАСТОРАЛНА ПРОВИЦИАЛНА КАРТИНКА ЩЕ БЪДЕТЕ!!!!!!

И аз това им раправям на тъпите ловчанлий,но когато бях пуснал мнението си ме бяха баннали защото водихме спор с един всезнаец фк.литекс!
Аз съм на 31 години и от 5 годишен съм левскар.Има ли някой от така наречените псевдо фенове на латекса да кажат,че са фенове на отбора от дълго време,да кажем 10-15г. без да са симпатизирали на друг български отбор?
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 фев 2011 20:16

Макс. 15 000 ще има, според мен. Студеното време ще е най-голямата пречка да отидат повече ;)

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 21 фев 2011 20:24

Истинските фенове ще са там!!!!! ;)

Върни се в “Архив”