Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Испания е новият световен шампион!

Мнениеот JohnnieWalker » 12 юли 2010 00:14

durex написа:
JohnnieWalker написа:Честито на всички фенове на Испания :) На 100% заслужена титла !
Отново се доказа това което казах - джуджето Снайдер е бездарник... Явно е и доста прост за да се опитва на 2 (!) пъти да вкара на най-добрия вратар в света от центъра...

И още нещо :

Сега искам всички които харесват "прагматични" стил на игра да си го заврат... Знаете къде ;)
Най-накрая истинския футбол спечели колкото и да ми е неприятно в случая :!:

ХАХАХАХА Най големия бездарник стои на аватара ти...уж централен нападател а колко гола вкара? Снайдер е халф колко гола вкара? Така че си запази мнението

В случая говоря за джуджето ;) Казах си мнението за головете му. В друга тема си написах мнението и за ван Перси ;) Ако ти се чете - чети, ако не се скрии ;)

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 12 юли 2010 00:14

Айде, гадно ви е, че най-добрите са на върха, всички холандчета да поздравят шампиона или да мълчат.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2010 00:14

Нямаше засада при гола :!:
Последна промяна от Tommi на 12 юли 2010 00:14, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2010 00:14

Нека феновете на Холандия признаят,че Испания заслужено спечели.Беше ясно,че един гол ще реши мача.Никой не му е виновен на Робен,че не можа да вкара,когато трябваше.Междувпрочем,Де Йонг също можеше да види червения картон и то още първото полувреме,тъй,че...

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 12 юли 2010 00:15

durex написа:
JohnnieWalker написа:Честито на всички фенове на Испания :) На 100% заслужена титла !
Отново се доказа това което казах - джуджето Снайдер е бездарник... Явно е и доста прост за да се опитва на 2 (!) пъти да вкара на най-добрия вратар в света от центъра...

И още нещо :

Сега искам всички които харесват "прагматични" стил на игра да си го заврат... Знаете къде ;)
Най-накрая истинския футбол спечели колкото и да ми е неприятно в случая :!:

ХАХАХАХА Най големия бездарник стои на аватара ти...уж централен нападател а колко гола вкара? Снайдер е халф колко гола вкара? Така че си запази мнението

Мани го тоя. Остави Перси,че не е във форма,а гледай този колко ги разбира само :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 юли 2010 00:15

Испания е Световен шампион! Щял съм да се крия, немците и холандците били сила неземна ала бала глупости на търкалета! Испания докажа, че е най-успешния отбор в света за последните 2 години дублирайки европейската си титла със Световната! Лека нощ от мен! ;)

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 12 юли 2010 00:15

Аре стига сте ревали като ощипани девици бе,фенове на грозният футбол!!!
Засади,съдии и прочие винаги вие е виновен някой друг когато истинския футбол побеждава.

Аз не съм за Испания,но съм бил винаги за таланта,а на това първенство той имаше един синоним-Испания!
От толкова години гледане на футбол съм се убедил че има една група хора,които не са фен на никой отбор,но винаги са против по-можещите,по-заслужаващите и по-достойните.
ИЗПИЙТЕ СЕГА ГОРЧИВАТА ЧАША ДО ДЪНО!!!!!
Последна промяна от Evailo на 12 юли 2010 00:15, променено общо 1 път.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 юли 2010 00:15

Знаете ли кой е Йохан Кройф? .....Сигурен съм, че знаете - най-великия холандски футболист.
След мача на Испания и Швейцария той каза: "Преди световното бях сигурен, че Испания ще е Световен шампион. След днешната им загуба СЪМ ДВА ПЪТИ ПО-СИГУРЕН В ТОВА" ;)

ВЕЛИК ПРОРОК Е ЙОХАН КРОЙФ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 12 юли 2010 00:16

За какъв красив футбол говорите бре? Това беше най - грозния финал игран някога :(
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 12 юли 2010 00:16

ros написа:Знаете ли кой е Йохан Кройф? .....Сигурен съм, че знаете - най-великия холандски футболист.
След мача на Испания и Швейцария той каза: "Преди световното бях сигурен, че Испания ще е Световен шампион. След днешната им загуба СЪМ ДВА ПЪТИ ПО-СИГУРЕН В ТОВА" ;)

ВЕЛИК ПРОРОК Е ЙОХАН КРОЙФ

Съгласен!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”