k_oleto написа:Двама италианци в защита + Коце Стоянов и Румен Трифонов = защитата изглежда добре! Отделно Виданов и Попов
Чакаме си девятката - при качествен трансфер - оптимизъм!!!
Коце Стоянов бе пълна дупка през пролетта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
k_oleto написа:Двама италианци в защита + Коце Стоянов и Румен Трифонов = защитата изглежда добре! Отделно Виданов и Попов
k_oleto написа:Levskar_90 написа:Здравейте желая ви добри трансфери и тази година Левски, ЦСКА и Литекс да донесем много точки за страната сиВ първенството обаче си знаете след нас
![]()
![]()
Такъв пост не съм виждал скоро - поклон пред теб! Защитаваш си отбора, но и пожелаваш успех на противника. Ех.......като в добрата стара Англияи в България имало джентълмени
delqnski47 написа:За мен Димитър Илиев си е супер!
А иначе много бих се радвал ако успеем да се отървем и от онова португалче!
delqnski47 написа:viroglav написа:k_oleto написа:Двама италианци в защита + Коце Стоянов и Румен Трифонов = защитата изглежда добре! Отделно Виданов и Попов
Със сигурност ще има качествен нападател ... Иначе нямаше да се прави тази мащабна и според мен качествена селекция. Дори мисля , че няма да са излишни и две деветки , за да се конкурират , ама това зависи много от факта дали ще можем да разкараме Саидходжа и Мигел. На Платини вече му посочихме пътя ...
За мен Димитър Илиев си е супер!
А иначе много бих се радвал ако успеем да се отървем и от онова португалче!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта