Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски се разделя с Бардон
Евала Седрик!!!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Седрик е голям човек и винаги е бил мъжкар! Благодаря му за всичко, което даде на Левски!
Някой дали знае човекът кога отлита от България?
Някой дали знае човекът кога отлита от България?
Струва ми се , че ПФК Левски ще загуби много в игровия си облик без него ... Едва ли има кой да го замести от сегашния ви състав. Според мен спокойно можехте да го задържите за ЕКТ и тогава да го изгоните.
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
Blue_Lion написа:Благодарим ти Седрик ! Ти остави много в славната история на Левски,но най-вече остави нещо в сърцата на нас,феновете ! Ние няма да те забравим,защото ти си един от нас ! Успех и късмет в личен и професионален план и дано някой ден отново се върнеш на мястото което можеш да наречеш "свой дом",а именно стадиона на Левскарите !
САМО ЛЕВСКИ
По-добре не мога да го кажа

- UltraBlue.
- Контакти:
Аз лично съм определено против напускането на Бардон.. и определено трябва да се разбере кога си тръгва от България , заслужава почетно изпращане... ВИНАГИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЛЕВСКИ НА КАКВАТО И ДА Е ДЛЪЖНОСТ!!!
-
- Контакти:
Мерси Седрик
Най класният чужденец играл в Левски,досега!!
Най класният чужденец играл в Левски,досега!!
Бардон завинаги един от нас !
Просто Бардон е пич, казаха му, че е излишен и си тръгна, без да прави проблеми. А Кривия, Мечо, Топчо не щат и ще си стоят.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
През изминалия сезон Бардон игра на ниво, макар и не на титулярната си позиция, и съм сигурен, че и този сезон би могъл да го изкара! Още повече именно той е футболиста, който би научил по-младите на нещо смислено!
По бих приел разделяне с Кривия, отколкото с Бардон!
По бих приел разделяне с Кривия, отколкото с Бардон!

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
И аз благодаря Седрик няма да забравя головете с оксер и киево.Но мисля че ръководството на левски можеше да му устроят едно изпращане като Вагнер.