Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vinagi_4erveni
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот vinagi_4erveni » 27 мар 2010 22:22

То е ясно Левски игра за равен.А относно отбора на ЦСКА е пълна простотия да оставиш Трифонови Делев на пейката при този слаб левски.Перфектна защита на ЦСКА дано този румънец е видял това .Железен Т.Янчев и ако има още един градивен халф до него отбора ще върви напред

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 27 мар 2010 22:23

Слаби ,слаби много слаби!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2010 22:24

В интерес на истината ЦСКА играха по-добре във вторите 45 мин. ама... с тази класа на нападателите в БГ :oops:

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 27 мар 2010 22:24

Dobri написа:
za nas e toj religiq написа:Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали :!:

Еми.. не става така.Чупил съм си ръката след спъване и знам какво е да видиш в последния момент протегнатият крак, без да можеш да реагираш.Петков се беше навел за топката, когато Панку му се хвърли с бутоните напред.[/quote]

:mrgreen: Панко се пързаля 5м бе как го видя в последния момент :lol: И как се сети пък веднага да се спъне в него като нямаше време за реакция :lol: :lol: :lol:[/quote]

Коментирате безмислена ситуация.
По-добре се вгледайте в трагичното състояние на отборите сътворили днешния "спектекъл".[/quote]

Пич ситуацията хич не е безсмислена, ако съдията беше дал червения картон който беше нарисуван, този педал нямаше да играе 1-2 мача... а сега какво получи за наказание за постъпката си????

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 мар 2010 22:25

ЦСКА контролираха през целия мач топката и имаха много повече положения от николкото на Левски, поне признайте че ЦСКА игра по-добре и заслужаваше повече победата :x :x

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 27 мар 2010 22:25

Dobri написа:1. Панку бе за червен картон. Това обаче няма значение - оставаха 4-5 минути до края.
2. Уникално слаба игра на Левски.
3. Много слаба игра на ЦСКА. Имаха само няколко ситуации, най-чистата пропиляна от Панку.
4. Гранден е направил голяма грешка като е дошъл в България. Лятото ако има акъл да се маха.
5. Бардон също игра добре - спечели много единоборства и високи топки.

Изводи: Логично нито Левски, нито ЦСКА ще бъде шампион.
Играч на мача - Гранден.
Най-добър играч от Левски - Бардон

ПП Какво правиха българските играчи?

Абсолютно вярно. Гранден и Бардон бяха играчите на мача - и двамата французи.
И аз съм против купуването на чужденци, но като гледам нивото на нашите бг играчи, ми иде да ревна. Мъка голяма!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 мар 2010 22:26

0-0 за Ганчев ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 27 мар 2010 22:26

gun175 написа:
Dobri написа:
za nas e toj religiq написа:Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали :!:

Еми.. не става така.Чупил съм си ръката след спъване и знам какво е да видиш в последния момент протегнатият крак, без да можеш да реагираш.Петков се беше навел за топката, когато Панку му се хвърли с бутоните напред.

:mrgreen: Панко се пързаля 5м бе как го видя в последния момент :lol: И как се сети пък веднага да се спъне в него като нямаше време за реакция :lol: :lol: :lol:[/quote]

Коментирате безмислена ситуация.
По-добре се вгледайте в трагичното състояние на отборите сътворили днешния "спектекъл".[/quote]

Пич ситуацията хич не е безсмислена, ако съдията беше дал червения картон който беше нарисуван, този педал нямаше да играе 1-2 мача... а сега какво получи за наказание за постъпката си????[/quote]да трябваше да му даде картон че да помогне на отбора за следващите кръгове

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 мар 2010 22:26

delqnski47 написа:Панку може и да е фаулирал Жоро,но ПЪРВО че той игра за топката и ВТОРО след като се плъзна си сви краката та да не стане лошо с Петков!И ако искаше да го спъне(както вие го изкарвате) щеше поне да си изпъне краката
П.П Не смятам,че ЦСКА игра ''трагично'' както някои левскари се опитват да го изкарат та да се успокоят малко!Ние имахме много положения докато Левски имаше един шут в публиката от Телкийски!

Ти в ред ли си? Петков улови топката и чак след това румънеца се хвърли на шпагат! Мамалигара се пързаляше 10 метра бе! И какво като си е свил краката, нужно ли беше това изпълнение при положение, че топката е в ръцете на вратаря? Може би според тебе трябваше да му строши краката за да бъде санкциониран?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 27 мар 2010 22:27

да трябваше да му даде картон че да помогне на отбора за следващите кръгове

Върни се в “Архив”