2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 20 апр 2022 12:57

Както и да е, айде че имам работа... Кво си губя времето.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот rmfan5 » 20 апр 2022 14:47

logo5 написа:Не е аз съм живял в голяма заблуда. Мислех си, че мачовете ги почели отборът, който направи повече заслони. И ти сам казваш печели отборът, който ВКАРА ПОВЕЧЕ, а не каза отборът, който ДОПУСНЕ ПО-МАЛКО. И как е Гобер за сега в плейофите 0-1 и 5 точки и 2-5 и 8 точици втория мач. Ама нищо поне им прави заслони. Тез измислените статистики дето все ми ги показваш да не ти казвам къде да си ги навреш. Ти си гледай статистиките, а аз ще си гледам баскетбола. Така го казваш все едно нямам очи и не виждам какво прави. Май не знаеш, че вече всеки пас преди кош го броят за асистенция, само след борба ако вкараш или изнесеш топката сам и вкараш след това няма асистенция. Тука не става въпрос за асистед или ънасистед кошове, а за това, че като я подадат на Бам или Джарен, после тез двамата сами си създават ситуациите за кош и пак си има асистенция за тоз дето им я дал преди това, а Гобер е зависим от това някой друг да му направи коша и той само да скочи 20 санта и да я забие като му я хвърлят. И за какви качества ми говориш нито е някакъв атлетичен, нито някакъв координиран, просто е дълъг и има 3 метра, това не са качества или умения, а физически дадености.

Хаха все едно аз да ти кажа как е сега Адебайо в плейофите 6 точки и 9 точки последните два мача, да даваш примери на база 1 2 мача...
И Гоберт е четвърта или пета опция на Джаз в атака това е и от части поради почти нулевите му умения в атака (не съм го отричал никога) ако чакаш да прави по 20-30 точки или да има повече стрелби ще има да чакаш.

"който ВКАРА ПОВЕЧЕ, а не каза отборът, който ДОПУСНЕ ПО-МАЛКО" от едното се разбира и другото освен ако сега не кажеш че защитата няма значение.

Писна ми като развалена плоча да повтарям, физическите дадености са едно от основните качевста в спорта (без шаха) това е адски елементарно за разбиране, лигата за техничарчета по 1.70м нещо съм я пропуснал.

Статиската не съм казал че е по-добра от гледането, но с малко контекст дава по-ясна представа за даден играч, ти само твърдиш някакви работи без никакви доказателства които да ги подкрепят.

Последно мнение по темата, навирането на неща го оставям на теб, аз се опитах да дискутирам показвайки уважение към теб, ти на няколко пъти правиш някакви лични коментари от типа "баскетбола не е за теб" а хора които си мислят че разбират много повече от другите и даже не уважат друго мнение не ме кефят.
Сещам се беше и давал съвет на някакъв потребител като си говорел за баскетбол да си вземел тетрадката и да записвал и ме напушва смях та вземи слез на земята или не, не че ми пука особено.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 апр 2022 16:11

Стига с този Гобер!
Нито е най-добрия, нито е най-посредствения център.
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 20 апр 2022 16:48

Нямало хендчек от края на 70те: ))))

https://youtu.be/adusCcba89o

Представи си днес някой да държи и блъска някоя суперзвезда по същия начин. Ще живее на наказателната.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2022 17:59

Аз да си кажа, понеже темата за Гобер особено не ме влече:

Брандън!!!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 20 апр 2022 18:49

rhaegar написа:Аз да си кажа, понеже темата за Гобер особено не ме влече:

Брандън!!!

Тоя ли бе, за нищо не става, питай Майстора

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 20 апр 2022 19:01

Ще взема да спра да ти отговарям...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 20 апр 2022 19:27

rhaegar написа:Аз да си кажа, понеже темата за Гобер особено не ме влече:

Брандън!!!

"It was amazing just to see him work," Green said. “I just stopped calling plays and let him call them. He was getting the ball. His teammates were finding him. He hit some incredible shots.”
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 апр 2022 20:20

Накрая ги е минавал като колчета!

https://youtu.be/dK0nA5D5jIQ
Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 20 апр 2022 21:15

Разликата между Адебайо и Гобер е, че когато се наложи на Бам да вкара 30 точки, той ще ги вкара и не само ще ги вкара, но и ще си изработи сам повечето. Гобер като вторият най-скъп играч в отбора няма право да е последна дупка на кавала в атака, ако искат Юта да направят нещо. Трябва да може да направи нещо с топка в ръце - я да пробие, я да направи някой добър пас. Не става само със заслони. Всеки център в нба прави заслони, че даже и ниските играчи и те вече. Кое не е аргумент от моя страна, че трябва да пази и периметъра ли или че по-добрите центрове го мачкат в боята или, че няма никакви умения с топка в ръце. Статистика ли трябва да ти извадя за това, какво? Относно ръста той не е качество, а природна даденост. Качествата са свързани с някакви умения/действия - да тичаш бързо, да си повратлив, да скачаш, ей това са качества, а не да си дълъг или да имаш дълги ръце или големи длани и пръсти. Относно защитата е факт, че тя печели титлите, защото константата е атаката, а защитата е променливата ( малкото камъче/детайлът ) и от нея може да дойде разлика. 2-3 защити в правилния момент могат да направят разликата и да ти спечелят мача и най-важното добрата защита генерира и атака и отнема притежанията на другите и ти дава на теб повече притежания на топката. По отношение на поведението ми, бях малко по-рязък, за което ти се извинявам пред всички, нищо лично.

Върни се в “Архив”