Аз лично се чудя от 2-та трансфера на Лукаку и Мората кой ще по-неуспешен а не обратното!
А иначе цената на Мората е логична като се сетя какво платиха Ман. за Марсиал примерно или Стоунс-а на Сити!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Furious_Monk написа:Че той Погба като имаше, това не му попречи да е 100 млн. флоп. Кедира като играе титуляр във финалиста, дали ще покаже някакви качества където и да отиде?
Два примера за играчи, които са силно надценени, а играят титуляри. Така че, понякога няма значение кой какъв е бил, стига треньорът да знае къде и как да го използва.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
kingofpop написа:Мен Кедира ме кефи много, не знам форумните капацитети кво не му харесват, ама те си знаят![]()
![]()
даже някъде четох, че Каземиро е 2 класи над Кедира![]()
![]()
![]()
![]()
Thsmith написа:kingofpop написа:Мен Кедира ме кефи много, не знам форумните капацитети кво не му харесват, ама те си знаят![]()
![]()
даже някъде четох, че Каземиро е 2 класи над Кедира![]()
![]()
![]()
![]()
Принципно аз бях относително положително настроен към него в първите му изяви в Реал, но така и не се утвърди както трябва, а след това почна да е нон стоп контузен = безполезен. Влезе и не може да влезе във форма преди да се контузи отново. Като цяло за Германия играеше много по силно.
Не му се получиха нещата в Реал и не можа да стане един от най-добрите на позицията си... което е нужно за да си в Реал.
Това е от мен, другите да му мислят.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта