Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2017 12:30

Винаги бих избрал Бензема пред Мората!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Аз лично се чудя от 2-та трансфера на Лукаку и Мората кой ще по-неуспешен а не обратното!
А иначе цената на Мората е логична като се сетя какво платиха Ман. за Марсиал примерно или Стоунс-а на Сити!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 юли 2017 12:58

Furious_Monk написа:Че той Погба като имаше, това не му попречи да е 100 млн. флоп. Кедира като играе титуляр във финалиста, дали ще покаже някакви качества където и да отиде?

Два примера за играчи, които са силно надценени, а играят титуляри. Така че, понякога няма значение кой какъв е бил, стига треньорът да знае къде и как да го използва.

Кое му е надцененото на Сами Кедира? Играч с изключително футболно IQ, основна част от маншафта. Невероятно позициониране по терена. Ако имаше реализаторски качества щеше да е феноменален футболист. Само му виж трофеите, които е спечелил и колко финала има изиграни. Дали, ако беше толкова ''слаб" щеше да има такова резюме?
Това, че Юнайтед надцениха Погба и ни платиха много, ама много над реалната му оценка и го възнаградиха с огромна заплата правили го флоп? Абсолютно не. Просто да дадеш тези пари за бокс-ту-бокс халф е уникална глупост, за която са си виновни само Юнайтед.
Мората е успешен в европейските мачове и вярвам, че ще продължи да си ги наказва. Лукаку от известно време няма сезон под 15 гола в ПЛ. Определено доказано име на английската сцена.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 20 юли 2017 13:08

То и аз, ако ги гледах само на клипчета, бих избрал Бензема.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 юли 2017 13:27

Мен Кедира ме кефи много, не знам форумните капацитети кво не му харесват, ама те си знаят :mrgreen: :mrgreen:

даже някъде четох, че Каземиро е 2 класи над Кедира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 20 юли 2017 13:37

Темата за Кедира ми е любима. Какво точно може да прави Кедира? Да гради играта и да задава темпото като един плеймейкър, да изнася топката с дрибъл когато е поставен под напрежение, да играе между двете наказателни полета като бележи достатъчно често, за да стряска противника с включвания, да играе агресивно и силово като олд скуул опорен полузащитник тип Макелеле и да пресича достатъчно топки, които да осигуряват числен превес при евентуална контра атака, защото не е достатъчно само да можеш да тичаш цял мач и да покриваш зони, особено когато го правиш преди всичко като зрител.

Няма нито дрибъл, нито техника, нито точен пас, нито шут, нито скорост и агресия в играта си. Движи се около съотборниците си, и ако е пресиран, често губи топката. Бавен, муден, не особено прецизен и смел в единоборствата.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

kryvopieca
Контакти:

Мнениеот kryvopieca » 20 юли 2017 15:11

местете се във форума на Реал, там има спорт между Каталунци и Мадридисти и некъв пич твърди, че Мората е по-добър от Аубамеянг :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 юли 2017 15:19

:lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2017 15:46

kingofpop написа:Мен Кедира ме кефи много, не знам форумните капацитети кво не му харесват, ама те си знаят :mrgreen: :mrgreen:

даже някъде четох, че Каземиро е 2 класи над Кедира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Принципно аз бях относително положително настроен към него в първите му изяви в Реал, но така и не се утвърди както трябва, а след това почна да е нон стоп контузен = безполезен. Влезе и не може да влезе във форма преди да се контузи отново. Като цяло за Германия играеше много по силно.
Не му се получиха нещата в Реал и не можа да стане един от най-добрите на позицията си... което е нужно за да си в Реал.
Това е от мен, другите да му мислят.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 юли 2017 15:52

Thsmith написа:
kingofpop написа:Мен Кедира ме кефи много, не знам форумните капацитети кво не му харесват, ама те си знаят :mrgreen: :mrgreen:

Принципно аз бях относително положително настроен към него в първите му изяви в Реал, но така и не се утвърди както трябва, а след това почна да е нон стоп контузен = безполезен. Влезе и не може да влезе във форма преди да се контузи отново. Като цяло за Германия играеше много по силно.
Не му се получиха нещата в Реал и не можа да стане един от най-добрите на позицията си... което е нужно за да си в Реал.
Това е от мен, другите да му мислят.

напълно вярно, но това не значи, че е слаб играч, в Германия е един от най-важните им играчи, а и в Юве имаше дори лидерска роля в центъра
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2017 15:55

То дали играе слабо или е просто Жоро Христов, значение няма особено : ) Когато си контузен минимум 1/3 от сезона, още 1/3 та се опитваш да си върнеш формата и успееш да изиграеш едва няколко свестни мача, еми ... :lol: И то докато Моуриньо беше там. След това си беше 2/3 контузен и така и не можеше да изиграе и 2-3 свестни мача.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”