Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот гражданин от село » 31 окт 2016 21:11

Как го разбра, че мамалигата е куха лейка? :) А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2016 21:15

гражданин от село написа:Как го разбра, че мамалигата е куха лейка? :) А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките. :lol:

Друго си е със стъклен поглед и горещо, армейско сърце, да откажеш 5 милиона на година от арабите, за да водиш "Литекс" към нови висоти :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2016 21:23

гражданин от село написа:Как го разбра, че мамалигата е куха лейка? :) А като гледам какви опашки от велики отбори са се наредили за Стоев и Янев не е истина.Янев го грабна колосът Нафтата, ама за Стоев продължават битките. :lol:

Треньор, който обвинява играчите си е пълно лайно. Колосът Нафта ще ви набие канчетата съвсем скоро в Бургас със или без мамалигата, а Стоев не го мисли изобщо. Ако Мъри не беше опция, щеше да води отбора още в Пловдив.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 21:51

sin4ec написа:

Треньор, който обвинява играчите си е пълно лайно. Колосът Нафта ще ви набие канчетата съвсем скоро в Бургас със или без мамалигата, а Стоев не го мисли изобщо. Ако Мъри не беше опция, щеше да води отбора още в Пловдив.

Батка ,тоя Стоев ти е невероятен любимец,въпреки че ви осра тотално няколко важни мача и кретахте във втората шестица с него :oops: Кви са тия битки за него,на кой фронт :lol:
Мъри знаеш ли кога ше дойде при вас-точно никога :idea: Нито можете да му осигурете заплата като в Казахстан,нито бюджет ,нито селекция-забравете този случай!А и той трябва да е последния глупак,за да се връзва на игрите на разни смешници като Финия перничанин и тем подобни мошеници :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2016 22:09

Red joker написа:Батка ,тоя Стоев ти е невероятен любимец,въпреки че ви осра тотално няколко важни мача и кретахте във втората шестица с него :oops: Кви са тия битки за него,на кой фронт :lol:
Мъри знаеш ли кога ше дойде при вас-точно никога :idea: Нито можете да му осигурете заплата като в Казахстан,нито бюджет ,нито селекция-забравете този случай!А и той трябва да е последния глупак,за да се връзва на игрите на разни смешници като Финия перничанин и тем подобни мошеници :!: :idea:

Нищо не е осрал, три пъти гради отбор от нулата и без пари, в него имаше визия занапред-ето това е ценното, което го няма в другите. Ти помниш ли в БГ футбола такава раздяла-как го изпратиха фенове и играчи? Аз не помня, а за да се случи това, сигурно си има причини...
Финия не го подценявай изобщо, тоя е ***** дупе и изпечен дистарикат. Аз не смятам, че Мъри е тренерът за Левски сега, но не аз решавам.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2016 06:56

sin4ec написа:
Red joker написа:Батка ,тоя Стоев ти е невероятен любимец,въпреки че ви осра тотално няколко важни мача и кретахте във втората шестица с него :oops: Кви са тия битки за него,на кой фронт :lol:

Нищо не е осрал, три пъти гради отбор от нулата и без пари, в него имаше визия занапред-ето това е ценното, което го няма в другите. Ти помниш ли в БГ футбола такава раздяла-как го изпратиха фенове и играчи? Аз не помня, а за да се случи това, сигурно си има причини...
Финия не го подценявай изобщо, тоя е ***** дупе и изпечен дистарикат. Аз не смятам, че Мъри е тренерът за Левски сега, но не аз решавам.

Стоев нямаше хъса и манталитета,да ръководи отбор като вашия,така ми се струва :? Можеш да имаш много знания и визии занапред,но ако нямаш способности да ги реализираш,кел файда ;) Същото май се очертава и за нашият румънец,както и за Ицо Янев ,преди него-млади неопитни и според мене изпуснаха съблекалнята,хора които не могат да наложат авторитета си над играчите и техните характери :idea: !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 ное 2016 15:34

Според мен е нормално да оставят румънеца да направи поне една подготовка и селекция. След зимата, ако нещата не са се оправили няма да го бавят хич. Ако загуби много точки до декември обаче....не знам. Мача с Лудогорец го оставяме настрани.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2016 16:28

Бе чувам разни подмятания за проблеми в съблекалнята ви, но не знам доколко е така. Не бих се учудил, латиносите като се сберат групичка и ги правят такива цигании.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2016 20:22

sin4ec написа:Бе чувам разни подмятания за проблеми в съблекалнята ви, но не знам доколко е така. Не бих се учудил, латиносите като се сберат групичка и ги правят такива цигании.

Щото българите не правят :lol:
Между другото има решение за сплотяване на колектива-тийм билдинг :idea: Събира ги тренера след тренировка,българите ги водят на кръчма,всички отиват заедно-пият ,ако трябва се бият,след това на дискотека,бар,заедно жасат уруспийте по Студентски град и на другият ден са първи приятели :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2016 20:30

Red Warrior написа:Според мен е нормално да оставят румънеца да направи поне една подготовка и селекция. След зимата, ако нещата не са се оправили няма да го бавят хич. Ако загуби много точки до декември обаче....не знам. Мача с Лудогорец го оставяме настрани.

Да бе,не е редно да си гониме треньорите след 7-8 мача ;) Да го изчакат и ще си покаже дали е само раздувка или има и покритие :)

Върни се в “Архив”