Вълчан написа:То пък Славия един отбор едно чудо......
Славия като отбор са добри, но шефа им се размеква като влюбена девойка на срещите на БФС, като види Г.Г.. Тука мача е ясен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SANSIRO7 написа:THE G.A.M.E написа:Поправка, колега, ефирът не е национален, а платен.
Което обаче е по-лошо, щото некои си плащаме, а насреща ни облъчват мутренска пропаганда.
Ми спри да плащаш, аз спрях.
bobo_13 написа:James Beattie написа:[offtopic][/offtopic]iliev72 написа:James Beattie написа:iliev72 написа:Отбори по цял свят са фалирали и са сменяли юридическото лице под което се помещават.
И никъде това не е водела до драма и разследвания , а тук всичко живо което мрази ЦСКА не може да го преживее това.
Не си спомням след фалитите на Парма и Фиорентина да е имало такива трагедии и т.н.
Направиха си нови фирмите и отборите продължиха да съществуват.
Милтън Кийнс Донс така откраднаха мястото на Уимбълдън във Футболната Лига преди години. 12 години по-късно, Милтън Кийнс и новосформираният Уимбълдън са вече в една дивизия - Лига 1. Колкото и да крадеш и да си нагъл, накрая доброто побеждава! И измисленият отбор ЦСКА-София го чака само подигравателно съществуване. Новото, "автентично", ЦСКА ще дойде в елита след години и този микренски урод ще стане за смях, както и продажните му фенове.
Я вземи и прочети внимателно точно какво се е случило с АФК Уимбълдън
Какво точно? Обясни ми ти, защото аз съм неинформиран.
Какво, какво. Уимбълдън изпада в администрация и го купува бизнесмен и го мести на друго място като сменя цветовете, името и емблемата. Феновете казват, това не е техния отбор и си праввят АФК Уимбълдън и започват от най-ниското ниво.
Същото, което направи ГГ с Литекс, смени му името, цветовете и го премести в друг град.
petar_m_popov написа:Мачът със Славия да не се окаже едновременно дебют и бенефис за ганчевия урод?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта