Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот thisisthelife » 14 юни 2015 15:31

ShooterMan написа:Айде стига глупости! Локомотив Сф изнесаха страхотна пролет именно благодарение на Бадема. Сребролюбец бил....ми като не им плащат в ЦСКА кво да прави? Да мълчи там на Тройчо и Глупи ли? Тука всичко си се плаща навреме, а в Локо едва ли ще е взимал повече, отколкото нашите биха му предложили. В него има много футбол все още, така, както и в Кривия имаше навремето. И той имаше лоша репутация, нали, но много радост донесе на Тича по време на престоя си.

Както каза yavorescu, в локото заплатите са по-високи от нашите. Защо да привличаме доказано алчно човече, интригантче, което ще ни зареже след половин сезон за някой столичен батак? Ернандес е къде-къде по-добра опция, но изглежда невъзможно да го вземем, защото Киро иска да го пробута някъде, отделно с напускането на Котев, Златинов, Коконов, Божилов, немисля, че не можем да плащаме по-висока заплата за него. Най-малкото присъствието му повдига духа на отбора.
Truth is hate for those that hate the truth.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2015 15:35

На мястото на Коконов, Божилов и Котев със сигурност ще привлечем други футболисти, които също трябва да получават някаква заплата...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2015 15:54

Айде стига за заплатата на Ернандес, тя не е толкова голяма, колкото си мислите. Със сигурност е от калибъра на тази, която вземаше Кривия преди време ( 9000 евро). Ернандес е от най-нископлатените в Лудогорец, това ви го гарантирам, от всичките им халфове, вкл. и българите като Дяков взема най-малко. Това, че Домуз иска да го шитне навън е разбираемо, все пак е платил 400 000 евро за него, но също и може да си спомни, че Сашо Шерифа птиде в Лудогорец най-малкото с доброто на нашите шефове, които му скъсаха договора и го пуснаха без пари. Всеки знае, че тук запалтите се плащат на секундата и нямаше вариант да го вземат по друг начин освен този - или св.агент, или да платят трансфер. Тъй, че аз съм убеден, че ако не му се получат нещата на Ернандес за навън ще го получим отново. И никъде не съм казвал, че предпочитам Бадема пред Мехия, точно обратното е, но ако трябва да избирам с Бадема или без нито един от двамата.....Момчета, замина си Божилов, Ернандес (с условностите от по-горе), Топеца...Не съм убеден все още в Бурабия, а Бекир е ясен - има още да учи и тренира. Играчи с класа трябват за ЕКТ, все пак не искаме да се излагаме, нали :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 юни 2015 18:24

yavorescu написа:На мястото на Коконов, Божилов и Котев със сигурност ще привлечем други футболисти, които също трябва да получават някаква заплата...

Тука е ключа-НЯКАКВА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 юни 2015 19:09

На това място ето опцията - РАТНИКОВ, естонският Меси! http://arenavarna.com/
Прави фурор в Естония.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 14 юни 2015 20:29

Абе ние каква селекция правим бе, то да те е срам!Вижте държавния отбор от Стара загора, за две седмици сложи всички в малкия си джоб, взимат футболисти отвсякъде, обраха и от Цска най-доброто, дори и нас ни обезкървиха като ни взеха хубавите футболисти, на които ще намерим заместник сигурно от В групите, Караденичковци, айде бягай, много по-напред са от нас Берое във всяко едно отношение, с нашите пари направиха неща за чудо и приказ. Имат стадион, база, екип от треньори и хора около него, които работят постоянно, а ние какво имаме, един Тодор Великов и екипа му рови за футболисти в интернет, нищо нямаме, нищо не се прави...тръгнали сме в Европа да играем без отбор, без екип и без стадион. Срам, ченгета направиха футбол в Стара загора с нашите пари, а за нас мухите пак.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 юни 2015 21:06

Адмирал Никола Спасов си знае работата и знае каква селекция да направи! Щом спечели купата на България с човек по-малко 90 минути аз лично съм спокоен и му имам пълно доверие!
В крайна сметка той много по-добре разбира кой играч ще му бъде полезен за отбора , отколкото всички "разбирачи" тук!
ПП . Мишо можеш ли да ми кажеш, какво си направил ти за Черно море? Имаш ли купени билети за последните 5 сезона? Или даже нямаш и едно шалче купено в цветовете на любимият отбор? И влизаш последните 15 минути , за да влезеш безплатно на стадиона?
И аз искам да вземем класни играчи, обаче явно нещо друго не е наред. Не ти ли минава следната мисъл-ако дойдат на Тича играчите които ти искаш, че няма да могат примерно да им задоволят финансовите претенции? Така че специално за теб ще напиша едно изречение сега. Ако ти не можеш да плащаш заплатите на изброените от теб лица, ако ти не можеш да плащаш заплатите на тези които ти искаш да дойдат на Тича, вземи да се скриеш под камъка откъдето изпълзя и повече не се обаждай за неща от които определено не разбираш. А тези неща се казват пари! Гледай юношите под моста, прави си анализите пред тези които все още имат някакво желание да те слушат и повече не се опитвай да даваш наклон на х.. на хора, които за разлика от теб са се доказали! :!:

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 14 юни 2015 21:10

Mathias_Coureur написа:Адмирал Никола Спасов си знае работата и знае каква селекция да направи! Щом спечели купата на България с човек по-малко 90 минути аз лично съм спокоен и му имам пълно доверие!
В крайна сметка той много по-добре разбира кой играч ще му бъде полезен за отбора , отколкото всички "разбирачи" тук!
ПП . Мишо можеш ли да ми кажеш, какво си направил ти за Черно море? Имаш ли купени билети за последните 5 сезона? Или даже нямаш и едно шалче купено в цветовете на любимият отбор? И влизаш последните 15 минути , за да влезеш безплатно на стадиона?
И аз искам да вземем класни играчи, обаче явно нещо друго не е наред. Не ти ли минава следната мисъл-ако дойдат на Тича играчите които ти искаш, че няма да могат примерно да им задоволят финансовите претенции? Така че специално за теб ще напиша едно изречение сега. Ако ти не можеш да плащаш заплатите на изброените от теб лица, ако ти не можеш да плащаш заплатите на тези които ти искаш да дойдат на Тича, вземи да се скриеш под камъка откъдето изпълзя и повече не се обаждай за неща от които определено не разбираш. А тези неща се казват пари! Гледай юношите под моста, прави си анализите пред тези които все още имат някакво желание да те слушат и повече не се опитвай да даваш наклон на х.. на хора, които за разлика от теб са се доказали! :!:

Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бягаш срещу мен. Аз нямам нищо против никого, когато се работи правилно, виждам какво се прави в другите отбори и константирам, че при нас нищо не се прави, не се гради отбор, сега от еуфорията всеки е легнал нищо да не прави, вместо точно сега да се работи здраво и сериозно и да се надгради, да се използва този триумф, прави се точно обратното. Вижте Берое, второ място, сребърен медал, взеха 6 футболисти, не махната никого и още взимат!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 юни 2015 21:18

kapacitet написа:Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бяга срещу мен.

Във всеки случай за разлика от теб аз не плюя по заслужилия треньор Адмирал Никола Спасов и по играчите на Черно море докато ти с 30 годишния си шлифер никому неизвестния Мишо Попов , който гледа да спести 4 лв и влиза последните 15 минути на стадиона, за да влезеш безплатно! :mrgreen:
Ако беше нещо особено, да се беше записал във ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти! Но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтата си дядо.
Имай малко уважение към другите! Черно море нито е започнал , нито е завършил с теб! Може да си гледал много мачове на юноши , но това не означава , че повече от редовия фен. Раздавай го малко по-скромно все пак се очаква на 70 години да си помъдрял поне малко.
Пусни си малко класическа музика и се отпусни и успокой. За Черно море има кой да мисли!

Във Варна всички много "милеят" за Черно море, но повечето билет от 4 лв ги прави импотентни.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 14 юни 2015 21:25

Mathias_Coureur написа:
kapacitet написа:Къде си ти и къде съм аз, тръгнал да ми казва какво съм бил направил аз. Ти моето ниво не може да го стигнеш никога, дори да бяга срещу мен.

Във всеки случай за разлика от теб аз не плюя по заслужилия треньор Адмирал Никола Спасов и по играчите на Черно море докато ти с 30 годишния си шлифер никому неизвестния Мишо Попов , който гледа да спести 4 лв и влиза последните 15 минути на стадиона, за да влезеш безплатно! :mrgreen:
Ако беше нещо особено, да се беше записал във ВИФ и сега да се радваме на трудовете ти! Но ти си просто един комплексиран и несбъднал мечтата си дядо.
Имай малко уважение към другите! Черно море нито е започнал , нито е завършил с теб! Може да си гледал много мачове на юноши , но това не означава , че повече от редовия фен. Раздавай го малко по-скромно все пак се очаква на 70 години да си помъдрял поне малко.
Пусни си малко класическа музика и се отпусни и успокой. За Черно море има кой да мисли!

Глупости не ми се слушат, под нивото ми е да коментирам с хора, които не разбират от футбол. Те хората са ме оценили, навсякъде, където отидат ме признават!

Върни се в “Архив”